9 Trendy indisk kunst Rangoli -designs i 2021

Indiske rangoli -designs er absolut flatterende. Der er mange designs at vælge imellem, hvis du planlægger at lave en rangoli. På samme tid er der visse designs, som er ekstremt populære og egner sig til lejligheder som festivaler og puja eller religiøse begivenheder. Her er nogle af de bedste rangoli -design, der vil blæse i dit sind.

Moderne indisk kunst Rangoli -designs:

1. Den smukke indiske blomster Rangoli:

Den smukke indiske blomster Rangoli

Blandt de mange indiske rangoli -designs er denne den bedste. Den har et unikt blomstermønster. Der er en blomst i midten og omkring, der er mange andre blomster, der består af formalet ris og farvepulver. Dette er et af de smukkeste indiske rangoli -designs, du nogensinde vil se. Det praktiseres i den sydlige del af landet og er en væsentlig del af festivalen ‘Pongal’.

2. Indisk Rangoli Design til Pujas:

Indisk Rangoli Design til Pujas

Dette er endnu et smukt rangoli -design, der dannes ved at forbinde de fire ender i dette design. Den midterste del af designet ser en x-lignende struktur, og på de fire kanter af dette design er der små firkantede objekter, der er årsagerne til dette motions tiltrækning.

3. Det indiske påfugl Rangoli -design:

Det indiske påfugl Rangoli -design

Dette er klart et af de bedste indiske rangoli -motiver nogensinde. Dette særlige design fejrer skønheden i fuglen påfugl, da det er den indiske nationalfugl. Hvem ville ikke elske dette fantastiske design? Den er fyldt med komplekse mønstre på bagsiden for at få den til at ligne påfuglens fjer.

4. India Peacock Rangoli Design 2:

India Peacock Rangoli Design 2

Dette er et andet påfugl rangoli -design, der er forskelligt fra det forrige. I modsætning til den forrige udviser dette rangoli -motiv to påfugle, og farvekombinationerne er også forskellige fra det tidligere design. Denne traditionelle rangoli er et af de mest praktiserede rangoli -designs nogensinde i Indien.

5. Den indiske påfugl Rangoli Design 3:

Den indiske påfugl Rangoli Design 3

Det tredje indiske påfugl rangoli -design er et mesterværk. Her tegnes kun en fugl, men der er nok opmærksomhed på detaljerne i dette motiv. Flok fjer i en påfugl vises på en smuk måde. Indiske folk kan lide at lave dette design i deres korridorer.

6. Ganesha Rangoli -designet:

Ganesha Rangoli -designet

Dette indiske rangoli -design udføres til ære for Lord Ganesha. Der lægges en stor indsats i dette design, som er synligt fra skønheden i dette design. En række mennesker forsømmer dette design og årsagen bag det er dette motivs komplicerede struktur.

7. Det indiske prikkede Rangoli -design:

Det indiske prikede Rangoli -design

Blandt de mange prikkede designs er dette af særlig betydning. Inde i blomsterdesignet er der prikker udført, hvilket får dette rangoli -motiv til at se meget dragende ud. Designet er velegnet til næsten alle lejligheder og kan gøres ret let.

8. Det komplekse indiske Rangoli -design:

Det komplekse indiske Rangoli -design

Sammenlignet med de tidligere er dette design lidt mere kompliceret. Men den er også meget smuk på samme tid. Dette firesidige rangoli-motiv ser fantastisk ud, især på grund af det blomsterlignende design i midten af ​​denne rangoli.

9. Den cirkulære indiske Rangoli:

Den cirkulære indiske Rangoli

Dette unikke rangoli -design er fyldt med komplekse mønstre, og der laves også små designs på grænsen til dette design.