హోలీ: 9 különleges Rangoli Designs for Holi Festival 2021

A Holi a színek, az öröm, a szórakozás, a tréfa és a fiesta fesztiválja. Ez az év legünnepeltebb időszaka, és az ország minden közössége ünnepli. Azonban a színekkel való játék nem az egyetlen dolog, amit az emberek csinálnak, ők is időt töltenek a családdal és a barátokkal, bulizni mennek, és Holi rangoli mintákat készítenek. Ha szép formaterveket keres erre az évre Holi, a következő bekezdésekben jó javaslatokat tettünk Önnek.

9 gyönyörű Rangoli dizájn a Holi számára képekkel:

Íme a 9 legjobb színes Holi rangoli minták és minták képekkel.

1. Holi Party Rangoli Design:

holi rangoli tervez

Ha Holi bulit szervez családjával és barátaival, akkor ezt a tervezést kell használnia az ünneplés kiemelésére. Ez biztosan a buli élete lesz, és a vendégek biztosan nem hagyják abba a dicséretet. A színes szirmok itt csodálatos megjelenésűek és a használt minták kiemelkedőek.

2. Családi Holi Rangoli Design:

Családi Holi Rangoli Design

Ha közös családban él, mindenképpen meg kell próbálnia egy Rangoli létrehozását az összes családtagjával. Ez közelebb visz egymáshoz, és ennek létrehozásakor is nagyon élvezni fogja magát. A színek itt szuper élénkek, a minták hitelesek és nagyon indiánok.

3. Páva Holi Rangoli Design:

Páva Holi Rangoli Design

Használja a páva kialakítást, hogy egyedivé tegye Rangoli dizájnját ezen a Holi -n. Valóban hasonlít egy királyi műalkotásra, és nagyon gazdagnak és extravagánsnak tűnik. Megjelenésében extravagáns és nagyon szép. A használt árnyalatok élénkek, és a legjobb az egészben, hogy remekül néz ki, minden szín beleolvad a másikba.

4. Óriás Holi Rangoli Design:

Óriási Holi Rangoli Design

A Holi egyike azoknak a vidám ünnepeknek, amelyeket egyedül nem lehet megünnepelni. Feltétlenül szüksége lesz családjára és barátaira. Ezért egy ilyen alkalom megszervezése során feltétlenül szüksége lesz egy olyan dizájnra, amely nagy és nagyon alkalmas erre az alkalomra. Ehhez használhatja ezt az óriási Holi Rangoli Design -ot. Biztosan kellemes módon fogja meglepni a nézőket.

5. Hindu Holi Rangoli Design:

Hindu Holi Rangoli Design

A Holi Rangoli Design, amely tükrözi a hinduizmus gazdag kultúráját, biztosan szüksége van erre a fesztiválra. Használhatja Lord Ganesh képét a központban, és gyönyörű és vonzó mintákkal veszi körül. A sarkokban lévő Om szimbólummal is kiemelheti szépségét.

6. Hindi Holi Rangoli Design:

Hindi Holi Rangoli Design

Mindig használhat Rangoli Design for Holi -t, ha a fesztivál nevét hindi nyelven írja. Valóban gyönyörűnek és vonzónak fog kinézni a szemnek. A design létrehozásához rózsaszirmokat és leveleket használhat. Használjon geometriai formákat és mintákat, ahogy azok a legjobban néznek ki.

7. Divatos Holi Rangoli Design:

Divatos Holi Rangoli Design

A Holi Rangoli dizájnjának nem kell mindig réginak lennie. Modern és divatos megjelenést kölcsönözhet új minták és modern árnyalatok használatával. A stílus, amelyben felépítették, szintén nagyon jól néz ki. Vedd körül lámpákkal, és használj fehér krétát, hogy hitelesebb mintákat hozz létre.

8. Sun Holi Rangoli Design:

Sun Holi Rangoli Design

Használhatja a napot, hogy hűvös és csodálatos rangoli dizájnt hozzon létre. Használjon narancssárga és sárga színt szegélyként, és hozzon létre hosszú és csavart vonalakat, amelyek a napból származó fényként szolgálnak. Rajzoljon egy csinos virágot is a közepére, hogy kiemelje varázsát.

9. Szőnyeg Holi Rangoli Designs:

Szőnyeg Holi Rangoli Designs

Ha egy szép Holi Rangoli Design -t készít egy szőnyegen, akkor biztosan ellopja a show -t. Készítsen egyedi formákat és mintákat, és helyezze a virágszirmokat stílusosan és vonzó módon a központba.