9 tökéletes Pooja szoba Rangoli minták virágokkal és rizsliszttel

A Rangoli a pooja szobában harmóniát, egészséget és pozitív békét ad az otthonban. Rangoli jelzi, hogy Laxmi istennő belép a házába. Bezárja az otthonunkba érkező negatív energiákat. Sok kivitel más mintával érkezik, és a kezdetektől a szakértői szintű kialakításig használható a pooja szoba. Ezek a rangoli minták a pooja szobához próbáld ki, és nyerd meg a békés hangulatot otthonodban.

Egyszerű Rangoli minták Pooja szobához képekkel:

Íme néhány top 9 rangoli design a pooja szobához, az emberek felhasználhatják készségeiket a rangoli tervezéshez a pooja szobában rendelkezésre álló helyük szerint.

1. Kemény, de aranyos Rangoli Design:

Kemény, de aranyos Rangoli Design

Ha több helye van az otthoni templomban, és ha több ideje van a rangoli tervezésére, akkor kipróbálhatja ezt a különleges rangoli kialakítást a pooja szobához. Ezt nehéz megtervezni, de sok anyagot használtak a rajz elkészítéséhez, például színes rizst, fehér homokot, és plusz pont, hogy dívákat tehet rá. Ez a dizájn kifejezetten minden olyan fesztiválra készült, mint a Diwali vagy a dussehra navratri.

2. Mini Pooja szoba Rangoli:

Mini Pooja szoba Rangoli

Amikor úgy döntünk, hogy rendszeres rangoli terveket készítünk a pooja szobához, akkor a nők szeretik kreativitásukat használni a pooja szobában. Ha kis hely van a kis otthoni templom előtt, akkor ez a legjobb rangoli a pooja ghar számára. Ez kicsi és gyorsan elkészíthető.

3. Határ Rangoli Design:

Határ Rangoli Design

Néha az emberek szeretnek rangoli dizájnt használni a ház templomában, de az alacsony hely miatt többnyire bármilyen lapos, fekete négyzet alakú követ próbálnak megtervezni. Ez a legjobb ötlet, és a border rangoli klasszikus megjelenést kölcsönöz a pooja szobának is. Próbálja ki ezt a kialakítást a sürgős vészhelyzeti tervezéshez.

4. Egyszerű Rangoli Design:

Egyszerű Rangoli Design

Kevesebb idő rangoli tervez a pooja szobához, ha szeretné, akkor ez a design darab a legjobb egyszerű rangoli a pooja szobához. Csak a narancs, a zöld és a fehér rangoli kombináció használata hűvös benyomást kelt első pillantásra. A virágok az egyszerű, mégis imádnivaló választás a rangoli mintához.

5. Rangoli Design for Night:

Rangoli Design for Night

Sok fesztiválon az emberek szeretnek együtt élni a családdal, és bíznak az ilyen alkalmak során kapott pozitív energiában. Ha az egész napos fesztivál otthoni működésének terve, akkor az éjszakai rangoli a legjobb része a pooja szobának, ez hatékony módot ad a lágy szív érintésére. A „diva” vagy „panti” használata rangoliban friss megjelenést kölcsönöz a pooja szobának.

6. Páva Rangoli Design a Pooja szobához:

Páva Rangoli Design a Pooja szobához

A páva művészet a legjobb design rangoli mintában; próbáljon ki néhány mintát a pávagyűjteményekben, és rajzoljon a pooja szoba előtti sík felületre. Tegye színessé a határ minden pontját, és adjon kék színű kitöltési mellékletet minden üres helyhez. Ez egy rangoli design szakértői típus, amelyet kreativitása szerint kipróbálhat.

7. Shivratri Pooja szoba Rangoli:

Shivratri Pooja szoba Rangoli

Sok nép szeret rangolót rajzolni az Úr ünnepe szerint, az Úr Shiva különleges rangolit bárki megtervezheti egyszerű módon. Ez a kialakítás megfelelő kényelmet biztosít a pooja szobához. Sötét fehér vastag homokvonalak felhasználásával és bármilyen szín nélkül készíthet Lord Bholenath „pind” típusú szerkezetet. Ez a kialakítás hasznos a Maha shivaratri napban.

8. Chakra Rangoli a Pooja szobához:

Chakra Rangoli a Pooja szobához

A rangoli tervezés több mintája szerint a csakra rangoli design a legjobb megoldás a pooja szobához is. Nincs szükség további erőfeszítésekre, csak fehér színű rangoli homokkal, kipróbálhatja ezt a kialakítást. Az óramutató járásával megegyező körkörös fehér vonalak és a görbék párhuzamos alakú vonalak használatával megfelelő megjelenést kölcsönözhetnek a pooja szobának.

9. Rangoli Design for Holi:

Rangoli Design for Holi

Ha Ön szakértője a rangoli tervezésnek, akkor a radha Krisna pár rangoli megfelelő archatással jó választás lehet a fesztivál holi szezonban. A pooja szoba előtt elkészíthet egy ilyen formatervezést, ez egy kicsit több időt vesz igénybe, de meg fogja kapni ezt a képet. A vegyes színű és az arc megfelelő textúrája kellemes megjelenést kölcsönöz.

Ha azon gondolkodik, hogy elkapja a pozitív energiát otthon, akkor rendszeresen szerezzen napi kis rangoli kialakítást a pooja szobájába. Minden nap különböző mintákat és formatervezéseket használhat, a naksatrától az istenképekig a rangoliban a legjobb módja minden fesztiválnak. Rangoli India élénk kultúrája.