9 bedste små Rangoli -designs til at elske dit hjem smukt

Alle elsker Rangolis, men at lave en rangoli kan være ret kedeligt, især hvis du mangler den dygtighed og erfaring, der følger med det. Hvis du ikke er meget til detaljerede mønstre eller simpelthen ikke har tid til rådighed til forviklinger, så er små rangoli -designs lige noget for dig. Det kræver ikke meget øvelse, bare en stabil hånd. Med tusinder af små sådanne mønstre til rådighed at vælge imellem, har vi indsnævret det til de 9 bedste designs, som man endda kan tilføje deres eget unikke præg.

Små Rangoli -designs til hjemmet 2020:

Find her 9 perfekte små rangoli designs til daglig brug derhjemme ved hjælp af blomster og farver.

1. Floral Rangoli -designs:

Floral Rangoli designs

Floral rangoli designs er langt den enkleste at lave. De tager ikke meget tid og kræfter, men slutresultatet er smukt som dette blomsterdesign. Fremstillet udelukkende af forskellige farvede blomsterblade, skiller den sig ud i sin forenklede skønhed.

2. Diyas Rangoli -designs til begyndere:

Diyas Rangoli designs til begyndere

Dette er et perfekt rangoli -design til begyndere. Blomstens konturer udføres let i hvidt pulver, og udfyldning af nuancer af forskellige farver er et stykke kage. Med tændte Diyas ved bladets spidser og blomstens indre kerne til dekoration kunne designet ikke blive enklere.

[ Se mere: Bedste Telugu Rangoli -designs]

3. Diwali Rangoli -designs:

Diwali Rangoli designs

Højtiden i Diwali er tid til at bringe det kunstfærdige frem. Mens de dygtigere søger at fordybe sig i de indviklede mønstre i denne farverige kunstform, er her et mønster til alle jer mindre dygtige rangoli -elskere. Når designet gentager sig selv, gør det det lettere at arbejde med, at dine hænder bliver mere stabile, når du går fra en identisk form til den næste. Når du er færdig med dette design, vil du føle dig som en proff.

4. Simpelt Rangoli -design til festivaler:

Simpelt Rangoli -design til festivaler

Et lille, men smagfuldt design, der ville se godt ud til enhver festlig lejlighed eller en normal dag. De dybe nuancer af rød og blå supplerer de lysere nuancer af gul og grøn, mens de to ydre blade er udført i en fusion af alle de farver, der er blandet sammen, er overbevisende alene. De gule og røde farvede diyas tilføjer det sidste præg og et funklende skær til det, man kan kalde et begynders mesterslag.

5. Circle Rangoli -designs:

Circle Rangoli Designs

Her er en rangoli, der næppe ville tage meget af din tid. Det er pænt udført med bare en stjerne placeret midt i en cirkel. Dette design bruger blomsterblade, der er mindre rodet og lettere at arbejde med, hvis du har travlt. Tilføj nogle tændte Diyas for effekt, og du får noget, der er lille, men alligevel attraktivt.

[ Se mere: 15 Dots Rangoli -designs]

6. Blomst og Diyas Rangoli til Diwali:

Flower og Diyas Rangoli til Diwali

Diwali er en tid for familier at komme sammen, og der kan ikke være større glæde end alle, der giver en hjælpende hånd til at skabe nogle ærefrygtindgydende rangoli’er. Blomsterbladets design af denne rangoli kræver ingen reel kunstnerisk dygtighed. Så alle i husstanden, også børn, kan prøve at forme dette mønster, som er et klassisk rangoli -design.

7. Rangoli med cirkler, blade og diyas:

Rangoli med cirkler, blade og diyas

Intet rangoli -design, uanset hvor komplekst eller enkelt, det kan være komplet uden et stænk af farver. Dette rangoli -design med cirkler, blade og Diyas, der understreger sit tema, er lige hvad hver rangoli skal være – lyst og farverigt. Små og enkle i design, men alligevel iøjnefaldende, er det bundet til at fange nogens opmærksomhed, uanset hvor den er placeret.

8. Påfugl Rangoli Design:

Påfugl Rangoli Design

Lille i størrelse, men ren inden for kunst og skønhed. Det er den effekt, som en påfugl rangoli kan have. Denne er især slående og viser den ene påfugl med sine fjer spredt ud i en ildfuld fremvisning af arrogance og den anden står ydmygt i al sin elegance. Begge egenskaber, der er symbolske for denne fugl, frembringes mesterligt.

[Se også: Bedste Kundan Rangoli -billeder]

9. Enkel & Lille Diya Rangoli:

Enkelt Diya Rangoli -design

Det mindste og enkleste af rangoli -designs kan få det til at se smukt ud med glimten af ​​tændte Diyas. Sådan er tilfældet med dette elementære design, der har enkelhed i udseendet, men gløden af ​​ildfluer med de stærkt oplyste Diyas.