9 Traditionelle Kalash Rangoli -designs med billeder

Når det kommer til indisk kultur, har Rangoli designs sit eget sted. Enhver traditionel indisk festival vil ikke være komplet uden Kalash Rangoli designs og Kalash puja. Hvis du elsker at lave Rangoli -designs, kan du nemt lave dem ved at følge nedenstående enkle metoder. Der er designs, der er enkle at lave og også komplekse. Vælg din elskede i henhold til din interesse.

Bedste hengivne Kalash Rangoli -designs med billeder:

Tjek nogle top 9 Kalash rangoli designs, som du kan prøve, I disse designs kan du få dit bedste rangoli mønster med hjælp til at forbedre din egen rangoli idé.

1. Diwali Special Kalash Rangoli Design:

Diwali Special Kalash Rangoli Design

Kalash Rangoli designs er en berømt type, og de er lette at oprette. Dette design er til en, der elsker at lave et enkelt. Du behøver ikke kunstnerisk talent for at tegne denne, farverne er også enkle og begrænsede. Dette er symbolet på velstand, og du kan byde din gæst velkommen ved at lave denne Rangoli foran dit hus.

2. Imponerende Kalash Kolam Design til Diwali:

Forvirrende Rangoli Design til Diwali

Hvis du vil lave et lækkert Kalash Rangoli -design til Diwali, er dette det passende valg. Du skal bruge lidt tid på at lave dette. Du kan lave dette eller få den færdige og dekorere dit hjem. Dette Kalash -design er blevet dekoreret med perler og sten.

3. Unikt Kalash Rangoli -design:

Unikke Rangoli -designs

Dette er et Kalash Rangoli -billede, du kan bruge til alle lovende festivaler. Dette er et flot og enkelt design med et Kalash- og lotusdesign under det. Kalash har et design med flydende penge, der viser rigdom. Hvis du kan lide at tegne, er det let. Ingen grund til at bruge komplicerede designs.

4. Kalash Kolam med Kundan Work:

Kalash Kolam med Kundan Work

Nu bliver Kalash Rangoli med Kundan -arbejde populært. Du kan købe en færdiglavet til at dekorere dit hjem. Designet er smukt dekoreret med perler og sten. Mange andre typer af samme design er også tilgængelige med forskellige koncepter. Du kan bruge den til alle festivaler.

5. Diwali Special Kalash Rangoli Design:

Diwali Special Rangoli Design

Dette design er en enkel Kalash Rangoli -designtype. Du kan nemt lave det ved at tegne en kontur og udfylde de respektive farver på det. Du kan dekorere farverige Diya imellem for at forbedre sit udseende. Når det kommer til Diwali, er dette det enkle og letteste Rangoli -design, du kan vælge.

6. Kalash Rangoli Design med Diya:

Kalash Rangoli Design med Diya

Bortset fra Kalash Rangoli -design med kokos kan du prøve med en Diya på. Det repræsenterer velstand og Diwali er lysets festival. Designet er enkelt og omgivet af blomsterdesign. Byd dine gæster velkommen med dette smukke design foran din dør og få rigdom.

7. Farverige Diwali Kalash Kolam -designs:

Farverige Diwali Rangoli designs

hvis du er klar til at bruge lidt tid på at designe et smukt Kalash Rangoli -design, kan dette design passe til dig. Den har fire Kalash med Diyas på. Bortset fra Kalashas har den træer, blomster og mange andre symbolske repræsentationer relateret til festivalen. Du kan prøve disse farverige designs på denne Diwali.

8. Akryl Kalash Rangoli Design:

Akash Kalash Rangoli Design

Hvis du vil udforske andre Kalash Rangoli -designs, er akryltypen en god. Den har en Kalash med to Swastika -symboler. Denne er dekoreret med farverige sten og spejle. De repræsenterer velstand og rigdom. Rangolis er den traditionelle dekoration for at byde gudinden Laxmi velkommen til dit hjem. Gør det så smukt som muligt.

9. Enkel Kalash Rangoli med prikker:

Enkel Kalash Rangoli med prikker

Du kan nemt lave Kalash Rangoli med prikker til enhver lejlighed. Dette design er enkelt og let at lave og vil gøre din Rangoli farverig. Diwali repræsenterer en farverig festival med Rangolis, slik og kiks. Du kan dekorere det ved blot at forbinde prikkerne ordentligt. Prøv det denne gang og dekorér dit hjem.

For at dekorere dit hjem med Rangolis får du nogle populære designs her. Alle er lette at lave, og hvis du vil, kan du tjekke deres videotutorials for at gøre dit job let. Brug farverige Rangolis og velkommen gudinden Laxmi til dit hjem.