9 Berømte Gujarati Rangoli -designs, der er æstetiske

Gujarati’erne er berømte i landet for deres lyse og smukke rangoli. Det er en integreret del af deres kultur og tradition og er også noget, de er kendt over hele landet for. I løbet af de sidste par år er der dukket mange nye Gujarati rangoli -designs op. Alle ser unikke og attraktive ud. Hvis du håber at lave et design, der er i stil med Gujarati, bør du henvise til de følgende afsnit, hvor nogle af de bedste er blevet optaget. De er alle smukke.

Enkle og nyeste Gujarati Rangoli -designs:

Find her nogle bedste Gujarati rangoli designs

1. Floral Gujarati Rangoli -designs:

Gujarati Rangoli designs

En glimrende idé til et Gujarati Rangoli -design skal være det, der indeholder noget så smukt som blomster. Du kan bruge rosenblade og grønne blade til denne. Brug dine yndlingsformer, og du kan skabe noget så fantastisk som dette. Brug også lyse lamper til at omgive Rangoli. Det vil være meget naturligt og autentisk.

2. Spektakulært Gujarati Rangoli -design:

Spektakulært Gujarati Rangoli -design

Et Rangoli -design, der ser spektakulært ud, vil helt sikkert give dig mange komplimenter. Hvis du leder efter noget lyst og smukt, kan du bruge dette design, der passer til dit formål. Brug masser af lyse farver som blå, rød, gul, pink og sort og tegn almindelige geometriske former som den ovenfor viste. Selvom det kræver meget hårdt arbejde, vil du helt sikkert få gode resultater.

3. Papad Gujarati Rangoli Design:

Papad Gujarati Rangoli Design

Hvem vidste, at du kunne bruge Papad til at lave et fedt rangoli -design? Godt, gujarati’erne er et meget innovativt fællesskab, og de har brugt nogle af deres yndlingsdelikatesser til at skabe denne fantastiske Rangoli. Du kan også bruge andre genstande som f.eks. Guldpinde eller de farverige stegeartikler til at skabe dette unikke kunstværk.

4. Peacock Gujarati Rangoli Design:

Påfugl Gujarati Rangoli Design

Gujarat er berømt for sit dyreliv og smukke arter. Den bedste her er den indiske nationalfugl, påfuglen. Du kan skabe et fremragende design ved hjælp af denne smukke fugl og tage præmien med sikkerhed. Brug noget så ualmindeligt som tablas, og fyld dem med attraktive og lyse farver. Du vil blive overrasket over, hvor flot det ser ud.

5. Diya Gujarati Rangoli Design:

Diya Gujarati Rangoli Design

Et Rangoli -design uden Diyas, især under Diwali, skal helt sikkert være ufuldstændigt. Så denne gang, lav et design, der viser dejlige billeder af Diyas. De er meget velegnede til lejligheden. Du kan også sætte en lampe lige i midten for at forbedre skønheden i dette design.

6. Bedste Gujarati Rangoli -design:

Bedste Gujarati Rangoli -design

Dette er et af de bedste Gujarati rangoli -designs. Det ser unikt og attraktivt ud.

7. Enkelt Gujarati Rangoli -design:

Enkelt Gujarati Rangoli -design

Du kan lave et simpelt Gujarati Rangoli -design ved hjælp af stenciler. Opret dine yndlingsformer og fyld dem med lyse farver. Du kan bruge grøn og lyserød, hvis du laver blomster. Bliv dog ved med at lave et blomstret design, da dette ser enkelt, sikkert, naturligt og meget smukt ud.

8. Smukt Gujarati Rangoli -design:

Smukt Gujarati Rangoli -design

Hvis du arrangerer en massiv begivenhed i juletiden og leder efter et Rangoli -design, så er dette det perfekte sted for dig. Brug påfuglefjer og nogle autentiske designs til at omgive den. Du kan bruge solid orange til sin baggrund og omgive den med blomster.

9. Ganesh Gujarati Rangoli:

Ganesh Gujarati Rangoli Design

Under Diwali leder folk normalt efter et design, der får den festlige stemning frem. Hvis du er en af ​​dem, skal du helt sikkert bruge Ganesh Gujarati Rangoli Design. Det er meget populært og har været brugt i flere hjem. Det herlige billede af Lord Ganesh i midten af ​​Rangoli ser bemærkelsesværdigt og lovende ud. Designet er en sikker vinder.