9 Bedste ris Rangoli -designs med billeder

En traditionel rangoli er lavet af en bred vifte af materialer, såsom kolam pulver, gulal, fullers jord osv. Hvis der ønskes let indkøb af materialerne, hvad er bedre end de ydmyge ris? Rangoli designs med ris spænder fra semi-permanent til midlertidig rangolis.

Smukke Rangoli -designs med ris:

Nedenfor er angivet nogle af de bedste rangoli -mønstre med ris.

Rangoli designs med ris

Dette er det mest ideelle mønster til indgangen til huset. De gradvist udadvendte koncentriske cirkler symboliserer den positive stemning, der stammer fra hjemmet selv. De tomme rum mellem de koncentriske cirkler er skiftevis blevet fyldt med varme og kølige farver. Fælgene og mellemrummene mellem dem er indviklet til at have miniaturemønstre. På den ydre halvcirkel er der placeret mindre cirkler, som giver Rangoli-designet et retningsbestemt træk.

Rangoli med ris til Diwali

Dette er et eksempel på et blomstret rangoli -mønster. Designet er udelukkende skabt til anledning af Diwali. Et dobbeltlags tykt kronblad er helt fyldt med farvede ris hovedsageligt blå og violet. Oven i dette er et enkelt design blevet præsenteret. Centret indeholder symbolet, Om. Dette design er ideelt egnet til midten af ​​et værelse.

Blomstret Rangoli med ris

Dette blomsterdesign implementerer farvede ris og skaller. Med en central Diya forstærkes charmen ved designet ved hjælp af små spejl og perler.

Rangoli med ris 4

Dette er måske det mest forenklede design af en rangoli med ris med hensyn til dekoration. Selve designet er imidlertid ret indviklet. Dette design er populært under navnet Alpana. Det er mest populært i Vestbengalen og er helt fremstillet ved hjælp af rispulver. Hovedsageligt et blomstermønster, fødderne i midten af ​​mønsteret symboliserer fødderne til gudinden Lakshmi, da Alpana mest er populær under Lakshmi puja i Vestbengalen. Denne type rangoli med ris er et symbol på renhed og stramhed.

Rangoli med ris 3

Hovedsageligt et spiralformet design, spiralens fælge er farvet i overgang med en mørkere nuance i det ydre afsnit og en gradvist lysere tone mod midten af ​​designet. Den store centrale cirkel indeholder krydset otte firkanter, der er skiftevis gule og orange. Dette er et typisk eksempel på Kolam, meget populær i Sydindien under Pongal og Onam.

Diya Rangoli med ris

I modsætning til den tidligere rangolis med ris, implementerer dette design en firkantet bund. Brugen af ​​farver har været begrænset til et par fede. Sammen med farvede ris er Gulal blevet brugt til at skabe en mat finish. I midten ligger en prydgryde, prydet af små diyas. Fire diyas pryder de fire hjørner af pladsen, der symboliserer lysets spredning i fire retninger.

Påfugl Rangoli med ris

Visuelt har påfugle de mest farverige fjer blandt fugle. Det er på grund af denne grund, at denne Rangoli fejrer festlighedsånden med temaet en påfugl. Denne Rangoli udnytter de syv grundlæggende farvede ris til at levendegøre temaet. Dette design kræver adskillelse af farver med større præcision på grund af brugen af ​​flere nuancer af farvet ris.

Rangoli med ris 8

Måske den mest indviklede blandt disse designs, denne rangoli med ris kræver et stort område og en gruppe mennesker for at skabe designet. Fire bladlignende strukturer udgår fra et centralt cirkulært mønster, der indeholder udsøgt design. Dette design er ideelt til steder med en stor samling mennesker.

Rangoli med ris 9

Dette design er bedst egnet til et kulturelt program, som det fremgår af temaet. En kvinde, der udfører en traditionel dans, begrunder temaet.

Hvert design af risbaseret Rangoli er unikt i den forstand, at det betegner lejligheden mere end bare at være et kunstværk. Imidlertid opretholder den i sand forstand den traditionelle hellighed i Indien.