9 særlige 15 prikker Rangoli -designs, der skal prøves i 2021

Når vi taler om Rangolis, er der flere designs, der er dukket op til dato. De bedste er dem, der bruger 15 dots rangoli. Hvis du leder efter nogle fede designs, kan du henvise til følgende afsnit.

1. Bird Dot Rangoli Design:

Bird Dot Rangoli Design

Fugle er nogle af verdens mest vidunderlige og unikke væsner. Oprettelse af en Rangoli, der projekterer skønheden i disse storslåede arter, at at bruge prikker vil helt sikkert se super fabelagtig ud. Du kan bruge lyse og muntre farver som gul og grøn og tegne smarte mønstre og designs i midten for at fremhæve og fremhæve dens skønhed.

2. Enkelt 15 prikdesign:

Enkelt 15 -punkts design

Det enkle grønne og lyserøde 15 dot -design ser dejligt ud. Kombinationen af ​​farver er smuk og subtil. De anvendte designs og mønstre er også meget smarte og attraktive. Denne form for design tager ikke for meget tid og kan gøres derhjemme uden hjælp fra en professionel.

3. Fish 15 Dot Rangoli Design:

Fish 15 Dot Rangoli Design

Disse 15 dot Rangoli designs er meget smukke og kunstneriske i udseende. Tegning af fire fisk med flotte blomstermønstre i siden og midten ser unik og fantastisk ud. Du kan også tilføje nogle farverige prikker for at fremhæve enkelheden og skønheden i dette Rangoli -design. Du kan også lave dette til en Rangoli -konkurrence.

4. Indviklet 15 Dot Rangoli Design:

Indviklet 15 Dot Rangoli Design

Det indviklede Rangoli -design på 15 prikker er meget smart og kræver hjælp fra en professionel. Billedet af fire gigantiske lotusblusser og smukke lilla blomster lige i nærheden af ​​det er bare fantastisk. De friske og indviklede mønstre i midten ser suveræne ud. Dette design er meget tiltrækkende for øjet og vil helt sikkert give dig en masse komplimenter.

5. Stilfuldt 15 Dot Floral Rangoli Design:

Stilfuldt 15 Dot Floral Rangoli -design

Den stilfulde blomsteragtige 15 dot Rangoli er meget veldefineret og formet. Kombinationen af ​​anvendte farver er meget let, men smuk. Rangoli -mønsteret ser måske meget enkelt ud, men er ikke så enkelt at lave. Du kan oprette det derhjemme eller bruge det til at give dine gæster en meget varm og hjertelig velkomst. Designet er utvivlsomt en vinder.

6. Kunstnerisk 15 Dot Rangoli Design:

Kunstnerisk 15 Dot Rangoli Design

For at tegne et kunstnerisk Rangoli -design ved hjælp af 15 prikker er alt du behøver er hjælp fra en professionel, nogle farver og innovation. Da blomster er de mest populære mønstre, der bruges, kan du nemt oprette dem. Sørg for, at de designs, du opretter, ser attraktive ud og også har en særlig betydning. Vær sikker på de farver, du bruger, da de tilføjer liv til dine Rangoli -designs.

7. Kashmiri 15 Dot Rangoli Design:

Kashmiri 15 Dot Rangoli Design

Et Kashmiri Rangoli -design med 15 prikker er det bedste, der kan ses indtil nu. Flere farver bruges til denne, og udseendet af den er bemærkelsesværdigt. Du kan bruge blå og orange til at fylde blomsterfarverne i midten og skabe lotusser og lys lilla blomster på ydersiden. Brug grønne blade til at give det et naturligt udseende.

8. Professionel 15 Dot Rangoli:

Professionel 15 Dot Rangoli

Det professionelle 15 dot Rangoli -design er et af de bedste designs, der kan ses. Billedet ligner orange mursten, der tørrer under solen. Du kan bruge lyse farver som lyserød, blå og grøn for at få det til at se præsentabelt ud.

9. Diamond 15 Dot Rangoli:

Diamond 15 Dot Rangoli

Diamanten med 15 prikker er meget lig formen på diamanter. De grønfarvede stjerner i midten ser også lyse og spændende ud. Dette design er i det hele taget meget klassisk at se på og kan laves ved hjælp af en professionel.