9 legjobb köztársaság napi Rangoli -dizájn 2021. január 26 -án!

Rangoli köztársaság napja

A Rangoli egy hagyományos indiai színes módszer a boldogság és az öröm csendes kifejezésére. Ez a hagyományos, színes, a padlóra rajzolt design egy kreatív alkotás, amelyet sok hölgy alaposan gyakorolt. Az öröm kifejezésére az egyik ilyen alkalom az Indiai Köztársaság napja, amely meghatározza a békét és a boldogságot, amely mindenütt január 26 -án esik. Ha tudni szeretne néhány érdekes köztársasági napi rangoli mintát, ez a cikk nagy segítséget jelentene a köztársaság napi rangoli képekhez.

A legújabb köztársasági napi Rangoli minták képekkel:

Köztársaság napja

Íme a Köztársaság napja 9 legjobb rangoli listája. hogy kipróbálja ezeket a rangoli mintákat, a legjobb elismerést kapja otthonában és iskolájában.

1. Boldog Köztársaság Napja írott zászló:

Boldog köztársasági nap írott zászló

Az indiánokat háromszínű zászlójuk képviseli, ami határozottan kiemelt fontosságot teremtett a társadalom körében. A zászló értékének megteremtése érdekében a tervezők díszíthetik házukat, bemutatva kalligráfiai készségeiket ezzel a köztársasági napra tervezett rangoli tervekkel, amelynek zászlaja a Boldog Köztársaság napja idézetek fő témája..

2. Peacock Design Republic Rangoli:

Peacock Design Republic Rangoli

A páva, amely az indiai nemzeti madár, a békét, az örömöt és a boldogságot szimbolizálja. Annak érdekében, hogy a köztársaság napján az indiai alkotmány végrehajtásával jelezze a békét, az otthoni hölgyek páva rangoli dizájnnal festhetik be a ház bejáratát.

3. Dove Image Republic Rangoli:

Dove Image Republic Rangoli

A galamb a tisztaságot, a békét és a szeretetet szimbolizálja. A köztársaság napja békét és örömöt jelent, díszíthetjük házukat köztársaság napi különleges rangolival, repülő galamb képével, indiai zászlóval és egyszerű vonalvezetéssel.

4. Tricolor Republic Rangoli:

Tricolor Republic Rangoli

Egy egyszerű vonaldiagram csodákra képes a január 26 -i Rangoli tervezés során. A köztársasági kolam tervezés egyszerűvé és gyönyörűvé tehető az indiai zászló színének használatával. Az indiai zászlónak három fő színe van: zöld, fehér és narancssárga. Ezt a háromszínt használják a Rangoli díszítésére a sötétkékkel együtt, amely a csakrát szimbolizálja.

5. Egyesített kéz Rangoli:

Egyesített Hands Republic Rangoli

A Republic Rangoli design galamb- és pávaképekkel való díszítése mellett kézi kép is használható. Az üdvözlő kéz képe a hála és az alázat szimbóluma is lehet. Az Indiát tartó kéz találó lehet a Köztársaság napi rajzpályázat képeinek témája.

6. Szabadságharcosok Rangoli:

Szabadságharcosok Köztársaság Rangoli

A köztársaság napját csak az indiai szabadságharcosok miatt ünneplik, akik teljes gondolkodásukkal és lelkülettel adták meg magukat a Freedom for India elérésében. A nagy emberek előtt tisztelgve díszítheti házát, ha rangoli formatervezésként rajzol szabadságharcosok képeit. Ez a tématervezés népszerű a rangoli versenyen is.

7. Január 26. Rangoli:

Január 26. Rangoli

Ez egy nemzeti ünnep Indiában, annak érdekében, hogy fontos legyen a dátum és a hónap, az emberek megtervezhetik a ház bejáratát rangoli rajzzal, és megemlíthetik a napot és a hónapot a Rangoli -mintán.

8. India térképvázlatok Rangoli:

India térkép felvázolja Rangoli Köztársaságot

Azok, akik szeretnek hatalmas rangolit rajzolni a köztársaság napján, ez a Rangoli minta lehet az ideális választás. Ennek a rangoli mintának az India Map a fő témája, amelyet a háromszínű por és a galamb kép mellett színeznek.

9. Egységes indiai Rangoli:

Egyesített Indiai Köztársaság Rangoli

Az egység a sokszínűségben a Rangoli köztársaság napja legfontosabb tervező témája. Az emberek egyesítése, amelyet egyszerű rangoli kivitelben hoznak létre, minden bizonnyal megfelelő díszítő ötlet lehet a Köztársaság napja alkalmával.

Mint mondhatjuk, minden nap békés és örömteli nap. De ahhoz, hogy emlékezni tudjunk a béke és az öröm megszerzésének fontosságára, indiai állampolgárként az embereknek fontos napokat kell figyelembe venniük, és tiszteletben kell tartaniuk a szabadságharcosokat. Egy ilyen nap határozottan a köztársaság napja!