9 Smukke Galicha Rangoli -designs med billeder

Ordet galicha betyder måtte eller tæppe. Derfor skal galicha rangoli laves meget pænt og skal have fint arbejde i det. Indviklede detaljer ser smukke ud og får det til at ligne tæppe meget. Brug af lyse farver vil gøre det mere attraktivt. Denne slags rangoli er tidskrævende, men slutresultatet er enestående.

Smukke Galicha Rangoli designs med billeder:

Lad os se de 9 bedste Galicha rangoli -designs, du kan prøve i enhver festivalsæson.

1. Halichirkelformet Galicha Rangoli:

Halvcirkelformet Galicha Rangoli

Galicha rangoli kan udføres i forskellige former. For at få det til at se anderledes ud kan man lave en halvcirkel. Dette design ser bedst ud foran en dør eller indgangsområdet. Lyse og kontrastfarver ser bedst ud. Det kan også laves ved hjælp af plakatmaling. Det ser dog bedst ud, når det er gjort med rangolipulver. Mange detaljer med hvidt pulver kan få det til at se storslået ud.

2. Traditionelt Galicha Rangoli -design:

Traditionelt Galicha Rangoli -design

Billede af guder eller gudinder kan også laves på gulvet. Dette kan være svært for alle at tegne, men ser rigtig godt ud, når det er gjort på festivaler. Denne form for mønster viser sig at være meget traditionel. Rangoliens størrelse kan variere. Det kan enten gøres i stor skala eller på et lille område. På billedet ovenfor, herre Ganesha i en cirkel med enorme rektangulære områder, der strækker sig fra to sider. Dette mønster ser godt ud, når det udføres på en vej.

3. Galicha Rangoli for Diya:

Galicha Rangoli til Diya

Galicha rangoli kan laves omkring diya eller et diya stativ. Dette vil fremhæve diya og få dit hus til at se smukt ud. Designet er generelt enkelt og udført på små overflader, så det ikke fylder meget. To af sådanne galicha rangolis på to sider af den samme dør med diyas på ser spektakulær ud. Detaljeret om rangoli -designet kan udføres efter bekvemmelighed.

 [ Se mere: Rangoli Portrætter Designs]

4. Firkantet formet Galicha Rangoli -design:

Firkantet formet Galicha Rangoli -design

Galicha rangoli -design kan også laves i en firkantet form. Det skal generelt gøres i midten af ​​huset eller ved indgangen. Bortset fra pladsen kan der også laves mønstre uden for grænsen. Dette får rangoli til at se endnu bedre ud. Kontrastfarver skal bruges for at få det til at se attraktivt ud. Man skal undgå at bruge for mange typer farver og vælge tre til fire nuancer.

5. Floral Galicha Rangoli Design:

Floral Galicha Rangoli Design

En blomst kan laves ved hjælp af forskellige farver som en rangoli. For at gøre det smukt kan detaljer gøres ved at bruge forskellige nuancer, og blomstens design kan variere. En kant langs de vigtigste blomster fuldender udseendet. Grænsen kan også have blade og små blomster. Denne slags rangoli kan laves ved indgangen eller i midten af ​​huset.

6. Fluorescerende farvet Galicha Rangoli:

Lysstoffarvet Galicha Rangoli

I stedet for at bruge det almindelige rangolipulver kan man bruge fluorescerende pulver. Dette vil ikke kun få rangoli til at se mere attraktivt ud, men vil også få detaljerne til at se særprægede ud. Samtidig bruges denne form for farve ikke ofte, så det får automatisk rangoli til at se anderledes ud. Religiøse symboler kan laves for at passe til lejligheden.

[ Se mere: Easy Rangoli -designs med billeder]

7. Påfuglformet Galicha Rangoli:

Påfuglformet Galicha Rangoli

Galicha rangoli kan laves ved at lave påfugle. Dette giver et meget traditionelt look. Det ser bedst ud, når det gøres på et stort overfladeareal. I stedet for at gøre for mange detaljer, skal man vælge nuancerne korrekt. Detaljer må kun udføres ved at bruge hvidt pulver, da det vil gøre designet fremtrædende. Skygge kan foretages inde i påfuglen, hvilket vil gøre påfuglen anderledes end det almindelige mønster.

8. Rainbow Colored Galicha Rangoli:

Regnbue farvet Galicha Rangoli

Skygger af regnbuen kan bruges til at lave rangoli. Man kan bruge nuancer i midten og derefter bruge hvidt pulver til at lave detaljer uden for cirklen. Denne form for design er ikke almindelig og ser meget trendy ud. Det er ikke kun farverne, der får det til at se attraktivt ud, men også detaljerne udført med hvidt pulver. Stort overfladeareal ville være det bedste til denne form for mønster.

 [ Se mere: Rangoli -billeder i træ]

9. Galicha Rangoli for et stort rum:

Galicha Rangoli for et stort rum

Denne slags rangoli ser bedst ud, når den udføres på et stort overfladeareal. Brug af forskellige nuancer undgås; i stedet bruges hvidt pulver oven på de forskellige nuancer. Skygge af nuancer kan udføres som vist ovenfor. Dette vil give en kant til det. Skønheden i denne rangoli afspejles kun, når den er udført i et stort område. Hvidt pulver kan også bruges til at lave mønstre uden for cirklen som vist ovenfor.