9 forskellige oliemaling Rangoli designs med billeder

Rangoli er i dag den mest trendy til dekorationsformål. Disse forbedrer virkelig den lille dekoration og dens perfektion og udseende imponerer andre. Disse kan findes uden for huset, templet og endda omkring et auditorium til en begivenhed. Rangolis -udsigt giver et yndigt udseende, der kan beundres af folket. Et sådant design er oliemaling rangoli -designs, hvor man bruger oliefarverne. Disse maling er ganske skinnende og imponerende, hvilket tilføjer smagen af ​​rangolis. Der er mange sådanne designs til design af oliemaling.

Mest populære oliemaling Rangoli -designs med billeder:

Her er listen over top 9 oliemaling rangoli designs, for at prøve disse designs er den bedste dekoration i dit hjem og giver også en fredelig atmosfære.

1. Smukke Rangoli -designs:

Smukke Rangoli designs

Oliemaling Rangolis har mange designs, som også kan findes på gaderne. De smukke designs kan designes til nogle store begivenheder. Den bedste del ligger i dens glans, og brugen af ​​mørke oliemalingfarver ville være det bedste valg til dette.

2. Mørke oliemaling designs:

Mørke oliemaling designs

Rangoli oliemaling kan også bruges i mørkt format. Det mørke format ville give et mere skinnende look. De mørke farver er generelt designet på gaderne. Disse tilføjer farve og smag af rangolis. Det bedste valg bør være brugen af ​​flerfarvet.

3. Enkle Rangoli -designs:

Enkle Rangoli -designs

De enkle rangoli -designs er beregnet til små begivenheder og lejligheder. Disse kan have en lille størrelse og kan bruges uden for hjemmet. Et af billederne af simple rangoli findes i billedkilden. Brugen af ​​flerfarvet kan også anvendes til de enkle designs.

4. Muggulu Rangoli Design:

Muggulu Rangoli Design

Den enkle rangoli med oliemaling har et sådant design mere som Muggulu -design, der er som en rund cirkel skabt med blomst, hjerter og blade. Det givne billede klarer den korrekte betydning. Brugen af ​​flerfarvede maling øger niveauet af rangoli i dette.

5. Let oliemaling design:

Design med let oliemaling

Oliemalingens design kan også designes ved hjælp af lys. Brugen af ​​”Diya’s” kan være ret effektiv med hensyn til påfugldesign. Lysene og oliemalingerne tilsammen ville give et stort tegn på glæde for folk at beundre designet.

6. Diwali Rangoli Design:

Diwali Rangoli Design

Rangolis er generelt beregnet til festivalen Diwali. Det festlige nydes over hele verden sammen med at designe disse rangolis derhjemme for at nævne og nyde festivalen. Et sådant billede findes i kilden. Brugen af ​​flerfarvet er virkelig fantastisk.

7. Border Rangoli Design:

Border Rangoli Design

Border Rangoli designs er designet nær døren eller templet for at give grænsen et andet udseende. Oliemalingerne kan også være effektive til at designe grænsen. Brugen af ​​flerfarvede maling ville øge niveauet af rangoli. Det bedste valg ville være at bruge oliemaling designs med lys.

8. Flower Rangoli Design:

Flower Rangoli Design

Flower rangoli -designet af oliemaling kan være en del af smukke rangoli -designs. Disse kan være de bedste rangoli -designs til nogle store begivenheder. Brugen af ​​blomster giver virkelig et smukt udseende at blive beundret af folket. Brugen af ​​flerfarver skal også være der.

9. Peacock Oil Paint Design:

Påfugl olie maling design

Ved hjælp af oliemaling kan man endda designe påfuglen. Den smukke påfugl ville virkelig give et yndigt udseende for at imponere mennesker. Dette kan også prøves i rangoli -konkurrencer. Brugen af ​​flerfarver giver det bedste resultat med hensyn til rangoli.

Oliemaling Rangoli designs har mange flere designs, men disse var nogle af de bedste. Det bedste design kan være blomsterdesignet sammen med os af lys, men til nogle små lejligheder kan man designe nogle nemme og enkle rangoli -designs.