9 szabadkézi Rangoli Designs péntekre képekkel!

A Rangolis a szimbolikus képviselet, amely Laxmi istennőt üdvözli házában. A hindu mitológia szerint a péntek Laxmi napja, és hogy üdvözölhesse néhányat, Rangoli terveket készít az ajtó előtt. Egyszerűsítheti, ha akarja, és ha van ideje, nagyszerű Rangoli terveket készít péntekre. Könnyen létrehozhat szabadkézi Rangolit.

A legjobb Rangoli minták pénteken képekkel:

Íme néhány top 9 Rangoli -terv péntekre, és megpróbálhatja üdvözölni Laxmi Devit. Ezek a pénteki rangoli minták egyszerűek és szabadkezesek.

1. Virág Rangoli pöttyökkel:

Virág Rangoli pöttyökkel

Ez egy egyszerű pénteki Rangoli design, amelyet kipróbálhat. A virág design vonzónak tűnik, és színesebbé teheti. Ha vázlatot rajzol, könnyen elkészítheti azt. Ennek létrehozásához nem kell sok időt töltenie. 30 perc alatt elkészítheti.

2. Színes Rangoli Design:

Színes Rangoli Design

Ez egy színes pénteki Rangoli design. Ez egy virágos minta, amelyet könnyedén rajzolhat, közepén virággal és körülötte nagy virággal. Csak rajzoljon néhány egyszerű formát, és töltsön rá megfelelő színeket. A Rangoli -n kívül kis virágokat rajzolhat köré.

3. Szabadkézi Rangoli Design:

Szabadkézi Rangoli Design

Ha könnyű pénteki Rangoli kolamot keres, ez a legjobb választás. Ezt az egyszerű fehér kolamot egyszerűen megrajzolhatja a kezével. Csak rajzoljon néhány mintát, és töltsön bele virágokat. Ez a hagyományos Rangolis, ahol megpróbálhatja üdvözölni az istennőt.

4. Modern Rangoli Design:

Modern Rangoli Design

Ha nem szeretne hagyományos mintákat használni a Rangoli számára, akkor ez a legjobb megoldás. Ezt nyersen használhatja vízfestékkel, ecsettel. Először is meg kell rajzolnia a körvonalat az adott kialakítás szerint, és színeket kell kitöltenie a választása szerint. Ezt a kolamot tartósan használhatja, mert nem tűnik el könnyen.

5. Dél -indiai Rangoli Design:

Dél -indiai Rangoli Design

A Rangolis hagyományos Dél -Indiában. Ha hagyományos, egyszerű pénteki Lakshmi Rangoli -t keres, akkor ez a tökéletes választás. Ehhez csak rizsport kell használni. Rajzoljon köré egy Diyát és más egyszerű és könnyű töltelékeket. Ez a Rangoli leggyakrabban használt típusa Dél -Indiában.

6. Kültéri Kolam Design:

Kültéri Kolam Design

ha nagyszerű Rangoli -t szeretne készíteni péntekre és bármilyen más különleges alkalomra, akkor ezt a mintát választhatja. Ez egy színes kolam és egy időigényes kivitel is. Először rajzolhat vázlatot, és kitöltheti benne a megfelelő színt. Ezt szabadkézzel tervezheti. Legyen színes a Rangoli, és vonzzon másokat.

7. Péntek Kolam vonalakkal:

Péntek Kolam vonalakkal

A pénteki Rangoli tervek sokfélék, és ha közülük egyszerűt szeretne választani, próbálja ki ezt a formatervezést. Csak ennek megrajzolásához meg kell húzni néhány vonalat, és össze kell kötni őket az ábra szerint. A befejezés után rajzolhat köré virágmintát, hogy vonzóvá tegye. Ehhez a hagyomány szerint fehér rizsport használhat.

8. Lotus Rangoli Design:

Lotus Rangoli Design

Lótusz Laxmi istennőt képviseli. Tehát, hogy üdvözölhesse őt otthonában, és kipróbálhatja ezt a lótusztervet. Ezt egyszerű rizspor segítségével könnyen megrajzolhatja. A szabadkézi rajzolás elegendő ahhoz, hogy megrajzolja ezt a virágot, és kitöltse vonalakkal. Időt takaríthat meg, ha ezt a kialakítást választja.

9. Páva Rangoli minták:

Páva Rangoli Designs

A páva Rangoli egy híres dizájn, amit mindenki a pénteki kolam számára keres. Ez az egyik színes terv, amelyet pénteken rajzolhat. Mindkét típus rajzolható. Sima és színes minták vannak, ez egy színes kivitel, és könnyen rajzolható is. A díszítéshez élénk színeket tölthet fel.

A pénteki kolamok nagyon fontosak a hinduk körében. Minden héten kipróbálhatja a különböző formatervezést. Vannak, akik matricaként az állandó kolamot részesítik előnyben. De rajzolásuk lelkes folyamat. Mindezek a Rangolisz azoknak szólnak, akik szeretnek időt tölteni, hogy gyönyörű kolamokkal díszítsék bejáratunkat.