9 perfekte velkomst Rangoli designs til særlige ønsker

Velkommen rangoli designs er farverige mønstre ved forskellige lejligheder. Det er en integreret del af den indiske tradition. Indianere bruger dem på alle populære festivaler som Diwali, Pongal, Onam osv. Og andre lejligheder som jul nytår osv. Der er mange forskellige designs afhængigt af din lejlighed.

Mest populære velkomst Rangoli -designs med billeder:

Her er de vidunderlige designs, som du kan dekorere dit hjem med og også beundrede dine gæster.

1. Frihånd Rangoli Design:

Frihånd Rangoli Design

Hvis du leder efter et velkomment design Rangoli egnet til konkurrencer, så er dette en let og storslået. Dette er et blomstret design, og alt du skal gøre er at tegne nogle enkle former og udfylde farven efter dit valg. Dette er et frit hånddesign, og du behøver ikke andet for at lave dette design. Prøv dette for alle festivaler for at byde dine gæster velkommen.

2. Peacock Rangoli Design:

Påfugl Rangoli Design

Peacock welcome Rangoli er det mest populære design til enhver lejlighed. Designet er meget enkelt at lave og også mindre tidskrævende. Dette er et farverigt design, og alt du skal gøre er at tegne en kontur og udfylde farver i det. Du kan inkludere en velkomstbesked eller et ønske over Rangoli -designet.

3. Rangoli designs med blomst:

Rangoli designs med blomst

Bortset fra at bruge farvepulvere til at lave Rangoli, kan du også bruge blomster. Men kun dette er, at de ikke vil vare længe. Designet er meget enkelt at lave, hvis du tegner en kontur. Få nogle farverige blomster og dekorér det. Du kan bruge den til enhver traditionel lejlighed.

4. Simple Flower Rangoli Design:

Enkelt Flower Rangoli -design

Når det kommer til at byde velkommen til Rangoli -design, er blomstermotiver mest at foretrække. Dette er et farverigt velkomst Rangoli -billede og enkelt at tegne. Selv børn kan prøve dette design. Designet er meget farverigt og tiltrækker alles opmærksomhed mod dit Rangoli -design.

5. Kreativt Rangoli Design:

Kreativt Rangoli Design

Hvis du vil eksperimentere med Rangoli -design, kan du prøve dette design. Det gør din Rangoli også farverig og let at lave. Dette er en frihåndsskabelse og kan dekorere med Diya omkring det. Skriv en

velkomstbesked midt i Rangoli -designet på dit sprog.

6. Fuglformet Rangoli:

Fuglformet Rangoli

Den flerfarvede kombination gør Rangoli-design attraktivt. Hovedtrækket på denne fuglformede Rangoli er dens næb og øjne. Velkomstmeddelelse i bunden vil være en ekstra attraktion for designet. Du kan først tegne omridset og derefter udfylde de respektive farver perfekt.

7. Ganesh Rangoli Design med prikker:

Ganesh Rangoli Design med prikker

Hvis du er klar til at bruge lidt tid på at byde velkommen til Rangoli -design, så er denne Ganesh Rangoli en passende. Dette er et design lavet af prikker og er velegnet til lejligheder som Diwali, Onam og mange traditionelle festivaler. Du kan bruge farver efter din bekvemmelighed. Designet er lidt hårdt, og det er godt designet og velegnet til en, der kan lide at gøre brug af kunstnerisk talent.

8. Velkommen Lady Rangoli Design:

Velkommen Lady Rangoli Design

Andre end design af blomster, Ganesh etc. velkommen lady Rangoli design er også berømt. Du skal tegne dette ekstremt forsigtigt og kan tage et par timer at fuldføre dette. I dette design viser det en dame med en lampe. Det er en farverig, som du kan gøre, hvis du vil skabe noget unikt til din festival.

9. Border Rangoli Design:

Border Rangoli Design

Prøv dette velkomne Rangoli -design for at imponere dine elskede. Dette er et design af grænsetype og er også meget innovativt. Selvom det er et smukt design, skal du bruge lidt tid på at lave dette design. Det er et let design at tegne, hvis du vil prøve enkelt og nyt.

Du kan lave ethvert design som velkomne Rangoli -designs. Du kan lave dem ved at vælge et attraktivt design og bruge lidt tid på at gøre det så perfekt som muligt. Rangoli betyder festival. Tag den bedste velkomst Rangoli i denne sæson, og gør din hjemindgang smuk.