9 klasszikus Jain Art Rangoli minták képekkel!

A Rangoli manapság mindenhol rányomja bélyegét. Ezek is meglehetősen trendben vannak, mivel kulturáltak, és összhangban vannak az emberekkel és a vallással. A rangoli egyik ilyen típusú vallása a Jain rangoli tervei. A Jainék által kipróbált rangolik nem különböznek egymástól, de vannak vallásos képek. Ezek is sokféle kialakításúak lehetnek, és templomokban, rendezvényeken, otthonban és iskolákban tervezhetők. A rangoli több színt használ, hogy szebb és stílusosabb legyen.

A legjobb Jain Rangoli minták képekkel:

Ezeket a rangoli mintákat általában templomokban tartják. Itt található a top 9 Jain rangoli tervek listája.

1. Gyönyörű Jain Rangoli minták:

Gyönyörű Rangoli Designs

A Jain rangoliszok sokféle dizájnnal és imádnivaló eredménnyel rendelkeznek. Ezeket ki lehet próbálni az ajtóban vagy a templomban, amely összhangban áll a kultúrával és a vallási megjelenéssel. A vegyes szín használható az ilyen típusú gyönyörű mintákhoz.

2. Border Jain Rangoli Designs:

Határ Rangoli Designs

A Jain rizs rangolival díszíthető a templomok ajtaja mentén szegélyezett. Ez egy egyedi típusú dizájn, amelyet az ajtó mentén hoznak létre, hogy imádnivaló megjelenést kölcsönözzenek az embereknek. A vegyes szín lenne a legjobb választás a tervezési típusokhoz.

3. Kulturált Jain Rangoli Design:

Kulturált Jain Rangoli Design

A kulturált rangoli az, amely a Jains kultúrájának és vallási nézeteinek megfelelően mehet. Lehet ábrázolni isten és istennő képét természetfeletti hitükről. Ezek tényleg nagyon szépek lennének. Még a Jain rangoli képek is hivatkozhatnak erre.

4. Ajtólépcső Jain Kolam Design:

Ajtólépcső Jain Kolam Design

A küszöb rangoli szebb, mint mások. Tervezésük valóban lenyűgözi az embereket egyetlen pillantásra. A Jain rangoli néhány lámpa és gyertya segítségével ábrázolható, a színek keveréke a legjobb választás.

5. Border Jain Rangoli Designs:

Border Jain Rangoli Designs

A szegélyezett rangoliszok ismét tervezhetők és meglehetősen lenyűgözőek. Ezeket a templomok szobáinak határain lehet kialakítani. Sok jain rendezvényt szerveznek, ahol ez a fajta tervezés jön létre. A vegyes szín lenne a legjobb választás ezekhez a mintákhoz.

6. Vallási Jain Kolam minták:

Vallásos Jain Kolam Designs

A vallásos típus az, ahol a dzsainok felhasználhatják vallási képeiket, hogy kidolgozzák a dzsainok fontosságát az emberek előtt. Ezeket néhány lámpával együtt el lehet végezni, hogy az emberek imádnivalóbbak és csodálatra méltóbbak legyenek. A több szín közül a legjobb választás választható.

7. Kreatív Jain Rangoli:

Kreatív Jain Rangoli

A kreativitás az egyediségben rejlik, és kreativitásukat a lehető legjobban kipróbálhatják. A kreatív rangoli lehet az egyik típus, amint az a képen látható. További ilyen formatervezési formák hivatkozhatnak az internetre. A legjobb szín mindig a rangoli vegyes színe.

8. Egyszerű Jain Rangoli Design:

Egyszerű Jain Rangoli

Az egyszerű rangoli kis méretű és alakú lehet. Ezeket úgy lehet kialakítani, hogy a kis rendezvények meglehetősen egyszerűnek és vallásosnak tűnjenek, mivel Jains nem keresi az imádnivaló mintákat, hanem hangsúlyozzák vallási jegyzeteiket. A legjobb választás lehet az ilyen formatervezéshez használt színkeverék.

9. Virág Jain Kolam minták:

Virág Jain Kolam Designs

Ezek meglehetősen egyedülálló típusú rangolik, amint említettük. A rangolit virágokkal is megtervezhetjük, hogy fokozza a megjelenést, és imádnivalóbbá tegye az emberek csodálatát. Ezek lehetnek friss virágok, amelyeket a tervekhez használnak.

A Jain rangoli tervek sok ilyen mintával találkoznak. A dzsainok elsősorban vallási tényükre és jegyzeteikre támaszkodnak, így inkább a kulturált vagy vallási típusú rangolist tervezik. A Jain rangoli virágot az emberek is használhatják, hogy imádnivalóbbak legyenek.