9 Mest populære hvide Rangoli -designs med billeder

De hvide rangoli -designs har sin egen unikke egenskab på grund af farven. Det bedste ligger kun i dens glans. Rangoli bruges til at blive dekoreret uden for huset, templet og auditoriet og så videre. Disse ser virkelig smukke ud, når de er afbildet et sted, men her er den anvendte farve enkel og kan være mere yndig ved brug af lys sammen med den. Den hvide farve Rangoli har mange varianter at støde på. Disse kan dekoreres på gader og andre steder også.

Enkle hvide Rangoli -designs med billeder:

Her er listen over top 9 hvide rangoli -designs. Det hvide rangoli -design har sin unikke farve. De hvide rangoli -designs har mange sådanne designs, men disse var nogle af de bedste.

1. Smukt hvidt Rangoli -design:

Smuk hvid Rangoli

Det hvide rangoli -design har sin egenart i farven. Disse kan afbildes på gaden til et eller andet organiserende arrangement for at give det et yndigt udseende. Disse smukke hvide rangolis kan virkelig vinde folks hjerte og give dem et godt indtryk.

2. Street White Rangoli:

Street White Rangoli

På gaden kan man bruge det hvide rangolipulver til at dekorere det til grænserne. Den hvide farve ville give det et andet udseende at blive beundret. Denne hvide farve kan også bruges som stifortæller i stedet for rangolis. Det har også nogle anvendelsesmuligheder.

3. Enkle hvide Kolam -designs:

Enkel designbar Rangoli

De enkle hvide rangoli-designs er de bedst egnede designs til små formål, hvor rangolis ikke er meget opmærksom. Alligevel kan folk designe det for deres skyld. Disse dejlige hvide rangoli designs er yndige og ser godt ud til at blive lagt mærke til.

4. Border White Rangoli:

Border White Rangoli

Grænserne kan dekoreres med sort og hvide rangoli -designs i huset eller templet. Den hvide og sorte kombination ville give et andet udseende at beundre. Disse rangolis kan bruges langs gaderne for et bedre indtryk. Disse border rangolis ville se meget yndige og beundringsværdige ud.

5. Temple White Rangoli:

Temple White Rangoli

Rangoli -designs med hvidt pulver kan være et af valgene for det hvide tempel Rangolis, hvor folk generelt kommer for at tilbede Gud. Disse hvide rangolis ville være kilden til tiltrækning for de besøgende. Samlet set ville det give et yndigt udseende at blive beundret.

6. Kolam White Rangoli:

Kolam White Rangoli

Den hvide rangoli kolam kan være det bedste valg til et dekorativt formål uden for alle funktioner. Disse er en ganske kulturel type rangoli, der giver et meningsfuldt svar til folket. Et sådant kolam -design er afbildet på billedet.

7. Religiøs hvid Rangoli:

Religiøs hvid Rangoli

Der kan være den endda religiøse type rangolis, der giver et religiøst syn på dets design. Brugen af ​​hvid farve ville helt sikkert fortælle kulturens religiøse overbevisning og virkninger. Disse kan være om designs i hvidt, der kan afbildes uden for templet. Disse kan også betegnes som simple hvide rangoli.

8. Swastik hvid Rangoli:

Swastik hvid Rangoli

Den hvide kolam rangoli kan være en af ​​typerne for hagekors rangolis. Swastik kan designes uden for templet eller hjemmet i hvid farve for at give et enkelt farvet look. Disse kan også startes med brug af lys. Swastik Rangolis ser yndig ud i hvidt.

9. Diva Light hvid Rangoli:

Diva Lys hvid Rangoli

Rangoli -designet hvidt kan være et af de bedste valg til det bedste design, som kan bruges sammen med lys. Kombinationen af ​​farven hvid og forskellige lys ville helt sikkert give et yndigt udseende at blive beundret af folket. Selv Diwali rangolis kan dekoreres ved hjælp af lys.

De hvide rangoli -designs har mange sådanne designs, men disse var nogle af de bedste. Blandt dem kan det bedste valg være de hvide rangoli -designs med lys til nogle store begivenheder eller funktioner. Nogle rangolis med hensyn til templer kan dekoreres for at give religiøst udseende.