9 különleges 15 pontos Rangoli -dizájn, amelyeket 2021 -ben kell kipróbálni

Ha már a Rangolisról beszélünk, számos tervezet jelent meg eddig. A legjobbak azok, amelyek 15 pontos rangolit használnak. Ha valami klassz dizájnt keres, akkor hivatkozhat a következő bekezdésekre.

1. Bird Dot Rangoli Design:

Bird Dot Rangoli Design

A madarak a világ legcsodálatosabb és legkülönlegesebb teremtményei. Egy olyan Rangoli létrehozása, amely ezeknek a csodálatos fajoknak a szépségét vetíti előre, és a pontok használata biztosan fantasztikusan fog kinézni. Használhat élénk és vidám színeket, például sárgát és zöldet, és díszes mintákat és mintákat rajzolhat a középpontba, hogy kiemelje és kiemelje szépségét.

2. Egyszerű 15 pontos kivitel:

Egyszerű 15 pontos kivitel

Az egyszerű zöld és rózsaszín, 15 pontból álló kivitel gyönyörű megjelenésű. A színek kombinációja gyönyörű és finom. A felhasznált minták és minták szintén nagyon díszesek és vonzóak. Ez a fajta tervezés nem vesz túl sok időt, és otthon is elvégezhető szakember segítsége nélkül.

3. Fish 15 Dot Rangoli Design:

Hal 15 Dot Rangoli Design

Ezek a 15 pontos Rangoli minták nagyon szépek és művészi megjelenésűek. Ha négy halat rajzol, díszes virágmintákkal az oldalán és a közepén, egyedülállónak és csodálatosnak tűnik. Ezenkívül színes pontokat is hozzáadhat, hogy hangsúlyozza a Rangoli -dizájn egyszerűségét és szépségét. Ezt Rangoli versenyre is elkészítheti.

4. Bonyolult 15 pont Rangoli Design:

Bonyolult 15 pont Rangoli Design

A bonyolult, 15 pontos Rangoli kialakítás nagyon igényes, és szakember segítségét igényli. A négy óriás lótusz és a szép lila virág képe közvetlenül a közelében csodálatos. A közepén lévő friss és bonyolult minták remekül néznek ki. Ez a kialakítás nagyon vonzó a szemnek, és biztosan sok bókot fog kapni.

5. Stílusos 15 pontos virágos Rangoli Design:

Stílusos 15 pontos virágos Rangoli Design

A stílusos virágos, 15 pontos Rangoli nagyon jól körülhatárolt és formás. A használt színkombináció nagyon világos, de gyönyörű. A rangoli minta nagyon egyszerűnek tűnhet, de nem olyan egyszerű elkészíteni. Otthon is elkészítheti, vagy felhasználhatja arra, hogy vendégeit nagyon melegen és szívélyesen fogadja. A design kétségtelenül nyertes.

6. Művészi 15 pont Rangoli Design:

Művészi 15 Dot Rangoli Design

Egy 15 pontból álló művészi Rangoli -rajz rajzolásához csak egy profi segítségére, néhány színre és innovációra van szüksége. Mivel a virágok a legnépszerűbb minták, könnyen létrehozhatja őket. Győződjön meg arról, hogy a létrehozott tervek vonzónak tűnnek, és különleges jelentőséggel is bírnak. Győződjön meg a használt színekről, mivel azok életet adnak a Rangoli mintáknak.

7. Kasmír 15 pont Rangoli Design:

Kasmír 15 pont Rangoli Design

A Kasmír Rangoli 15 pontból álló tervezése a legjobb, amit eddig látni lehetett. Ehhez több színt használnak, és megjelenése figyelemre méltó. A kék és a narancssárga színekkel kitöltheti a közepén lévő virágok színeit, és kívül lótuszokat és halványlila virágokat hozhat létre. Használjon zöld leveleket, hogy természetes megjelenést biztosítson.

8. Professzionális 15 pont Rangoli:

Professzionális 15 Dot Rangoli

A professzionális 15 pontos Rangoli dizájn az egyik legjobb látvány. A kép narancssárga téglákra hasonlít a nap alatt. Használhat élénk színeket, például rózsaszín, kék és zöld, hogy megjelenjen.

9. Diamond 15 Dot Rangoli:

Diamond 15 Dot Rangoli

A 15 pontból álló gyémánt kialakítás nagyon hasonlít a gyémántok formájához. A közepén lévő zöld színű csillagok is fényesek és izgalmasak. Ez a kialakítás összességében nagyon klassz megjelenésű, és professzionális segítségével készíthető el.