9 Klassiske Jain Art Rangoli designs med billeder!

Rangoli markerer sig i dag overalt. Disse er også på en tendens, da de er dyrket og går i overensstemmelse med mennesker og religion. En sådan religionstype rangoli er Jain rangoli -designs. Rangoli prøvet af Jains er ikke forskellige, men de har nogle religiøse billeder afbildet i den. Disse kan også have mange designs og kan designes på templer, begivenheder, hjem og skoler. Rangoli gør brug af flere farver for at være smukkere og mere klassisk.

Bedste Jain Rangoli -designs med billeder:

Disse nogle af rangoli -designs opbevares generelt ved templer. Her er listen over top 9 Jain rangoli designs.

1. Smukke Jain Rangoli -designs:

Smukke Rangoli designs

Jain rangolis har mange designs og yndige resultater. Disse kan prøves ved døren eller i templet, som ville gå i overensstemmelse med kulturen og det religiøse udseende. Den blandede farve kan bruges til disse typer smukke designs.

2. Border Jain Rangoli Designs:

Border Rangoli designs

Jain ris rangoli kan bruges til at dekorere den kantede langs døren i templerne. Dette er en unik type designs, der skabes langs døren for at give et yndigt udseende, der kan beundres af folket. Den blandede farve ville være det bedste valg til typer af designs.

3. Dyrket Jain Rangoli Design:

Dyrket Jain Rangoli Design

Den dyrkede rangoli er den, der kan følge kulturen og religiøse synspunkter i Jains. Man kan skildre billedet af gud og gudinde for deres overnaturlige tro. Disse ville virkelig se meget smukke ud. Selv Jain rangoli -billederne kan refereres til det samme.

4. Dørtrin Jain Kolam Design:

Dørtrin Jain Kolam Design

Døren til rangoli er smukkere i forhold til andre. Deres designs imponerer virkelig mennesker på én gang. Jain rangoli kan skildres ved hjælp af nogle af lys og stearinlys med blandingsfarven som det bedste valg.

5. Border Jain Rangoli Designs:

Border Jain Rangoli Designs

Den grænsede rangolis er igen designbar og ganske imponerende. Disse kan designes ved grænserne til templernes værelser. Der er mange Jain -begivenheder organiseret, hvor den slags designs derved dannes. Den blandede farve ville være det bedste valg til disse designs.

6. Religiøse Jain Kolam -designs:

Religiøse Jain Kolam -designs

Den religiøse type er den, hvor Jains kan bruge deres religiøse billeder, der er designet til at uddybe betydningen af ​​Jains foran mennesker. Disse kan udføres sammen med nogle lys for at være mere yndige og beundringsværdige af folket. Det bedste valg af flerfarver kan foretages.

7. Kreativ Jain Rangoli:

Kreativ Jain Rangoli

Kreativiteten ligger i det unikke, og de kan prøve deres kreativitet når det er bedst. Den kreative rangoli kan være en af ​​typerne som vist på billedet. Flere sådanne designs kan henvises fra internettet. Den bedste farve er altid den blandede farve til rangoli.

8. Enkelt Jain Rangoli -design:

Simpel Jain Rangoli

Den enkle rangoli kan være den med lille størrelse og form. Disse kan designes til, at små begivenheder ser ganske enkle og religiøse ud, da Jains ikke leder efter yndige designs, de understreger deres religiøse noter. Det bedste valg kan være blandingsfarve, der bruges til sådanne designs.

9. Flower Jain Kolam Designs:

Flower Jain Kolam Designs

Disse er en ganske unik type rangoli som nævnt. Man kan også designe rangoli med blomster for at forstærke udseendet og gøre det mere yndigt at blive beundret af folket. Disse kan være friske blomster, der bruges til designene.

Jain rangoli -designs har mange sådanne designs, man kan støde på. Jains er hovedsageligt afhængige af deres religiøse kendsgerning og noter, så de designer mere den kulturelle eller religiøse type rangolis. Blomsten Jain rangoli kan også bruges af mennesker til at være mere yndig.