9 legjobb elefánt Rangoli minták

A Rangolis színes minták és minták, amelyeket fesztiválokon és alkalmakkor készítettek. Ez a népművészet egyik formája, amely különböző mintákat tartalmaz, amelyek között virágok, levelek és különböző minták készülnek. Az elefánt rangoliszok kifejezetten azok a rangoliszok, amelyeken elefántok vannak rajzolva.

1. Rangoli elefánt lótussal:

Elefánt Rangoli Lótussal

A fenti képen van egy elefánt rangoli kialakításunk. Négy rózsaszín és zöld színű lótusz van négy irányban, és körülöttük négy elefánt veszi körül őket. A rangoli színesnek tűnik, mert barna árnyalatokkal rendelkezik az elefánt testéhez, kék ruhával az elefánthoz, és kicsi kialakítású az elefántok hátulján, amelyeken lovagolni lehet, zöld, narancs és piros színű.

2. Egyszerű Elephant Rangoli Design:

Egyszerű Elephant Rangoli Design

Hasonló kialakítású elefánt rangolink vannak, mint amit az előzőben láttunk. Ez is négy elefántot rajzolt négy irányba, és lila és sárga kontrasztban színezték őket. A közepén egy virágminta található, amely rózsaszín és zöld színben készült.

3. Két aranyos elefánt Diyával:

Két aranyos elefánt Diyával

Két trombitát fújó aranyos elefántot vastagon körvonalaztak fehér rangolival, majd két különböző kék árnyalatban színezték. Az elefántok hátára két esernyő van rajzolva, és rajtuk is van egy kendő. A tetején sárga és vermilionos „diya” van, és egy lótusz van rajzolva, amely fölé a nap fele húzódik.

4. Elefánt és virágmintás Rangoli:

Elefánt és virágmintás Rangoli

A fenti képen nagyon vonzó és gyönyörű rangoli designunk van. Ezt nagy odafigyeléssel végezték, és szép munkát mutattak be. Négy elefántot rajzoltak körül a virágmintás közepén. Ezeket az elefántokat még körülvették pávák és edények, amelyek tele vannak édességekkel. Összességében megállapíthatjuk, hogy a dizájn nagyon színes, a páva pedig növeli a design életét.

5. Rangoli elefántokkal körülvéve:

Rangoli elefántokkal körülvéve

Végül ez a design azt mutatja, hogy az elefánt visszanyeri valódi színeit, és még ha a szürke is unalmas; attól még nem válik élettelenné a rangoli. A közepén egy másik virágot körülvevő virágminta található. Továbbá körülvették őket elefánt rangoliszok, akiknek bársonyos kendő van a hátukon, és lótusz tartja a trombitájukat.

6. Díszített elefánt Rangoli:

Díszített elefánt Rangoli

Az elefántot fehér színben körvonalazták a fenti nagy rangoliban, majd szürke vagy világos árnyalatú fekete rangolival töltötték fel. Az elefántot jól díszítették, és az elefánt hátulján lévő ruhát szépen festették. A fejeket és a lábakat is trombitával díszített koszorú díszítette.

7. Kis elefánt Rangoli:

Kis elefánt Rangoli

A szürke kis elefántot narancssárga és zöld színekkel rajzolták a ruhához, és hátoldalán aranyszínű anyagot tartanak. Az állat feje rózsaszínű, mint egy kendő, és a szeme nagyon aranyosnak tűnik.

8. Bonyolult fehér Rangoli:

Bonyolult fehér Rangoli

Belül bonyolult kialakítás, fehér rangolival, hat oldalról elefántokkal körülvéve. Hatszög alakú, és örvények vannak rajzolva a belsejében, virágos mintával körülvéve.

9. Egy nagy Rangoli bepillantása:

Egy nagy Rangoli pillantása

Megpillanthatunk egy nagy rangolit, amelyre kattintottak, amikor a munka még folyamatban volt. Az elefánt sötétkék színben készült, rózsaszín, piros, narancs stb..