9 legjobb portré Rangoli minták fotókkal!

A portré rangolist csak professzionális emberek készítik, akik kiválóak a Rangolis művészetében. Ezeket gyakran a fesztiválok idején teszik, és azért is, hogy tisztelegjenek az élő legendák előtt, akik létezésük miatt megváltoztattak az emberek életében.

Gyönyörű és legújabb portré Rangoli minták:

1. Radha Krishna Rangoli a Festival Holi számára:

Radha Krishna Rangoli a Festival Holi számára

A fenti kép azt mutatja, hogy sok gyermek jött össze, hogy ilyen gyönyörű portrét készítsenek Radha Krisnáról a Holi fesztiválon. Az isten és az istennő arcképei nagyon jól megrajzolódtak a szakemberek megfelelő segítségével, és a holi érzése a sárga színre fröccsenő színek megjelenésével jár. A sárga alapon lévő piros és fekete színek, valamint az istenségek egyenetlenül eloszló színei Holi kiemelkedését mutatják.

2. Malala Rangoli Design:

Malala Rangoli Design

A fenti képet Ashish Jadav művész rajzolja. A képre kattintottak, amikor befejező érintést adott a „Malala Rangoli” portréjának. A hölgy Pakisztán gyermek aktivistája, Malala Yousafzai volt, és egy tálib fegyveres meggyilkolta..

3. Bal Thackeray Rangoli Designja:

Bal Thackeray Rangoli tervezése

A fenti portré Bal Thackeray -ről készült, aki indiai politikus volt és Shiv Senát alapította. Jelentős szerepet játszott abban, hogy Maharashtra államot jobb hellyé varázsolja. Kezdetben karikaturista volt, és rendkívül szereti a művészetet. A fenti portré egy rangoli, amelyet ő készített, professzionálisan nem illeszkedik a narancs, rózsaszín, fekete, fehér és krém árnyalatokhoz.

4. Lata Mangeshkar Rangoli tervezése:

Lata Mangeshkar Rangoli tervezése

Lata Mangeshkar indiai csalogány néven ismert, gyönyörű hangja és azon szolgáltatás miatt, amelyet több mint hét évtizede kínált az embereknek. Több mint 8000 dalt énekelt 36 regionális nyelven, amelyeknél ő tartja a Guinness -világrekordot. Ezt a portrét az ő tiszteletére készítették, szakemberek.

5. Teréz anya Rangoli -terve:

Teréz anya Rangoli tervezése

Teréz anya volt a jótékonysági misszionáriusok alapítója. Egész életét azzal töltötte, hogy különböző szempontok szerint szolgálja az embereket, hogy a szegényeknek jobb egészséget és életkörülményeket biztosítson. Önzetlen szent volt, akit különböző díjakkal tüntettek ki az embereiért végzett szolgálata miatt.

6. Maa Ambe Rangoli Design:

Maa Ambe Rangoli Design

Fent van egy nagyon szép képünk Maa Ambéről. A portré olyan tökéletesen sikerült, hogy a szeme előtt valóságosnak tűnik. Az istenség arca olyan nyugodtnak tűnik, hogy bármelyik bhakta elbűvölheti a művészet szépségét. A színkombinációk és a kontrasztok tökéletesen keveredtek.

7. Sachin Tendulkar Rangoli Designja:

Sachin Tendulkar Rangoli Designja

Sachin Tendulkar egy volt indiai tücsök, akit jelenleg a legnagyobb ütőnek tartanak. 24 év kemény munkáját szentelte hazája érdekében, és elnyerte a Bharat Ratna legmagasabb polgári kitüntetését, és ő az első sportember, aki megszerezte. Ez a portré tisztelgés a legenda előtt.

8. Narendra Modi Rangoli Designja:

Narendra Modi Rangoli Design

Narendra Modi India jelenlegi miniszterelnöke, aki a BJP -t képviseli. Gazdaságpolitikája miatt dicsérték, és az emberek felnéznek rá a nemzet szebb jövője érdekében.

9. Durga Rangoli istennő tervezése:

Istennő Durga Rangoli Design

Ez Durga istennő portréja, amelyet professzionálisan készítettek a rangoli dizájnban jártas művészek. Az arc körvonalait nagyon szépen megcsinálták, majd élénk színekkel töltötték meg, ami mesés megjelenést kölcsönzött a művészetnek. Láthatjuk, hogy a sárga dominánsabb, mert az foglalja el a művészet nagy részét. A hajhoz jó mennyiségű feketét is használnak, és más színek a kék, narancs, zöld és rózsaszín.