9 Bedste Tamil Rangoli -designs med billeder!

Rangoli designs er lavet af mennesker og derefter farvet op til forskellige lejligheder i Indien. Det er en form for folkekunst, der har fået forskellige vilkår i henhold til en anden region. Tamil rangoli designs har forskellige måder at skildre en bestemt festival eller hylde en personlighed osv. Tamiler kalder denne form for kunst Kolam og generelt er det kendt som Rangoli.

Tamil Rangoli designs

Tamil Rangoli Designs:

Her er de præsenterede top 9 Tamil rangoli designs med billeder.

1. Blomstermønstre:

Blomstermønstre

Tamilerne bruger normalt denne form for design. De indeholder en masse blomstermønstre, nogle har buede former og nogle er kantede. De har geometriske mønstre, der går rundt og rundt og laver lag af rangoli, og de er enormt farverige. Fra midten har vi et blomstermønster i lilla efterfulgt af røde og grønne mønstre. Så efterfølges selv det af et lyserødt lag og derefter et brunt og til sidst har vi blomst rundt om cirklen, som er farvet i vermilion.

2. Kolam Design:

Kolam Design

Dette er et smukt Kolam -design ovenfor, som er skitseret med hvidt som normalt og derefter fyldt med farver i en god mængde for at få rangoli til at se virkelig lyst ud. Indigo og marineblå dominerer i indretningen efterfulgt af lyserødt på ydersiden på grund af de flotte lotustegninger. Det psykedeliske blomstermønster i midten ser virkelig smukt ud, og farvekombinationen er bare for tiltalende.

3. Design af dyr og blomster:

Dyre- og blomsterdesign

Kolam -designs indeholder også en masse blomster, dyr og træer bortset fra sædvanlige designs og former. På billedet ovenfor har vi påfugle tegnet og farvet i pink. De har lilla haler og blå vinger. De sidder alle på grene af træer, som også er inkluderet i designet.

4. Rangoli -designs til nytår:

Rangoli designs til nytår

På billedet ovenfor ser vi en gruppe kvinder, der maler en hel sti med geometriske mønstre af Kolam -designs. De gør det kun med almindelig hvid farve, men designene er så fine og dygtige, at du ikke kan få øjnene af dem.

5. Enkelt Kolam Design:

Enkelt Kolam -design

Billedet viser os et meget interessant kolam -design, tegnet og derefter fyldt med madingredienser i stedet for farver. Vi har korn, chiliflager og endda en lille gul blomst, der er blevet lagt over den hvide skitserede kant. Denne slags rangoli -koncept er svært at finde, men det giver os en idé om at være unik og tænke lidt ud af boksen.

6. Big Kolam Design:

Stort Kolam -design

Vi har et pænt arbejde med Kolam -design udført på billedet ovenfor. Lige i midten har vi et blomstermønster tegnet med en baggrund i grønt, det er derefter blevet efterfulgt af flere designs, og hele rangoli er udført i en cirkulær form med forskellige farver, som får det til at se smukt ud.

7. Smukt Kolam -design ved hjælp af hvidt og brunt:

Smukt Kolam -design med hvid og brun

Billedet virker som en lærer eller en mor, der lærer sin datter at lave denne form for kunst. Vi ser et smukt kolam -design nede i hvide og brune kanter, som har designs på indersiden, som får det til at virke som om det er meget svært, men det kan gøres ordentligt med lidt omhu og indsats.

8. Peacock Rangoli:

Påfugl Rangoli

Vi har en påfugl rangoli på billedet ovenfor. Det er smukt at se, hvordan hele designet først og fremmest er skitseret i hvidt og derefter farvet med nuancer af blå for at gøre påfuglens krop. Det har også en form som en lotus på hovedet, og det ser ud til, at påfuglen sidder på det.

9. Hvid Rangoli:

Hvid Rangoli

Her ser vi igen en fin kunst udført på vejene. Mønstrene er blevet meget smukt tegnet ved hjælp af hvide rangoli, og det er bestemt noget, der undrer øjet.