9 Bedste træ Rangoli designs og mønstre til gulv

Rangoli -designs i træ kan være meget nyttige for folk, der ikke har meget tid og har travlt med at arbejde. Træstenciler er tilgængelige på markedet. Man kan let købe dem og lægge det på gulvet. Det ser ikke kun anderledes ud, men også meget traditionelt. Man kan også købe bare træstykkerne og dekorere det derhjemme ved at bruge maling og sten. Du kan arrangere og dække dit hjem patches med disse smukke træ rangoli designs.

Dejlige træ Rangoli designs med billeder:

Følgende er de mest berømte kunstige træ rangoli -mønstre med billeder til dine hjemmefestivaler og funktioner.

1. Træ Rangoli af religiøse symboler:

Rangoli af religiøse symboler i træ

Rangolis laves generelt på festivaler, derfor er religiøse symboler passende til lejligheden. Man kan vælge mønsteret efter eget valg og placere det efter behov. Billedet herunder viser et Satya -symbol og har små sten placeret på grænsen. Dette får rangoli til at se mere fremtrædende og farverig ud.

2. Heavy Kundan Stone Work Wooden Rangoli:

Heavy Kundan Stone Work Træ Rangoli

Rangoli givet nedenfor har blomsterformet mønster og hele overfladen, hvis den er fyldt med sten af ​​forskellig art. Dette får rangoli til at se jazzy ud og tager ikke lang tid. Man skal bare købe den og placere den på gulvet. Det ser bedst ud ved indgangen eller i nærheden af ​​funktionens hovedsted.

3. Firkantet Rangoli med Kundans:

Firkantet Rangoli med Kundans

Denne slags rangoli er firkantet. Her er dekorationen af ​​denne rangoli med kundaner meget smuk. Billedet nedenfor afspejler denne form for mønster. En firkantet form er midt i rangoli og har traditionelle snørebånd fastgjort til den. Der er også lavet træmønstre uden for pladsen. Dette giver det et tungt udseende. Små sten og kunstige blomster er også placeret.

4. Rangoli af træ med Diya til Diwali:

Rangoli af træ med Diya til Diwali

Træ rangolis findes på markedet, som også har plads til diyas at holde på dem. Diyas får rangoli til at se endnu bedre ud og tilføjer det traditionelle præg. Denne slags nye træ rangolis er fremstillet på en sådan måde, at det i høj grad understreger placeringen af ​​Diya. Dette gøres hovedsageligt ved at placere sten eller kunstige blomster og glitter omkring Diya.

5. Påfuglformet træ Rangoli:

Rangoli af træ med Diya til Diwali

Designet nedenfor er enkelt og ser meget elegant ud. Det kan placeres på begge sider af døren eller uden for templet. Da det er bærbart og let, kan man bruge det ved forskellige lejligheder i henhold til kravet. De lyse farver på påfugl rangoli af træ og nitterne der sidder fast på det får dette mønster til at se anderledes ud end resten.

6. Blomsterformet Kundan træ Rangoli med:

Blomsterformet Kundan træ Rangoli med

Skærets snit kan have en blomsterform. For at gøre mønsteret mere tydeligt kan sten eller glitter bruges langs grænsen. Brug af lyse nuancer med lidt skygge får det til at se smukt ud. I midten kan der placeres en lille stenbesat blomst eller en kunstig blomst. Snørebånd eller skinnende bånd kan også placeres.

7. Traditionel træ Rangoli:

Traditionel træ Rangoli

Billedet herunder giver det perfekte eksempel på en traditionel træ -rangoli. Mønsteret er af en gammel slags, og farverne er heller ikke for dristige. Mange af de store sten bruges heller ikke. De små vælges og placeres i en ordre. Denne slags rangoli kan placeres i huset dagligt, da den ikke er fyldt med fint arbejde og ser ganske ædru ud.

8. Træ Rangoli med en perle Diya stativ:

Rangoli af træ med et perle Diya stativ

Denne seneste træ rangoli leveres også med små Diya -stativer, som har perler fastgjort til det på kanterne. En kontrastfarve på basen vil se perfekt ud. Denne slags rangoli afspejler elegance. Sekvenseret blonder kan også sidde fast på grænsen. På samme tid kan selv perler sidde fast på grænsen. Dette er et af de perfekte træ rangoli designs til Diwali festival.

9. Nyt træ Rangoli bord:

Nyt træ Rangoli bord

Et langt stykke træ med en basisfarve kan dekoreres og bruges som rangoli. Man kan bruge maling til at lave et mønster. Der kræves ikke meget stenarbejde. Det tomme rum kan udfyldes ved at lave små udskrifter over det. Dog skal man være forsigtig nok til ikke at fylde hver bit af træstykket op. Et par glitter kan bruges til at få designet til at se lidt jazzy ud. Diyas kan placeres på træpladen. Ser bedst ud, når det placeres på en sti.