9 legjobb sarok Rangoli minták és minták képekkel

Az ünnepi ünnepségek Indiában nem lehetnek teljesek a szokásos Rangoli nélkül. A Rangoli nemzedékekről örökölt hagyományos művészetét életben tartották, és kreatív kialakításával és színvilágaival díszíti a nappalik, folyosók és udvarok padlóját. A Rangoli tervek sokszínűsége tükrözi India változatos kultúráját. A Rangolis színes témái és tervei az egyszerűtől a művészi alkotásig terjednek. A rangoli művészetének elsajátításához nem kell sok idő, és ha nem nagyon foglalkozik a kidolgozott tervekkel, vagy helytakarékosságot szeretne megtakarítani, akkor a sarok rangoli minták csak az Ön számára megfelelőek. Íme, a 9 legjobb Corner Rangoli dizájn.

1. Egy negyed kör:

Corner Rangoli Designs

Ez a negyed kör alakú kialakítás alkalmas a szoba sarkába. A fekete háttér meghatározza a rózsaszín, lila és narancs világosabb árnyalatait, a fehér pedig átszőve finom linkeket, örvényeket és paisley nyomatokat.

2. Saroktervezés Diwali számára:

Saroktervezés Diwali számára

Ez a rangoli minta a szokásos pompás színek nélkül készült, de egyszerű, de gyönyörűen elkészített rózsaszirmokkal, amelyek díszítik ennek a dekoratív kvadránsnak a külső és belső kerületét. A sárga körömvirág és a vörös rózsaszirom éles ellentétben áll a fehér padlóburkolattal, a belső részen található diyák pedig hagyományos pontokkal körülvéve fokozzák a hatást, így ideális sarok rangoli dizájnná teszik Diwali számára.

3. Szabadkézi Rangoli Design:

Szabadkézi Rangoli Design

A szabadkézi design sárga, rózsaszín és kék rangoli színekkel készült, a ház, az iroda vagy a bejárat bármely sarkában kialakítható. A Kalash vagy kancsó kókusszal és levelekkel a félkör közepére került a nagyobb hatás érdekében, míg a kerületét szegélyező rózsaszín virágok vonzóvá teszik ezt az egyszerű rangoli dizájnt.

4. Onam Rangoli Design:

Onam Rangoli Design

Az Onam szüreti fesztiválját jelképezi ez a rangoli dizájn, amely a leghíresebb démonkirályt, Mahabalit ábrázolja. A rangoli bonyolult, bőséges színű szirmokban készült, így a mitikus király minden jellemzője kiemelkedő. Ez az életnél nagyobb rangoli biztosan kiemelkedik a szoba vagy a bejárat bármely sarkában.

5. Diya Rangoli Design:

Diya Rangoli Design

Ez az elemi kialakítás tökéletesen illik egy ház vagy iroda sarkához. A piros és narancssárga levelek feltűnőek a fekete és a zöld háttérben. A közepén dekoratívan elhelyezett, megvilágított Diyas bizonyos melegséget és ragyogást kölcsönöz az egész rangoli designnak.

6. kundan stílusú horogkereszt:

kundan stílusú horogkereszt

A modern variáció, ez a kundan stílusú horogkereszt, gyöngyökkel és kristályokkal készült, a hagyományos rangoli minden varázsát és kreativitását tartalmazza. Ez egy fenséges sarok rangoli kialakítás, amely gyönyörűen néz ki a szoba mind a négy sarkában.

7. Rangoli Design fesztiválokra:

Rangoli Design fesztiválokra

Egy másik csodálatosan kidolgozott kialakítás egy ház vagy iroda sarkához. Ez a szirmokból készült színek bősége megfelelő Diwali dizájn a színek fesztiváljának megünneplésére. A hatalmas virág körkörös mozdulatai pompásan ülnek a sötétzöld háttér előtt, a három tónusú színes Diyas elindul a sarkokban.

8. Alap Rangoli Design:

Alapvető Rangoli Design

A Rangoli egy színes művészeti forma, amely megelevenedik ebben az egyszerű kialakításban, amely a zöldtől a pirosig, a rózsaszínig, az ibolyáig, a kékig, a sárgaig és a fehérig terjedő színekben pompázik. Ragaszkodik a Rangoli alaptervéhez, és ugyanolyan vonzónak tűnik a ház vagy iroda bármely sarkában.

9. Páva Rangoli Design:

Páva Rangoli Design

India nemzeti madarának elbűvölő szépsége ihlette ezt a rangoli dizájnt, amelyet csodálatos módon készítettek a királykék, a pávazöldek élénk árnyalatai, valamint a napsütötte sárga és vörös-narancs árnyalatok. A tollak bonyolult kialakítása, amely átnyúlik a sarokba, a legmegfogóbb. Biztos győztes!