9 legnépszerűbb fehér Rangoli minták képekkel

A fehér rangoli mintáknak saját különlegességük van a színük miatt. A legjobb dolog csak a fényében rejlik. A rangolit a házon, a templomon és a nézőtéren kívül szokták díszíteni stb. Ezek nagyon szépek, ha valahol ábrázolják, de itt a használt szín egyetlen és imádnivaló lehet, ha együtt használjuk a lámpákat. A fehér színű rangolinak sok fajtája van. Ezek díszíthetők utcákon és máshol is.

Egyszerű fehér Rangoli minták képekkel:

Itt található a top 9 fehér rangoli minták listája, A fehér rangoli dizájn egyedi a színben. A fehér rangoli mintáknak sok ilyen mintája van, de ezek voltak a legjobbak.

1. Gyönyörű fehér Rangoli Design:

Gyönyörű fehér Rangoli

A fehér rangoli dizájn egyedülálló a színben. Ezeket az utcákon lehet ábrázolni valamilyen szervező rendezvényen, hogy imádnivaló megjelenést kapjanak. Ezek a gyönyörű fehér rangoliszok valóban elnyerhetik az emberek szívét, és jó benyomást kelthetnek bennük.

2. Utcai fehér Rangoli:

Utcai fehér Rangoli

Az utcán a fehér rangoli port használhatja a határok díszítésére. A fehér szín más megjelenést kölcsönözne neki. Ez a fehér szín a rangolisz helyett útvonaltervezőként is használható. Van többcélú felhasználása is.

3. Egyszerű White Kolam Designs:

Egyszerű tervezhető Rangoli

Az egyszerű fehér rangoli minták a legalkalmasabbak kis célú rendezvényekhez, ahol a rangoliszokra nem fordítanak nagy figyelmet. Ennek ellenére az emberek megtervezhetik a kedvükért. Ezek a gyönyörű fehér rangoli minták imádnivalók, és jól néznek ki, ha észreveszik őket.

4. Szegély fehér Rangoli:

Szegély fehér Rangoli

A szegélyeket fekete -fehér rangoli mintákkal lehet díszíteni a házban vagy a templomban. A fehér és fekete kombináció más megjelenést kölcsönözne a csodálatnak. Ezeket a rangolist az utcák mellett lehet használni a jobb benyomás érdekében. Ezek a határ -rangoliszok nagyon imádnivalóak és csodálatra méltóak.

5. Templom fehér Rangoli:

Templom Fehér Rangoli

A fehér porral ellátott rangoli minták a fehér templom rangolisz egyik választási lehetőségei lehetnek, ahol az emberek általában Istent imádják. Ezek a fehér rangoliszok vonzzák a látogatókat. Összességében imádnivaló megjelenést kölcsönözne a csodálatnak.

6. Kolam White Rangoli:

Kolam Fehér Rangoli

A fehér rangoli kolam a legjobb választás lehet dekoratív célokra a rendezvények helyszínén kívül. Ezek egy meglehetősen kulturális típusú rangoli, amely értelmes választ ad az embereknek. Az egyik ilyen kolam design a képen látható.

7. Vallási fehér Rangoli:

Vallási fehér Rangoli

Létezhet akár vallási típusú rangolisz is, amely vallási nézetet ad a tervezésről. A fehér szín használata minden bizonnyal elmondaná a kultúra vallási hiedelmeit és hatásait. Ezek lehetnek fehér minták, amelyek a templomon kívül ábrázolhatók. Ezeket egyszerű fehér rangolinak is nevezhetjük.

8. Swastik fehér Rangoli:

Svastik fehér Rangoli

A fehér kolam rangoli a svastik rangolis egyik típusa lehet. A Swastik a templomon vagy otthonon kívül fehér színű lehet, hogy egyszínű megjelenést biztosítson. Ezeket lámpák használatával is meg lehet kezdeni. A horogkereszt rangolis imádnivalóan néz ki fehérben.

9. Diva Világos fehér Rangoli:

Diva Világos fehér Rangoli

A fehér rangoli dizájn az egyik legjobb választás lehet a világítással együtt használható legjobb kialakításhoz. A fehér szín és a különböző fények kombinációja biztosan imádnivaló megjelenést kölcsönözne az embereknek. Még a Diwali rangolist is fények segítségével lehet díszíteni.

A fehér rangoli mintáknak sok ilyen mintája van, de ezek voltak a legjobbak. Közülük a legjobb választás lehet a fehér rangoli kivitel, lámpákkal, nagyszerű eseményekhez vagy funkciókhoz. Néhány rangolist a templomok tekintetében fel lehet díszíteni, hogy vallásos megjelenést kölcsönözzenek.