9 legjobb sablonos Rangoli minták képekkel

Rangolis valóban nehéz lesz a szakszerűtlen emberek számára. Gyakran úgy érzik, hogy az egész rangolit meglehetősen zavartnak és rendetlenné tennék, másrészt nem is akarnak készen álló ragasztott rangolist vásárolni, mert túl mesterségesnek tűnnek. Nos, a sablonok használata a rangoliszhoz a legjobb megoldás ebben a helyzetben. A stencil rangoli minták napjainkban egyre népszerűbbek a mindenki elfoglaltsága miatt. A Rangoli sablonok nagyon szépek és vonzóak.

Csodálatos stencil Rangoli minták fotókkal:

Az alábbiakban a legkeresettebb stencil rangoli minták láthatók otthonában és irodájában.

1. Alap sablon a Rangoli számára:

Stencil Rangoli Designs

A fenti képen egy férfit látunk, aki sablont árul a rangoli számára. Ezek a sablonok olyan rangoli minták vagy minták, amelyek úgy vannak formázva, hogy mindössze annyit kell tennie, hogy a sablont a földre helyezi, ahol szeretné, hogy a rangoli elkészüljön, és csak a színt helyezze a sablon fölé. A sablonon üreges pontok vannak, amelyek leesnek és formát öltenek, a többi szín pedig a sablonon halmozódik fel. A képen látjuk a sablonok és minták kék lapjait.

2. Kolam Stencil Rangoli Designs:

Kolam Stencil Rangoli Designs

Ez a rangoli alkalmas Laxmi Puja -ból, mert az istennő sablonos lábai vannak, közvetlenül a közepén. A gesztenyebarna színt kívülről csillag alakú övezi, majd a csillagok ívein egy váza sablonos rangolisa látható, a tetején pedig.

3. Színes sablon Rangoli minták Diwali számára:

Stencil Rangoli Designs For Diwali

Van egy nagyon szép dizájnunk fent. Kezdetben egy kört készítettek piros színnel és kékkel szegélyezve. Egy sablont készítettek fehér rangolival. A kialakítás meglehetősen csinos, és a közepén a „Diya” vagy a „Pradeep” is szerepel. A külső oldalon egy másik sablonformát használnak, amelyet kontrasztosan sárga és zöld színnel egymás után helyeztek el, és kör alakúvá tették, amely körülveszi a belső sablonozott rangolit.

4. Virág alakú sablon Rangoli Design:

Virág alakú sablon Rangoli Design

Élénk kék színt látunk ennek a kialakításnak az elkészítéséhez. Egy ilyen alakú sablont tettek a padlóra, és a színt a sablonra szétterítették, ami miatt a dizájn a sablonon lévő pontozott terület miatt romlott. Ez egy nagyon egyszerű módszer, amellyel a rangoli reálisnak és szépnek tűnik.

5. Swastik Rangoli Stencil Design:

Swastik Rangoli Stencil Design

A vörös rangoli tetején sablonnal készült dizájn készült, és a használt szín fehér volt. A központban lévő design a fő attrakció, mivel Lord Ganesha képét tartja benne. A lila színen egy adott sablon 7 -szer készült a teljes kör befejezéséhez.

6. Stencil Rangoli Design for Dussehra:

Stencil Rangoli Design for Dussehra

Egy nagy sablont használtak a külső kör és az egész minták elkészítéséhez. Különböző színekkel egészítették ki, és a közepét kézzel rajzolták fehér színnel. Úgy tűnik, hogy a rangolinak van egy saját emblémája, amely középen van, és a Happy Dussehra felirat van rajta.

7. Hagyományos stencil Rangoli minták:

Hagyományos Stencil Rangoli Designs

Ez a kép úgy tűnik, hogy másfajta stencil rangolit ad. Ez folyékony rangoli színekkel készült, és nem porokkal. A határvonalat először fehérrel, majd pirossal rajzolták meg, ennek megfelelően zöldet adtak hozzá.

8. Kör alakú Rangoli sablon:

Kör alakú Rangoli sablon

A fenti képen egy hölgyet látunk, aki sablonokkal tervez egy deszkát. Keveri és illeszti a különböző színeket a mintákhoz a sablon egy adott alakjában. Ez teszi a rangolit csinosá és ügyessé egyszerre.

9. Lord Ganesha Stencil Rangoli Design:

Lord Ganesha sablon Rangoli Design

A sablon közepén Lord Ganesha van rajzolva, és kör alakú, a sablon másik formájával borított. A narancssárga és a zöld színek fröccsennek rájuk, a középső pedig piros, lila szegéllyel.