9 gyönyörű Galicha Rangoli dizájn képekkel

A galicha szó szőnyeget vagy szőnyeget jelent. Ezért a galicha rangolit állítólag nagyon szépen kell elkészíteni, és finomnak kell lennie benne. A bonyolult részletek gyönyörűen néznek ki, és nagyon szőnyegre hasonlítanak. Az élénk színek használata vonzóbbá teszi. Az ilyen rangoli időigényes, de a végeredmény kiemelkedő.

Gyönyörű Galicha Rangoli minták képekkel:

Lássuk a 9 legjobb Galicha rangoli mintát, amelyeket minden fesztiválszezonban ki lehet próbálni.

1. Félkör alakú Galicha Rangoli:

Félkör alakú Galicha Rangoli

A Galicha rangoli különféle formákban készülhet. Ahhoz, hogy másképp nézzen ki, félkört készíthet. Ez a kialakítás ajtó vagy a bejárati terület előtt néz ki a legjobban. A világos és kontrasztos színek a legjobbak. Plakátfestékek használatával is elkészíthető. Azonban a legjobban akkor néz ki, ha rangoli porral készítjük. Sok részlet fehér porral nagyszerűvé teheti.

2. Hagyományos Galicha Rangoli Design:

Hagyományos Galicha Rangoli Design

A padlón istenek vagy istennők képe is készíthető. Ezt mindenkinek nehéz lehet rajzolni, de nagyon jól néz ki, ha fesztiválokon történik. Ez a fajta minta nagyon hagyományosnak bizonyul. A rangoli mérete változó lehet. Ez történhet nagy területen vagy kis területen. A fenti képen Ganesha nagyúr körben, két oldalról hatalmas téglalap alakú területekkel. Ez a minta jól néz ki, ha egy úton történik.

3. Galicha Rangoli Diya számára:

Galicha Rangoli Diya számára

A Galicha rangoli elkészíthető a diya vagy a diya állvány körül. Ez kiemeli a diyát, és gyönyörűvé teszi a házat. A kialakítás általában egyszerű, és kis felületeken történik, így nem foglal sok helyet. Két ilyen galicha rangolis ugyanazon ajtó két oldalán, diyákkal rajta, látványosnak tűnik. A rangoli kialakítás részletezése a kényelem szerint elvégezhető.

 [ Többet látni: Rangoli portrék mintái]

4. Négyzet alakú Galicha Rangoli Design:

Négyzet alakú Galicha Rangoli Design

A Galicha rangoli kialakítása négyzet alakú is lehet. Általában a ház közepén vagy a bejáratnál kell elvégezni. A téren kívül a határon kívül is lehet mintákat készíteni. Így a rangoli még jobban néz ki. Kontrasztos színeket kell használni, hogy vonzó legyen. Kerülni kell a túl sokféle szín használatát, és három -négy árnyalatot kell választani.

5. Virágos Galicha Rangoli Design:

Virágos Galicha Rangoli Design

A virágot különböző színekkel lehet készíteni rangoliként. Annak érdekében, hogy szép legyen, a részleteket különböző árnyalatok használatával lehet elvégezni, és a virág kialakítása eltérő lehet. A fő virágok mentén lévő szegély kiegészíti a megjelenést. A szegélyen is lehetnek levelek és apró virágok. Ez a fajta rangoli a ház bejáratánál vagy közepén készíthető.

6. Fluoreszkáló színű Galicha Rangoli:

Fénycső színű Galicha Rangoli

A közönséges rangoli por helyett fluoreszkáló port használhat. Ez nemcsak vonzóbbá teszi a rangolit, hanem a részleteket is megkülönböztetővé teszi. Ugyanakkor ezt a fajta színt nem gyakran használják, így automatikusan másképp fog kinézni a rangoli. Vallási szimbólumok készíthetők az alkalomnak megfelelően.

[ Többet látni: Egyszerű Rangoli minták képekkel]

7. Páva alakú Galicha Rangoli:

Páva alakú Galicha Rangoli

A Galicha rangoli páva készítésével készülhet. Ez nagyon hagyományos megjelenést kölcsönöz. A legjobban akkor néz ki, ha nagy felületen történik. Ahelyett, hogy sok részlettel foglalkozna, helyesen kell kiválasztania az árnyalatokat. A részleteket csak fehér por felhasználásával kell elkészíteni, mivel ezáltal a design kiemelkedő lesz. Az árnyékolást a páva belsejében is elvégezhetjük, így a páva eltér a szokásos mintától.

8. Szivárvány színű Galicha Rangoli:

Szivárvány színű Galicha Rangoli

A szivárvány árnyalatai felhasználhatók a rangoli elkészítéséhez. Lehet használni árnyalatokat a közepén, majd fehér por segítségével részleteket készíteni a körön kívül. Ez a fajta kialakítás nem gyakori, és nagyon divatosnak tűnik. Nem csak a színek teszik vonzóvá a megjelenést, hanem a fehér por részletei is. Nagy felület lenne a legjobb ilyen típusú mintákhoz.

 [ Többet látni: Fa Rangoli képek]

9. Galicha Rangoli egy nagy térért:

Galicha Rangoli a nagy térért

Ez a fajta rangoli a legjobban néz ki, ha nagy felületen készítik. Kerüljük a különböző árnyalatok használatát; ehelyett fehér port használnak a különböző árnyalatok tetején. Az árnyalatok árnyékolása a fentiek szerint történhet. Ez előnyt ad neki. E rangoli szépsége csak akkor tükröződik, ha nagy területen történik. A fehér por felhasználható a körön kívüli minták készítéséhez is, a fentiek szerint.