9 traditionelle Rangoli -designs til festivaler i 2021

Intet andet land har så mange festivaler som Indien. Så varieret det bliver, er der en grund til at fejre alt. Fra farve til lys og slik er Puja sjov men helt ufuldstændig uden Rangolis. De fineste af de 9 bedste ideer til festival rangoli designs med billeder er angivet hernede, hvilket gør dit job lettere, så du helt kan koncentrere dig om at have det sjovt gennem processen.

9 bedste Rangoli -designs til festivaler med billeder:

Lad os finde her med viste indiske festival rangoli designs, der vil give dig en idé om, hvordan du gør designet af din rangoli.

1. Unikt Round Festival Rangoli Design:

Unikt Round Rangoli Design -Festival Rangoli Designs

Det er en af ​​de mest detaljerede og maleriske i udseende og en win-win, når du har gæster at behage. Det kan let gøres ved at lave en stor cirkulær form og derefter blomstermønstre i midten. Dekorer det, mens du går, men sørg for at bruge kontrastfarver, hvor der er overlapning af to konturer.

2. Vasant Panchami Rangoli Design:

Vasant Panchami Rangoli - Festival Rangoli Designs

Saraswati Puja er den tid, hvor alle børn i familien samles for at tilbede lærdommens guddom. For at gøre festivalen endnu bedre kan du altid bruge en rangoli med de rigtige grænser og former til at lave en svane eller venen, som gudinden bærer.

3. Hinduistisk håndlavet religiøst Rangoli -design:

Hinduistisk håndlavet religiøst Rangoli -design

Fra om til hakekors er denne Rangoli en universel, der kan bruges til alle lejligheder. Normalt let at lave, det implementeres, når du ikke ønsker, at din kunst skal tages ned, så snart festivalen er slut.

4. Durga Puja Rangoli Art:

Durga Puja Rangoli - Festival Rangoli Designs

For at lave denne festival rangoli er Bengal stil gudinde Durga ansigt den rigtige måde at starte. Start med en grov skitse, og sæt derefter farver i mens du går. Glem ikke at beklæde portrættet med lyse mønstre rundt omkring.

5. Shining In The Dark Onam Festival Rangoli:

Shining In The Dark Onam Rangoli - Festival Rangoli Designs

Du kan vælge at lave en rangoli til Onam for at markere høsten. Du kan oprette en smuk Kathakali ved at bruge dine foretrukne mørke farver og omforme dem ved hjælp af pensler. Sørg for at slukke diyas rundt omkring, da de mørke farver ville fange meget opmærksomhed på den måde.

6. Lord Ganesha Round Rangoli Design:

Lord Ganesha Round Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Brugt i de fleste hjem på den lykkelige dag i Ganesh Chaturthi, er det en stor dille i dele af Mumbai, hvor tilbedelsen af ​​Lord Ganesha Rangoli har en afgørende betydning. Start med at lave et groft billede af Lord Ganesha i midten, og dekorer det derefter efter din egen vilje.

7. Shivaratri Festival Rangoli:

Shivaratri Festival Rangoli

Det kræver ikke noget gæt at indse, at denne Rangoli ville bruge Om -symbolet til at give et særligt strejf af festligheden ved lejligheden, når du beder om din mands lange helbred. Det vil se fantastisk ud, og du kan begynde med at lave et Om -symbol først og derefter omgive det med mønstre og designs i lyse farver.

8. Radha Krishna Rangoli Art For Krishnashtami:

Krishna Rangoli - Festival Rangoli Designs

Noget godt for en Rangoli -kunst kan være Radha Krishna Rangoli -designet. Billedet af disse elskere er så smukt, for Rangoli er til festival. Farverne skal være lyse, og Krishna skal være i blå for at give udseendet et strejf af ægthed.

9. Diyas Rangoli Design til Festival Diwali:

Diwali Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Diwali er den lyseste festival i den indiske kalender, og intet spilder lys så meget som en Rangoli. Under den festlige lejlighed kan du hente alle rosene ved blot at tegne diyas og placere små løg på plads.

Det er vigtigt i vores kultur at markere den hellige begyndelse på en festival med en Rangoli, og disse 9 designs burde helt sikkert have dine rekorder sat lige og tjene som en ultimativ guide gennem alle årets festligheder.