9 Bedste Stencil Rangoli -designs med billeder

Rangolis bliver virkelig svært for de uprofessionelle mennesker. De føler ofte, at de ville få hele rangoli til at se temmelig rodet og rodet ud, og på den anden side ønsker de ikke engang at købe færdiglavet stickolis, fordi de virker for kunstige. Nå, brug af stenciler til rangolis er den bedste løsning i denne situation. Stencil rangoli designs bliver populær i vore dage på grund af travl hverdag. Rangoli stenciler er meget smukke at se og tiltrække også.

Vidunderlige stencil Rangoli designs med fotos:

Følgende er de mest efterspurgte stencil rangoli -mønstre med billeder til dit hjem og kontor.

1. Grundlæggende stencil til Rangoli:

Stencil Rangoli designs

På billedet ovenfor ser vi en mand, der sælger stenciler til rangoli. Disse stenciler er mønstre eller designs af rangoli formet på en sådan måde, at alt du skal gøre er at lægge stencilen på jorden, hvor du vil have din rangoli udført og bare sætte farven over stencilen. Der er hule prikker på stencilen, der falder ned og tager form af designet, og resten af ​​farven forbliver akkumuleret på stencilen. Vi ser de blå plader af stencilerne og mønstre, der er lavet af det, på billedet.

2. Kolam Stencil Rangoli Designs:

Kolam Stencil Rangoli Designs

Denne rangoli er passende fra Laxmi Puja, fordi den har gudindens stencillerede fødder, lige i midten. Den rødbrune farve er omgivet af en stjerneformet på ydersiden, og derefter viser stjernernes kurver stensileret rangolis af en vase og designs af den på toppen.

3. Farverige Stencil Rangoli -designs til Diwali:

Stencil Rangoli designs til Diwali

Vi har et meget smukt design ovenfor. I begyndelsen er der lavet en cirkel med rød farve og omkranset af blå. Der er taget en stencil til at lave et design med hvide rangoli. Designet er ret smukt og har også ‘Diya’ eller ‘Pradeep’ i midten. Der er en anden form af stencil, der bruges på ydersiden, som er blevet kontrasterende placeret med gul og grøn efter hinanden og lavet til en cirkel, der omgiver den indre stencillerede rangoli.

4. Blomsteform Stencil Rangoli Design:

Blomsteform Stencil Rangoli Design

Vi ser en lys blå farve, der bruges til at lave dette design. En stencil, der var købt af denne form, var blevet lagt på gulvet, og farven blev spredt ud over stencilen, der fik designet til at falde i form på grund af det prikkede område på stencilen. Dette er en ret let metode, der får din rangoli til at se realistisk og pæn ud.

5. Swastik Rangoli Stencil Design:

Swastik Rangoli Stencil Design

Oven på den røde rangoli var der blevet designet et design med en stencil, og den anvendte farve har været hvid. Designet i midten er hovedattraktionen, da det holder billedet af Lord Ganesha i det. På den lilla farve er der lavet en bestemt stencil 7 gange for at fuldføre hele runden.

6. Stencil Rangoli Design til Dussehra:

Stencil Rangoli Design For Dussehra

En stor stencil er blevet brugt til at lave den ydre cirkel og designene over den. De er tilføjet med forskellige farver, og midten er blevet håndtegnet med hvid farve. Rangoli ser ud til at have et bestemt logo, der er i midten og har Happy Dussehra skrevet på ydersiden.

7. Traditionelle stencil Rangoli designs:

Traditionelle stencil Rangoli designs

Dette billede ser ud til at give en anden slags stencil rangoli. Dette er lavet med flydende rangoli -farver og ikke med pulvere. Grænsen blev først tegnet med hvid og derefter rød, grøn blev tilføjet i overensstemmelse hermed.

8. Cirkulær Rangoli Stencil:

Cirkulær Rangoli Stencil

På billedet ovenfor ser vi en dame, der bruger stenciler til at lave designs på et bræt. Hun blander og matcher den forskellige farve på forskellige mønstre i en bestemt form af stencilen. Dette gør rangoli smuk og pæn på samme tid.

9. Lord Ganesha Stencil Rangoli Design:

Lord Ganesha Stencil Rangoli Design

Stencilen har Lord Ganesha tegnet i midten, og den er dækket som en cirkel med en anden form af stencilen. Farverne orange og grønt sprøjter på dem, og midten er rød med en kant i lilla.