9 legjobb fa Rangoli minták és minták a padlóhoz

A fából készült rangoli minták nagyon hasznosak lehetnek azok számára, akiknek nincs sok idejük és elfoglaltak a munkával. Fából készült sablonok kaphatók a piacon. Könnyen megvásárolhatja őket, és a padlóra helyezheti. Nem csak máshogy néz ki, hanem nagyon hagyományos is. Vásárolhat csak fadarabokat, és otthon díszítheti festékekkel és kövekkel. Ezekkel a gyönyörű fa rangoli mintákkal rendezheti és lefedheti otthoni tapaszát.

Elragadó fa Rangoli minták képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a leghíresebb mesterséges fa rangoli mintákat képekkel az otthoni fesztiválokhoz és funkciókhoz.

1. Vallási szimbólumok fából készült Rangoli:

Vallási szimbólumok fából készült Rangoli

A Rangolist általában fesztiválokon készítik, ezért a vallási szimbólumok alkalmasak erre az alkalomra. Az ember kiválaszthatja a saját maga által választott mintát, és szükség szerint elhelyezheti. Az alábbi képen egy Satya szimbólum látható, és kis kövek vannak a határon. Így a rangoli kiemelkedőbb és színesebb lesz.

2. Nehéz Kundan kőmunkák Fából készült Rangoli:

Nehéz Kundan kőmunka Fából készült Rangoli

Az alábbiakban megadott rangoli virág alakú mintázattal rendelkezik, és ha a kövek különböző típusúak, akkor az egész felületük. Így a rangoli jazzesnek tűnik, és nem igényel sok időt. Csak meg kell vásárolni, és a padlóra kell helyezni. A legjobban a funkció bejáratánál vagy a fő pont közelében található.

3. Négyzet alakú Rangoli Kundanokkal:

Négyzet alakú Rangoli Kundanokkal

Ez a fajta rangoli négyzet alakú. Itt nagyon szép e rangoli kundánokkal való díszítése. Az alábbi kép ezt a mintát tükrözi. Négyzet alakú a rangoli közepén, és hagyományos csipkék vannak ragasztva. Vannak fa minták a téren kívül is. Ez nehéz megjelenést kölcsönöz neki. Kis köveket és művirágokat is elhelyeznek.

4. Fa Rangoli Diyával Diwali számára:

Fa Rangoli Diyával Diwali számára

A piacon fából készült rangolist találunk, amelyen helyet kapnak a diyák is. A diyák még szebbé teszik a rangolit, és hozzáadják a hagyományos vonást. Az ilyen új fa rangolist úgy készítik, hogy nagy hangsúlyt fektet a Diya elhelyezésére. Ez elsősorban úgy történik, hogy köveket vagy művirágokat és csillámokat helyeznek a Diya köré.

5. Páva alakú fa Rangoli:

Fa Rangoli Diyával Diwali számára

Az alábbiakban bemutatott kialakítás egyszerű és nagyon elegáns. Az ajtó két oldalán vagy a templomon kívül helyezhető el. Mivel hordozható és könnyű, igényeinek megfelelően különböző alkalmakkor is használható. A fából készült páva rangoli élénk színei és a rajta ragadt csapok határozottan eltérnek ettől a mintától a többitől.

6. Virág alakú Kundan fa Rangoli:

Virág alakú Kundan fa Rangoli

A fa vágása virág alakú lehet. Annak érdekében, hogy a minta világosabb legyen, kövek vagy csillámok használhatók a határ mentén. Ha élénk árnyalatokat használ egy kis árnyékolással, gyönyörű lesz. Középen egy kicsi, szegecses virág vagy egy mesterséges virág helyezhető el. Csipkék vagy fényes szalagok is elhelyezhetők.

7. Hagyományos fa Rangoli:

Hagyományos fa Rangoli

Az alábbi kép tökéletes példát nyújt a hagyományos fa rangoliba. A minta régi típusú, és a színek sem túl merészek. A nagy kövek nagy részét sem használják fel. Az aprókat kiválasztják és megrendelésre adják. Ez a fajta rangoli naponta elhelyezhető a házban, mivel nincs tele finom munkával, és elég józannak tűnik.

8. Fa Rangoli Pearl Diya állvánnyal:

Fa Rangoli Gyöngydiya állvánnyal

Ez a legújabb, fából készült rangoli kis Diya állványokkal is rendelkezik, amelyek szélén gyöngyök vannak rögzítve. Az alapon lévő kontrasztos szín tökéletes lesz. Ez a fajta rangoli az eleganciát tükrözi. Szekvenált csipke is ragasztható a határon. Ugyanakkor akár gyöngy is ragadhat a határon. Ez az egyik tökéletes fa rangoli dizájn a Diwali fesztiválra.

9. Új fa Rangoli tábla:

Új fa Rangoli tábla

Egy hosszú fadarab alapszínnel díszíthető és rangoliként használható. Festékek segítségével lehet mintát készíteni. Nem sok kőfaragásra van szükség. Az üres helyet úgy lehet kitölteni, hogy kis nyomatokat készítünk rá. Azonban elég óvatosnak kell lenni ahhoz, hogy ne töltse ki a fadarab minden egyes részét. Néhány csillogással a design kissé jazzes lehet. A diát a fából készült táblára lehet helyezni. A legjobban néz ki, ha ösvényre helyezik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80