9 Moderne OM Rangoli -designs med billeder

Rangoli er den bedste type dekorative varemærker, som virkelig beundres af gæsterne, og det øger også kvaliteten af ​​dekorationen. Rangoli kan findes uden for huset, templet, på gaden og omkring et funktionelt sted. Den bedste del ligger i dens glans og udseende. Et sådant design er Om rangoli -designs, der er det religiøse symbol på hinduer. Denne rangoli er generelt designet uden for de hinduistiske templer. Der kan være mange sådanne designs til Om rangoli. Den bedste rangoli er, når der bruges flerfarver.

Seneste Om Rangoli -designs med billeder:

Her er listen over top 9 Om rangoli designs, prøv disse designs bliver virkelig beundret af gæster og også en fredelig atmosfære i dit hus.

1. Let Om Design:

Let Om Design

Om rangoli er ikke kompliceret og kan let designes. Disse lette designs kan designes til nogle små begivenheder. Det bedste valg ligger i brugen af ​​flerfarver, da dens glans vil forbedre udseendet af om. Disse kan designes uden for templerne.

2. Creative Om Design:

Creative Om Designs

Selv Om kan designes med en vis kreativitet, hvilket betyder at tilføje nogle flere billeder sammen med den. Et sådant kreativt billede er tydeligt vist på billedet, men husk brugen af ​​flerfarver til disse Om-designs.

3. Diwali Om Design:

Diwali Om Designs

Om rangoli designs til Diwali kan være mange, men de smukkeste kan designes ved hjælp af lys. Disse rangolis forbedres til et andet niveau, når de bruges sammen med lys. Brugen af ​​flerfarver til design ville være det bedste valg til dette.

4. Smukt Om Design:

Smukke Om Designs

De smukke og store designs kan dannes til nogle store begivenheder. Brugen af ​​flerfarver ville være det bedste valg, da det føjer til udseendet af rangoli. Den smukke rangoli findes på billedet. Disse kan afbildes uden for templerne og på gaderne.

5. Farverigt Rangoli -design:

Farverige Rangoli designs

De farverige designs kan også bruges til Om -design. Disse kan også øves til konkurrencer. Den farverige rangoli vil øge kreativiteten i Om rangolis. Disse kan forbedres ved hjælp af nogle lys som “Diya’s

6. Simple Om Design:

Enkelt Om Design

De enkle designs er generelt beregnet til små arrangementer og kan være af lille størrelse. Disse er generelt afbildet på gaderne. Brugen af ​​flerfarver ville være det bedste valg til dette. Et sådant simpelt design findes i billedkilden.

7. Religiøs Om Rangoli:

Religiøs Om Rangoli

Den religiøse desgin er generelt ment i anledning af Ganesh Chathurthi, hvor folk tilbeder Lord Ganesh. Symbolet for Om skildrer enhedens styrke, og det er virkelig beundret af folket. Man kan også bruge den enkelt farve til dette, men flerfarver ville skinne bedre.

8. Lights Om Design:

Lys Rangoli Designs

Lysoli -designs er et af de bedste designs til Om rangoli -designs. Lysene tilføjer betydningen af ​​kreativitet for rangolis. En sådan belysning rangoli findes i billedkilden. Det bedste valg ligger i brugen af ​​flerfarver.

9. Temple Om Design:

Temple Om Designs

Templet Om -designs er designet uden for de hinduistiske templer, hvor forskellige mennesker kommer for at tilbede Gud. Det designede tempel skal bruges sammen med lys. Brugen af ​​flerfarver ville være det bedste valg til dette. Den enkeltfarvede rangoli kan være valget til tempel Om -designs.

Om rangoli designs har mange sådanne designs, men disse var nogle af de bedste. Det bedste valg blandt disse kan tempel, Diwali, lette Om designs, der kan designes af fagfolk til store lejligheder, mens nogle enkle og lette rangolis kan designes til små begivenheder. Det bedste valg under design er brugen af ​​flerfarver.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80