9 Smukke Mickey Mouse Rangoli -designs med billeder

Tegnefilmfigurer er altid det foretrukne valg af børn. Nu steg en ny tradition med at lave Rangoli ved enhver lejlighed. De mest populære designs er tegneseriefigurer som Chotta beam, Mickey Mouse, Tom og Jerry og mange andre tegneseriefigurer. Mickey Mouse Rangoli designs er et af de mest populære designs blandt dem.

Mest populære Mickey Mouse Rangoli -designs med billeder:

Du kan finde nogle populære Rangoli -designs her. Disse designs er lette, og børn vil elske det.

1. Mickey Mouse Rangoli lavet af krystalpulver:

Mickey Mouse Rangoli Lavet af krystalpulver

At byde din gæst velkommen Mickey Mouse Rangoli er den bedste idé. Dette er lavet af simpelt krystal salt og farvepulvere. Du kan først tegne en kontur og udfylde passende farver. Designet er let, og børnene vil elske det. Skriv en velkomstbesked over den.

2. Unikt Rangoli -design:

Unikt Rangoli -design

Mickey Mouse tegneserie Rangoli er et af et godt valg for at gøre dine børn glade. Du kan prøve dette på alle festivaler og lejligheder. Denne Rangoli er lavet af farvepulvere og er også meget farverig. Du kan nemt tegne det uden kunstneriske talenter.

3. Mickey Mouse Rangoli med prikker:

Mickey Mouse Rangoli med prikker

Du kan nemt lave Mickey Mouse -billeder til Rangoli ved hjælp af prikker. Dette er et almindeligt design, og du behøver ikke bruge mange farver her. Den eneste farve, du skal bruge, er hvid, og du kan skrive en festivalønsker på den. Ingen grund til at have et kunstnerisk talent. Du kan simpelthen tegne det med hvidt pulver.

4. Enkel Mickey Mouse Rangoli:

Enkel Mickey Mouse Rangoli

Du kan nemt tegne dette episke Mickey mouse Rangoli -billede. Tjek online for en videoundervisning, og brug enkle farver til at udfylde den. En velkomstbesked vil være mere attraktiv. Det er det mest populære design blandt alle andre tegneseriefigurer. Disse slags mickey mouse rangoli designs gør meget enkelt.

5. Farverigt Rangoli -design:

Farverigt Rangoli -design

Hvis du leder efter en række Rangoli af Mickey mouse, er her et godt valg. Du kan nemt tegne disse ved hjælp af minimale farver. Dekorer dit hus på enhver festival med et velkomstbudskab eller festivalønsker over det. Brug to eller tre farver til at fuldføre designet. Designet vil tiltrække dine børn, og de vil elske det meget godt.

6. Fødselsdag Rangoli Design:

Fødselsdag Rangoli Design

Når det kommer til Rangoli designs af Mickey Mouse, kan du vælge dette enkle design. Ved lejligheden kan du gøre dine børn glade ved hjælp af dette enkle Rangoli -design. Du behøver ikke bruge mange farver for at fuldføre dette design. Tegn bare dette glade ansigt af Mickey Mouse for at byde din gæst velkommen.

7. Mickey Mouse Rangoli Design til Diwali:

Mickey Mouse Rangoli Design til Diwali

Rangoli af Mickey mouse er en trend på hver festival. Hvis du har børn, der elsker tegneseriefigurer, er dette et godt valg for dig. Designet er meget farverigt med lyse farver og skriver velkomstbeskeder på det. Du kan beholde Diyas på 4 sider for at forbedre dens udseende. Designet er meget enkelt, og du kan oprette det ved blot at tegne en kontur

8. Mickey Mouse Rangoli Design:

Mickey Mouse Rangoli Design

Når du leder efter Rangoli Mickey mouse, så prøv dette design. Det er let at tegne, og du kan lave det inden for en time. Ballonerne og hætterne er den ekstra tilføjelse, og du kan nemt tegne dem med en velkomstbesked. Prøv denne sortdesign i denne sæson.

9. Jul Rangoli Design:

Jul Rangoli Design

Du kan bruge disse rangoli -designs til jul og nytår. Designet er meget enkelt at tegne, og du kan gøre dine børn glade ved at tegne det samme design. Sådan fejrer Mickey mouse jul. Skriv en besked om det for at byde din gæst velkommen.

Alle designs er nogle af de lette, du let kan tegne. Bare rolig, hvis du ikke ved at tegne, får du et let trin online om, hvordan du laver disse Rangolis. Prøv dem i denne sæson, og gør dine børn glade.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80