9 Bedste Rose Flower Rangoli -designs at prøve derhjemme

Blomster er standarddesign til alle slags rangolis. De kan tilføjes i enhver form, og de laver selv et mønster til rangolis. Rose er en af ​​menneskers yndlingsblomster, og rangolis af rose er blevet temmelig almindelig i øjeblikket. I dag taler vi om rangoli -designs med rosenblomster.

Smukke Rose Rangoli -designs med billeder:

Følgende er de mest populære rosenblomstringoli -designs med fotos til dig.

1. Big Rose Rangoli -design med blade:

Big Rose Rangoli -design med blade

Vi ser en stor rose tegnet på fortovet på en gade. Bladets kant var først blevet tegnet med hvide rangoli, og derefter er det blevet efterfulgt af en mørk grøn nuance til bladernes ydre kant. På indersiden var bladene farvet med en lysere grøn, og derefter blev rosen tegnet i midten. Konturen var farvet i mørkerød, og indersiden havde en blanding af rødt og gult.

2. Bouquet Of Roses Rangoli Design:

Buket af roser Rangoli Design

Billedet viser en buket roser tegnet, og den indeholder gule og røde roser sammen med de grønne rosenblade. Buketten indeholder også små blomster i blå og pink, hvilket øger kunstens skønhed. Roserne har været konturer med kanter, som hvide for de røde og orange for de gule roser, og så er de blevet farvet på indersiden. Kurven er blevet farvet med brun, og der er skrevet Happy Valentine’s Day på den. Denne rose rangoli er nyttig til at deltage i konkurrencen.

3. Rose Rangoli -design med ‘Diyas’ til Diwali:

Rose Rangoli Design Med 'Diyas' Til Diwali

Vi har en meget enkel rose rangoli tegnet på billedet ovenfor. Det indeholder et åbent rosenblad omgivet af grønne blade, hvilket gør det mere fremtrædende. Der er ‘Diyas’ fulgt over bladene, og de er i pink. Der er lignende former for den i brun og orange lige ved siden af ​​de lyserøde. Du kan lave denne type rangoli -designs af rosenblomster med prikker.

4. Forskellige Rose Rangoli Design til konkurrence:

Rose Rangoli Design til konkurrence

En stor rose er tegnet i midten og grænser op til grønne blade på ydersiden. Omkring den store rose er en mindre rose med ordentlige stilke og blade, og de er farvet i lilla, gul og pink. Stænglen og bladene er selvfølgelig alle i grønt, og grænsen havde været hvid, hvilket kan laves ud. Hele kunsten blev udført ud fra dens grænseoverskridende. Dette er et af de mest populære rosenblomstringoli -designs med blade til konkurrencer.

5. Unikt rosendesign med 3 farver:

Unikt rosendesign med 3 farver

Dette er en meget unik rose tegnet ved hjælp af rangoli -farver. Der bruges kun tre farver, og de er røde, gule og sorte. De er alle mere skinnende end normalt, og den sorte bund får portrættet til at se smukkere ud. Basen er blevet ujævnt spredt med røde og gule farver, og derefter er der taget en pensel bare for at lave rosenes form på den røde side og stilken og bladene på den gule farve.

6. Pink Rose Rangoli Design Kolam:

Pink Rose Rangoli Design Kolam

Vi ser lyserøde og to røde roser lavet på billedet ovenfor. Dette ser ikke særlig pænt eller professionelt ud, og omridset er lidt bredere end hvad det skulle have været. Den lyserøde rose er blevet farvet med to nuancer, og de røde roser er mindre. Her på dette billede indeholder roserne også blade smukt. Dette er et farverigt rose blomst rangoli kolam design med blade.

7. Rose Tree Rangoli Design:

Rose Tree Rangoli Design

Billedet ovenfor viser en pæn tegning af rangoli. Farverne på blomsterne og bladene er meget smukt skraverede og ser enormt farverige ud. Der er en blå og lilla rose sammen med den store røde rose, og de er lavet ved hjælp af en hvid kontur.

8. Circular Rose Rangoli -mønster:

Cirkulært Rose Rangoli -mønster

Et cirkulært mønster er tegnet med gul som bund og halvcirklerne indeni det i lyserødt og grønt. Der er en stor rose, der er tegnet med en hvid kontur, og den har også en stilk herunder sammen med to blade.

9. Almindelig Rangoli ved hjælp af roser og diyas:

Almindelig Rangoli ved hjælp af roser og diyas

Dette er en almindelig rangoli lavet med lyse farver af lilla, orange, gul og grøn. Naturlige rosenblomster er blevet sat i midten for at tilføre skønheden. Dette er et andet simpelt rose rangoli -design med Diyas til Diwali -festival.