9 vonzó Kerala Rangoli dizájn képekkel!

A Kerala rangoli mintáknak különböző jelentőségük, különböző mintáik, eltérő elképzelésük és elképzelésük van. A megkülönböztetések régiónként adódnak, és különböző hiedelmek és mitológiai történetek miatt. Keralában a rangolist Kolam néven ismerik. Úgy tartják, hogy Andal imádta Lord Thirumalt, és feleségül vette őt Margazhi hónapjában. Hagyományosan ebben a hónapban a spinters hajnal előtt felébred, és felhívja Kolamot, hogy üdvözölje Thirumal istent.

A legjobb Kerala Rangoli minták képekkel:

Itt vannak a legnépszerűbb Kerala rangoli minták képekkel.

1. Isten Rangoli tervei a fesztiválokra:

Isten Rangoli tervez fesztiválokra

A Rangolist általában az istenek és istennők tiszteletére rendezett fesztiválok során végzik. Az alábbi képen Lord Ganeshát láthatjuk rangoli színekkel festve, majd különböző csillagmintákkal, ovális formákkal, cikcakkos mintákkal körülvéve. , vermilion és fehér.

2. Bull Face Rangoli Design:

A fenti képen látható, hogy a körvonalat fehér kréta segítségével rajzolták meg, majd élénk színeket tapostunk közbe. Négy hajó és négy egyenletesen rajzolt bika arca van, amelyek kedvezőek az emberek számára. A külső végén fákat és középen rajzolt napot is kirajzolhatunk.

3. Rangoli Design különböző árnyalatokkal:

A rangoli megnyugtató látványt nyújt a szemnek a különböző sárga árnyalatokkal készített színkombináció miatt. A szegély feketével kezdődik, ezt követi a barna, majd négy különböző sárga árnyalatot hoz be, amelyek sötétből világossá válnak, amikor a középső minta felé haladnak. A belső mintát hasonló színekkel készítették, és lilával és mályvával is kiegészítik.

4. Kathak Rangoli Design:

A kathak egy hagyományos táncforma, amely Dél -Indiából származik. Az alább látható rangoli dizájn tisztelgés ennek a táncformának, és egy személy, aki kathakot végez, a rangoli közepére került. Arca zöldre van festve, fején korona van, amit a táncforma általában megkövetel. A portrét körben különböző színrétegek vették körül.

5. Virág Rangoli minták:

Jókora területet fedtek le férfiak és nők, akik vázlatot rajzoltak a virág rangoli elkészítéséhez, látjuk az alábbi képen. A virágok szirmai meglehetősen nagyok, feketével szegélyezve, kívül sárgára, belül barna színűre festve.

6. Ganesha Rangoli Designs:

A rangolit az „Alpana” jelzi, amely fehér kréta, az alaphoz hígítva és festve. Lehetővé teszik a színek elhelyezését rendeltetési területükön. Az alábbi képen egy rangolit látunk a sárga és a vermilion árnyalataival, követve a fehér körvonalak lépéseit.

7. Glitter Rangoli Designs:

A rangoli csillogó színeit használták fel, hogy fényesnek és vonzónak tűnjenek. A szegély fehér, majd világoszöld, sötétzöld, sárga és vermilion került felhasználásra, hogy a formatervezés megfelelő formát kapjon. A közepét ismét fehér rangoli porral színezték.

8. Diwali Rangoli Design:

A kialakítás mintázatot rajzol ki a falból, mint körvonalat, hogy a színek ne lépjenek túl ezen. A fehér rangolit használták a tervek elkészítéséhez, és a kék, lila, rózsaszín stb. A közepén “Pradeep” van rajzolva, ami olyannak tűnik, mint egy Diwali rangoli.

9. Nagy vázlatos Rangoli Design:

A sárga, a rózsaszín, a vermilion és a lila nagyon élénk színek, és alkalmasak a rangoliszból. Látunk egy nagy rangolit, amely fehérrel van körvonalazva, és a belsejében élénk színeket tartalmaz.