9 egyszerű és könnyű Rangoli kivitel pontok nélkül

A Rangolis az élénk színek és az innovatív dizájn szinonimája, mivel szinte minden indiai otthon bejáratát díszítik a Diwali fesztiválon, valamint más indiai fesztiválokon. Ezt az ősi művészetet nemzedékről nemzedékre örökölték, és szinte rituáléként végzik. Ezek a rangoliszok általában Lakshmi istennő áldásait és jóindulatát fogadják otthonokba. A rangoli különböző formájú és méretű lehet, és lehet olyan színes vagy komor is. A következő tervek azonban inkább a rangoli mintákra összpontosítanak, pontok használata nélkül.

Rangoli minták pontok nélkül:

A teljes kör:

rangoli minták pontok nélkül

Ez a rangoli hatalmas, és a kör alakja kiemelkedővé teszi. A különböző színek használata is bemutatóvá teszi. A kék két árnyalata (világosabb és sötétebb árnyalat), valamint egy lime zöld, narancs, piros és sárga teszi igazán művészivé. A fehéren létrehozott bonyolult minták meglehetősen mesteri módon készülnek, és jelentősen javítják a rangoli megjelenését.

A kavargó hatás:

A kavargó hatás

Ez a rangoli valóban képviseli a Diwali szellemét – élénk, színes és élettel teli. Az elsődleges színek egyfajta hullámszerű módon történő használata sokkal érdekesebbé teszi a megjelenést. A fehér díszítések csak hozzáadnak valami pluszt a teljes dizájnhoz. Ez a rangoli megköveteli, hogy valaki hozzáértő igazságot tegyen, mivel nagy figyelmet kell fordítani a részletekre.

A páva kialakítása:

Páva Design

Ennek a viszonylag közepes méretű rangolinak sok karaktere van. Az egész középső részt igazán szép és élénk színekkel tervezték. A középső részt körülvevő minta finomabb, ezáltal lehetővé téve, hogy a másik része valóban kiemelkedjen, és jó okkal. A páva alakja csodálatos módon készült, és sok türelmet és művészi készséget igényel.

A Diya ihlette dizájn:

Diya ihlette design

Ez a rangoli néhány élénk árnyalatot használ, hogy finom, mégis erőteljes dizájnt hozzon létre. A színek kontrasztja kiemeli. A sárga, fekete és narancssárga szín használata bizonyos tekintetben nagyon királyi megjelenést kölcsönöz. A „diyas” használata a tervezésben elősegíti a rangoli mintázat javítását, és ünnepi hangulatot kölcsönöz neki. Ezért van valami nagyon kidolgozott, mégis finom a tervezésben, ami nagyon jó nézni.

A művészi Rangoli:

Művészi Rangoli

Ezt a rangolit olyan jól megcsinálták, és a színek használatával még jobban kiemelkedik. A fehér háttér teszi az egész dizájnt igazán kiemelkedővé. A sárga, piros, zöld és kék színek használata érdekes minták formázásához elég jól sikerült. A teljes dizájn minden egyes rétege egyedi lehetőséget kínál. Az egyes rétegek mintái és formái eltérőek, és nagyon jól kiegészítik egymást.

A Fenséges:

Fenséges

Ez a rangoli dizájn valóban fenséges, mivel megelevenedik az arany szín használatával. Az ebben a kialakításban használt finom színek kiemelik a közepén lévő lótuszmintát. A lágy árnyalatok, például a lila, a púderkék és a zöld használata megakadályozza, hogy a rangoli túl fényes legyen. A kialakítást azonban megemeli az arany használata a kerületben. Ettől a rangoli nagyon drága és jól elkészített.

A réteges virágtervezés:

Réteges virágtervezés

Ez a rangoli dizájn valóban gyönyörű. A színek használata a központi virágdizájn tükörképének létrehozásához győztesré teszi. A design domináns színe a sárga és különböző árnyalatai. Ezért a többi szín tökéletesen kiegészíti az uralkodó sárga színt.

Az Úr Ganesh Rangoli:

Lord Ganesh Rangoli

Ez a rangoli design csak három fő színt használ – egy fukszia rózsaszín, mély lila és piros. A fehér használata azonban segít befejezni az általános tervezést. Lord Ganesha stratégiai elhelyezése középen tökéletesen alkalmassá teszi az otthonokat arra, hogy átvegyék ezt a rangoli mintát Diwali számára.

A fazék ihlette dizájn:

Fazék ihlette Design

Ez az edény ihlette dizájn finom, színes és mesterien megalkotott. A megfelelő színek használata furcsa módon, bár okosan történt. Csak ha figyelemmel kíséri a tervezést, akkor fogja igazán észrevenni a fesztiválokon használt edények használatát.