9 Freehand Rangoli -designs til fredag ​​med billeder!

Rangolis er den symbolske repræsentation for at byde gudinde Laxmi velkommen i dit hus. Ifølge hinduistisk mytologi er fredag ​​Laxmi’s dag og for at byde hendes få gør Rangoli -designs velkommen foran din dør. Du kan holde det enkelt, hvis du vil, og hvis du har tid til at lave store Rangoli -designs til fredag. Du kan nemt oprette Rangoli i fri hånd.

Bedste Rangoli -designs til fredag ​​med billeder:

Her er nogle top 9 Rangoli -designs til fredag, du kan prøve at byde Laxmi Devi velkommen. Disse rangoli -designs til fredag ​​er enkle og frihåndede.

1. Blomst Rangoli med prikker:

Blomst Rangoli med prikker

Dette er et let fredag ​​Rangoli -design, du kan prøve. Blomsterdesignet ser attraktivt ud, og du kan gøre det farverigt. Ved at tegne en kontur kan du nemt lave en. For at oprette dette behøver du ikke bruge så meget tid. Du kan lave det på 30 minutter.

2. Farverigt Rangoli -design:

Farverigt Rangoli -design

Dette er et farverigt Friday Rangoli -design. Det er et blomstermønster, du let kan tegne med en blomst i midten og en stor blomst omkring den. Bare tegn nogle enkle former og fyld passende farver på den. Udenfor Rangoli kan du tegne små blomster omkring den.

3. Frihånd Rangoli Design:

Frihånd Rangoli Design

Hvis du leder efter let fredag ​​Rangoli kolam, er dette det bedste valg. Du kan nemt tegne denne enkle hvide kolam med din hånd. Bare tegn nogle mønstre og fyld blomster i det. Dette er den traditionelle Rangolis, du kan prøve at byde gudinden velkommen.

4. Moderne Rangoli Design:

Moderne Rangoli Design

Hvis du ikke vil bruge traditionelle designs til Rangoli, er dette den bedste mulighed. Du kan rå dette med vandfarve ved hjælp af en malerpensel. Først skal du tegne omridset i henhold til det givne design og udfylde farver efter dit valg. Du kan bruge denne kolam permanent, fordi den ikke forsvinder let.

5. Sydindisk Rangoli Design:

Sydindisk Rangoli Design

Rangolis er traditionelle i Sydindien. Hvis du leder efter traditionel enkel fredag ​​Lakshmi Rangoli, er dette et perfekt valg. For dette er, at du kun skal bruge rispulver. Tegn en Diya og andre enkle og lette fyldninger omkring den. Det er de mest almindeligt anvendte typer Rangoli i det sydlige Indien.

6. Udendørs Kolam Design:

Udendørs Kolam Design

hvis du vil lave en stor Rangoli til fredag ​​og enhver anden særlig lejlighed, kan du vælge dette design. Det er også en farverig kolam og et tidskrævende design. Du kan først tegne en kontur og udfylde den passende farve i den. Du kan designe dette med frihånden. Gør Rangoli farverig og tiltræk andre.

7. Fredag ​​Kolam med linjer:

Fredag ​​Kolam med linjer

Fredag ​​Rangoli designs er mange og fra dem, hvis du vil vælge en let, kan du prøve dette design. For kun at tegne dette skal du tegne nogle linjer og forbinde dem i henhold til diagrammet. Efter endt kan du tegne noget blomsterdesign omkring det for at gøre det attraktivt. For dette er, at du kan bruge hvidt rispulver ifølge traditionen.

8. Lotus Rangoli Design:

Lotus Rangoli Design

Lotus repræsenterer gudinden Laxmi. Så for at byde hende velkommen i dit hjem, og du kan prøve dette lotusdesign. Du kan nemt tegne dette ved hjælp af simpelt rispulver. Frihåndstegning er nok til at tegne denne blomst og fylde den med linjer. Du kan spare tid ved at vælge dette design.

9. Peacock Rangoli Designs:

Påfugl Rangoli designs

Peacock Rangoli er et berømt design, som alle leder efter fredagskolam. Det er et af de farverige designs, du kan tegne på fredage. Begge typer kan tegnes. Almindelige og farverige designs er der, dette er et farverigt design og let at tegne også. Du kan fylde lyse farver for at dekorere det.

Fredagskolamer er meget vigtige blandt hinduer. Du kan prøve det forskellige design hver uge. Nogle mennesker foretrækker permanent kolam som klistermærker. Men at tegne dem er en entusiastisk proces. Alle disse Rangolis er for folk, der elsker at bruge tid på at dekorere vores hjemindgang med smukke kolamer.