9 legjobb tamil Rangoli dizájn képekkel!

A Rangoli mintákat emberek készítik, majd különböző alkalmakra kiszínezik India országában. Ez a népművészet egyik formája, amely különböző régiók szerint különböző kifejezéseket kapott. A tamil rangoli mintáknak különböző módszerei vannak egy adott fesztivál ábrázolására vagy egy személyiség tiszteletére. A tamilok ezt a művészeti formát Kolamnak nevezik, és általában Rangoli néven ismert.

Tamil Rangoli Designs

Tamil Rangoli formatervezési minták:

Íme a bemutatott top 9 tamil rangoli minták képekkel.

1. Virágminták:

Virágminták

A tamilok általában ilyen mintákat használnak. Sok virágmintát tartalmaznak, némelyik ívelt formájú, néhány pedig éles. Geometriai mintáik körbe -körbe járnak, és rangoli rétegeket alkotnak, és rendkívül színesek. A középpontból kiindulva lila virágmintával, majd piros és zöld mintákkal. Aztán még ezt követi egy rózsaszín réteg, majd egy barna, és végül virágot kapunk a kör körül, amely vermilion színű.

2. Kolam Design:

Kolam Design

Ez egy csinos Kolam -dizájn, amelyet a szokásos módon fehérrel körvonalaztak, majd jókora színekkel töltötték meg, hogy a rangoli igazán fényes legyen. A belsőépítészetben az indigó és a sötétkék dominál, majd a rózsaszín a külsején a csinos lótuszok miatt. A közepén lévő pszichedelikus virágmintás nagyon szépnek tűnik, és a színkombináció túlságosan vonzó.

3. Állat- és virágtervezés:

Állatok és virágok tervezése

A Kolam minták sok virágot, állatot és fát is tartalmaznak, a szokásos mintáktól és formáktól eltekintve. A fenti képen pávákat rajzolunk és rózsaszínnel színezünk. Lila farkuk és kék szárnyuk van. Mindannyian olyan faágakon ülnek, amelyeket a tervekben is szerepelt.

4. Rangoli Designs for New Year:

Rangoli Designs for New Year

A fenti képen egy nőcsoportot látunk, akik egy egész utat festenek Kolam minták geometriai mintáival. Csak sima fehér színnel járnak be, de a formatervezés olyan finom és ügyes, hogy nem tudja levenni a szemét.

5. Egyszerű Kolam Design:

Egyszerű Kolam Design

A képen egy nagyon érdekes kolam -dizájn látható, rajzolt, majd színek helyett élelmiszer -összetevőkkel feltöltve. Vannak gabonapelyhek, chili pelyhek és még egy kis sárga virág is, amelyet a fehér körvonalakon helyeztek el. Ezt a rangoli koncepciót nehéz megtalálni, de ötletet ad arra, hogy egyediek legyünk, és kicsit gondolkodjunk a dobozon kívül.

6. Big Kolam Design:

Nagy Kolam Design

A fenti képen a Kolam tervezésének ügyes munkái vannak. Középen egy virágos mintát rajzolunk zöld háttérrel, majd újabb tervek követik, és az egész rangoli kör alakú, különböző színekkel, amelyek gyönyörűvé teszik.

7. Gyönyörű Kolam Design fehér és barna használatával:

Gyönyörű Kolam Design fehér és barna színekkel

A kép olyan, mintha egy tanár vagy egy anya tanítaná a lányát erre a művészeti formára. Látunk egy gyönyörű kolam -mintát fehér és barna szegélyeken, amelynek belsejében olyan minták vannak, amelyek nagyon nehéznek tűnnek, de egy kis odafigyeléssel és erőfeszítéssel megfelelően meg lehet csinálni.

8. Páva Rangoli:

Páva Rangoli

Van egy páva rangoli a fenti képen. Gyönyörű látni, hogy az egész dizájnt először fehérrel körvonalazták, majd kék árnyalatokkal színezték, hogy a páva teste elkészüljön. Felfordított lótusz alakja is van, és úgy tűnik, mintha a páva ezen ülne.

9. Fehér Rangoli:

Fehér Rangoli

Itt ismét láthatunk egy képzőművészetet az utakon. A mintákat nagyon szépen rajzolták fehér rangoli segítségével, és ez határozottan lenyűgözi a szemet.