9 legjobb lebegő Rangoli minták

A tipikus hagyományos rangolist a padlón lévő porok készítették. De mint minden más hagyomány, a rangolist is frissítették, hogy megfeleljen a 21. századi ember igényeinek. A lebegő rangoliszok ennek az alkotásnak az eredményei. A modern korban a városi családokban élő nők is dolgoznak. Így senkinek sincs ideje a teljes rangoli elkészítésére. Tehát helyette inkább rangoli matricákat vásárolnak, akár digitális, akár kézzel készített strasszokkal. Ezeket a matricákat a padlóra ragasztják, és hatékony rangoliszként szolgálnak. Egy lépéssel előrébb a műanyag lebegő rangolisz megvásárlásakor, amelyet nagy terrakotta vizes tálkákban lebeghet.

Különböző típusú lebegő Rangoli minták:

Lássuk, hogyan kell rajzolni a lebegő rangoli mintákat különböző anyagokkal, különböző mintákban.

1. Erősen díszített úszó Rangolis:

Erősen díszített úszó Rangolis

A lebegő rangolisz nagyszámú strasszokkal, különböző színekben, koncentrikus köröket vagy virágszirmokat alkotva. Lehet, hogy ezek egyeseknek túl hangosnak tűnnek, de mások számára a célt szolgálják. Lényegében hagyományos megjelenésük és több mázuk és ragyogásuk van, mint a régi idők egyszerű púderes rangolisa.

2. Gyönyörű lebegő Rangolis:

Gyönyörű úszó Rangolis

A lebegő rangoli mintáknak nem kell egyszerű köröknek vagy virágoknak lenniük. Kreatív tervek is lehetnek, különböző formákkal és görbékkel. A lebegő rangoli elkészítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy vastag műanyagokra tervezi a formatervezést, hogy azok lebegjenek a vízre fektetve! Ezekhez gyakran úszó gyertyákat adnak, hogy vonzóbbá tegyék őket.

3. Virágos lebegő Rangolis:

Virágos úszó Rangolis

A virágok alakjában lebegő rangoli minták több strasszos virággal is jól mutatnak. Az élénk lila, arany és fehér színek kövei ragyogást kölcsönöznek a dizájnnak, ami vonzóbbá teszi. Ezek a tervek egyszerűek és mégis bonyolultnak tűnnek. Ez a szépségük.

4. Hagyományos lebegő Rangolis:

Hagyományos úszó Rangolis

A hagyományos formákban lebegő rangolisz és a minták határait díszítő kövek is jól mutatnak. a minták egyszerű geometriai formák, mesterséges módon rendezve. Ezeket a rangolist nagy terrakotta tálakban lehet lebegtetni, virágokkal, diyákkal és más kiegészítő díszekkel.

5. Egyszerű lebegő Rangolis:

Egyszerű lebegő Rangolis

Az egyszerű lebegő rangoli formatervezési formák kis kör alakú elrendezéseket tartalmaznak különböző színű strasszokból. Ezeket úgy lehet elkészíteni, hogy kis üvegtálakban virágokkal és diyákkal lebegjenek, hogy varázsukat hozzáadják. A használt színek lehetnek vörös, kék, zöld vagy tipikus arany -fehér, gyertyával a holtpontban.

6. Kis virágú lebegő Rangolis:

Kis virágú lebegő Rangolis

Az egyik tipikus, mégis gyönyörű, lebegő rangoli mintázat tartalmaz strasszkőből készült kis kör alakú virágokat. Minden virágnak más az alapja, és különböző színkombinációkat használ. Ezután hat vagy nyolc virágból álló készletet készítenek, hogy együtt lebegjenek egy nagy tálban. Elegánsnak és csinosnak tűnnek.

7. Vörös és kék kő lebegő Rangoli:

Vörös és kék kő lebegő Rangoli

Egy lebegő rangoli, közepén vörös rózsa alakú gyertyával és körülötte vörös, kékkővel díszített kör alakú szegéllyel! Könnyen elkészíthető és kivételesen nézhető. Ezek a minták könnyen elérhetők a piacon.

8. Csillagvirág alakú lebegő Rangoli minták:

Csillag virág alakú lebegő Rangoli Designs

A csillagvirág alakjában lebegő rangoli szintén gyakori ötlet. Ezeknek a virágoknak a szegélyei apró strasszok ragasztásával készülnek. A nagyokat más részletekkel és dekorációkkal szokták elkészíteni. Diyas hozzáadása az oldalhoz további előny.

9. Gyönyörű lebegő Rangoli minták:

Gyönyörű úszó Rangoli minták

A gyönyörű rangoli minták a tipikus indiai hattyú alakú szirmokkal és egy középső körrel egy másik nagyszerű ötlet. Ismét kis köveket használnak a szegély és más, különböző méretű és színű kövek készítésére, hogy tovább díszítsék az alakot. Ezek a rangoli minták nagyszerűen néznek ki, függetlenül attól, hogy Diyasszal együtt vagy egyedül lebegnek.