9 forskellige glade jul Rangoli designideer til 2021!

Julen er en begivenhed, som fejres af hele verden. Ingen tænker på, hvilken religion de tilhører, de kan bare lide at engagere sig i juleforberedelserne, dekorationer, kager, rosenkager osv. Indien er et kosmopolitisk land, undlader ikke engang at bringe folkemusikken i rangoli til dette lykkebringende lejlighed.

DIY jul Rangoli -designs med billeder:

Følgende er de mest populære jul Rangoli designs med billeder til dig.

 1. Jul Santa Rangoli Design:

Jul Santa Santa Design

På billedet ovenfor ser vi, at en hel hal i en skole har været besat af rangoli af et juletræ. Træet er udført pænt med bladernes lige opdelinger sammen med lidt sne på siderne for at få det til at se mere ægte ud. Der er et kæmpe portræt af julemanden tegnet på træet og træetiketterne Merry X-Mas mod slutningen.

2. Juletræ Rangoli:

Juletræ Rangoli

Denne rangoli dækker en ganske god mængde areal, og det ser ud til at være blevet lavet med en stor indsats. Der er fire juletræer tegnet i fire retninger, som er tilføjet med pinde i hvidt og brunt. Disse pinde fører derefter til klokkerne, der er blevet farvet i to gule nuancer, og de mellem kristtornstræerne, der findes i juletiden. Træerne er blevet dekoreret med stjerner og klokker hængende. Rangoli indeholder små ting, der er relateret til jul. De sokker, der hænger, klokkerne, lysene, kagerne og vigtigst af alt krydset i midten, gør rangoli -designet så smukt.

3. Enkelt jul Rangoli -design:

Enkelt jul Rangoli -design

Dette er et enkelt design af juletræer lavet på fortovet med farver af rangoli. Her er fire juletræer malet i fire retninger, og de er de mest fremtrædende designs. De farver, der bruges i denne rangoli, er gule og grønne med kombinationen af ​​rødt. Dette jul Rangoli -design har grønne træer og gule klokker.

4. Julemand og juletræ:

Julemanden og juletræet

Vi ser en munter julemand trukket sammen med en stjerne, en kage, en gave og et juletræ. Malerne havde det perfekte koncept om jul, og de vidste, at alt det, der er relateret til jul, skulle føjes til det. Konturskitsen er udført ved hjælp af en hvid rangoli eller kridt, og farverne er blevet sat tilsvarende på indersiden.

5. Stort Santa Rangoli -design:

Stort Santa Rangoli -design

Der er klikket på dette billede af en person, der var i gang med sin kunst at lave en rangoli af julemanden. Da julemanden bliver klædt på, kan vi konstatere, at rangoli dækker et ganske stort område og har brug for en stor indsats. Julemanden har hænderne tommelfingret op, sandsynligvis vil der snart blive givet en pose fuld af gaver på ryggen.

6. Portræt af julemanden Kolam Rangoli:

Portræt af julemanden Kolam Rangoli

Dette er endnu et portræt af julemanden lavet på fortovet med farver af rangoli. Konturen er lavet i hvidt og derefter fyldt med farverne rød og hvid igen. Julemanden kaster hånden op, hvilket virker som om han byder folk et sted velkommen eller sandsynligvis peger på gaver, han har til alle. Dette er et af de bedste jul Rangoli -designs med julemanden.

7. Church Bell Rangoli til jul:

Church Bell Rangoli til jul

Fire søde klokker er blevet trukket i fire retninger, tilføjet med stearinlys ved siden af. I midten er der fire Diya ‘Pradeep’ lavet, som sædvanlig, rangolis har. Det er en lille jule rangoli, men er blevet gjort ganske pænt og ser glædeligt attraktivt ud.

8. Face of the Santa Looks Christmas Rangoli Pattern:

Julemandens ansigt ser julens Rangoli -mønster ud

En kvinde der farver julemandens ansigt, der ligner at hun er ret spændt og ønsker en god jul. Designene er ikke blevet udført professionelt, men følelserne er mere værdifulde. Her på dette billede er julemanden i rød farve og juletræ i marineblå farve.

9. Juleønsker Rangoli Kolam:

Juleønsker Rangoli Kolam

Vi kan se, at rangolis er lavet på vejen. Det har julemanden som attraktionens centrum og dekoreret med forskellige mønstre og farver i kolam rangoli -stil. Rød og grøn og julens vigtigste farver, som er til stede her og også tilføjes med blå og gul. Designene er udført i hvidt og ‘Wish You Happy Christmas’ er skrevet, lige hvor rangoli slutter.