9 Perfekte Pooja Room Rangoli designs med blomster og rismel

Rangoli i pooja -værelse giver harmoni, sundhed og positiv ro i hjemmet. Rangoli angiver, at gudinden Laxmi kommer ind i dit hus. Det lukker den negative energi, der kommer ind i vores hjem. Mange designs har et andet mønster, og fra begyndelse til ekspertniveau kan design bruges til pooja -rum. Disse rangoli -designs til pooja -værelse prøv det, få den fredelige atmosfære i dit hjem.

Enkle Rangoli -designs til Pooja -værelse med billeder:

Her er få top 9 rangoli -designs til pooja -værelse, folk kan bruge deres evner til rangoli -design i henhold til deres ledige plads i pooja -værelse.

1. Hårdt, men sødt Rangoli -design:

Hårdt, men sødt Rangoli -design

Hvis du har mere plads i dit hjemmetempel, og hvis du har mere tid til rangoli -design, kan du prøve dette er et specielt rangoli -design til pooja -værelse. Dette ser svært ud at designe, men mange materialer, der bruges til at tegne dette design som farvet ris, hvidt sand og pluspunkt er, at du kan lægge divaer på det. Dette design er specielt fremstillet til enhver festival som Diwali eller dussehra navratri.

2. Mini Pooja Room Rangoli:

Mini Pooja Room Rangoli

Når vi beslutter os for at lave regelmæssige rangoli -designs til pooja -rum, vil kvinder gerne bruge deres kreativitet i pooja -værelse. Hvis du har lille plads foran det lille hjemmetempel, så er dette den bedste rangoli til pooja ghar. Dette er lille og justerbart til hurtigt lavet.

3. Border Rangoli Design:

Border Rangoli Design

Nogle gange elsker folk at bruge rangoli -design til deres hustempel, men på grund af lavt plads forsøger de mest at designe på enhver flad sort firkantet sten. Dette er den bedste idé, og border rangoli giver også pooja -værelse klassisk look. Prøv dette design til din akutte specialdesign.

4. Simpelt Rangoli -design:

Simpelt Rangoli -design

Mindre tid rangoli designs til pooja værelse, hvis du vil, så er dette design stykke den bedste enkle rangoli til pooja room. Kun brug af orange, grøn og hvid farvekombination af rangoli giver det kølige indtryk i det første look. Blomster er det enkle, men yndige valg til rangoli -mønster.

5. Rangoli Design for Night:

Rangoli Design for Night

Mange festivaler mennesker elsker at nyde den sæson med familien, og de stoler på positiv energi, de får ved denne type lejligheder. Når en plan for en heldags festivalfunktion derhjemme og derefter rangoli om natten er den bedste del for pooja -værelse, giver det en effektiv måde ved blødhed i hjertet. Brug af ‘diva’ eller ‘panti’ på rangoli giver et frisk look til pooja -værelse.

6. Peacock Rangoli Design til Pooja Room:

Peacock Rangoli Design til Pooja Room

Påfugl kunst er det bedste design i rangoli mønster; prøv få designs i påfuglkollektioner og tegn på en flad overflade foran pooja -rummet. Gør det farverigt fra hvert punkt på grænsen, og giv en blåfarvet opfyldningsbilag for hvert tomt mellemrum. Dette er en eksperttype af rangoli -design, som du kan prøve i henhold til din kreativitet.

7. Shivratri Pooja Room Rangoli:

Shivratri Pooja Room Rangoli

Mange mennesker kan lide at tegne en rangoli i henhold til herrens festdag, Lord Shiva Special Rangoli kan nogen designe på en enkel måde. Dette design giver passende komfort til pooja -værelse. Ved at bruge mørke hvide tykke linjer af sand og uden nogen farve, kan du lave en Lord Bholenath ’pind’ type struktur. Dette design er nyttigt på Maha shivaratri -dagen.

8. Chakra Rangoli til Pooja Room:

Chakra Rangoli til Pooja -værelse

I henhold til flere mønstre i rangoli -design er chakra rangoli -design også den bedste mulighed for pooja -værelse. Ingen grund til mere indsats kun ved hjælp af hvidt farvet rangolisand, du kan prøve dette design. Hvide linjer med cirkulær bevægelse med uret og brug af kurve med den parallelle form af linjer kan udnytte det rette look til pooja -værelse.

9. Rangoli Design til Holi:

Rangoli Design til Holi

Hvis du er ekspert i rangoli -design, kan radha Krishna -par rangoli med korrekt ansigtseffekt være det gode valg til festival holi -sæson. Foran pooja-rummet kan du lave et sådant design, det vil tage lidt mere tid, men du får den gode påskønnelse for dette billede. Blandet farve med korrekt ansigtsstruktur berøring giver komfort look.

Hvis du tænker på at fange den positive energi derhjemme, så få regelmæssigt et lille rangoli -design til dit pooja -værelse dagligt. Hver dag kan du bruge forskellige mønstre og design, fra nakshatra til gudebilleder design i rangoli er den bedste måde til enhver festival. Rangoli er den pulserende kultur i Indien.