A 10 legjobb 75. függetlenség napja Rangoli dizájn – 2021. augusztus 15.!

A Rangoli egy indiai népművészet, amely különböző színekből áll. Ezek a színek por alakúak, és alkalmanként tervezték őket. A rangoli minták és színek segítségével különböző képeket, jeleket és szimbólumokat rajzolnak. Ma az indiai függetlenségi nap rangoli terveiről beszélünk, amelyek az indiai zászlóhoz, az augusztus 15 -i dátumhoz és három színhez kapcsolódnak. Elkészítheti ezeket a hazafias rangoli mintákat otthon, irodában vagy bármely nyilvános helyen, hogy megmutassa hazaszeretetét India iránt..

Augusztus 15. RangoliA kép forrása: Ashwini Rangoli

10+ legjobb indiai Rangoli dizájn Pandrah augusztusához (पन्द्रह अगस्त) 2021:

Itt van 10+ legjobb augusztus 15 -i Rangoli tervezésünk olyan képekkel, amelyek a Független India tiszteletére készültek.

1. Gyönyörű függetlenség napja Rangoli Design:

Függetlenség napja Rangoli

2. Virágfüggetlenség napja Rangoli:

Függetlenség napja RangoliA kép forrása: easyrangolidesign.com

3. Páva Rangoli indiai zászlóval:

Függetlenség napja Rangoli

4. Függetlenség napja Rangoli Design of Indian Flag:

függetlenség napja rangoli tervez

A fenti képen látható rangoli virág alakban készült, és a virág szirmai India zászlajaként lettek kialakítva. A rangoli mérete kicsi, de nagyon tisztességesnek tűnik, mert szépen elkészült. Az Ashok csakrához mesterséges kék virágokat használtak, és egy másik virágot terveztek középen.

5. Nagy kerek függetlenség napja Rangoli Design:

Függetlenség napja Rangoli

Ez egy aranyos függetlenségi nap, különleges rangoli design. Egy nagy kört készítettek kurkuma sárga színnel, és középen az indiai zászló színeit tartalmazza. Az ok, amiért nem volt Ashok csakra a közepén, az volt, hogy a zászlót kék árnyalatok és fehér minták vették körül. Az egész rangolit körömvirág szirmai szegélyezték, majd apróra vágott falevelek szegélyezték.

6. A legjobb függetlenség napja Rangoli térkép:

Függetlenség napja Rangoli

Egy téglalap alakú területet krétáztak, és egyenlően osztották el a sáfrány, a fehér és a zöld színében. Az ország formáját a három színre készítették barna rangolival, az Ashok csakrát pedig középen kékkel és barna színnel. A legjobb dizájn a függetlenség fogalmának bemutatására egy nyitott ketrec és egy fehéren galamb volt, ami azt mutatja, hogy most szabadon engedték. A rangolihoz katonák, számítógép, abakusz és gyár is készült.

7. A virágos Rangoli alakja a függetlenség napján:

Függetlenség napja Rangoli

Ez egy gyönyörű hazafias rangoli design, és ismét virág alakú. A zöld szín uralja a dizájnt, amelyet fekete és arany szegélyez, és magában foglalja a fehér mintákat is. A zöld szirmok közepén 6 indiai zászlót készítettek, és van egy kis dizájn, közepén piros, fehér és arany.

8. Hibiszkusz virág Rangoli a függetlenség napjára:

Függetlenség napja Rangoli

Látunk egy gyönyörű rangolit, amelyet az ország 65. függetlenségére készítettek. A rangoli két nyitott kéz kivitelét mutatja, piros és sárga hibiszkusz követőkkel. A kéz ragaszkodik az indiai zászló színeivel készült dizájnhoz, és a rangoli mellett levelek készülnek.

9. Egyszerű függetlenség napja Rangoli Designs:

Függetlenség napja Rangoli

A rangoli színek fényesek és csillogóak. Van egy kolam rangoli, fehér színű kivitel, amelyet kívül kék, míg zöld, fehér és sáfrány szegélyezett. A zöld és a sáfrány különböző fehér mintákat is tartalmaz.

10. Idézze a „Büszke arra, hogy indián” Rangoli szót:

Függetlenség napja Rangoli

A rangoli a kör közepén kezdődik, amely a napraforgó mintája, és sáfrányos, fehér és zöld színű a szirmok számára. Középen egy pillangó rajzolódik ki, szárnyait az indiai zászlóhoz hasonlóan színezték, belülről kontrasztos színekkel. A fentebb idézett „Büszke arra, hogy indián” szikrát ad a dizájnhoz. Ez az egyik legjobb rangoli design a függetlenség napjára, Asoka csakrával és pávatollakkal, amelyek hasznosak a díszítéshez.

11. A bevásárlóközpont padlóján készült indiai zászló:

Függetlenség napja Rangoli

A rangolit az Ampa Skywalkban, egy csennai bevásárlóközpontban készítették. Ez egy szép és tiszta dizájn az indiai zászlóról, amelyet a bevásárlóközpont padlóján készítettek. Az egész formatervezést fehér rangoli alapra helyezték. Ez az egyik gyönyörű függetlenségi nap rangoli mintája az indiai zászlóval.

12. Rangoli különböző színekkel a függetlenség napjára:

Függetlenség napja Rangoli

A tervezés koncepciója hasonló a fentiekhez. Van egy ketrec, amelyben egy madár repül magasan, és a ketrec kihozza az indiai zászlót, ami azt mutatja, hogy most szabad. A rangoli dizájnt gyönyörűen díszítették különböző színekkel a függetlenség napja alkalmából.

Ajánlott cikkek:

  • 15 egyszerű Rangoli mintával – lépésről lépésre kezdőknek!
  • 9 különleges 15 pontos Rangoli -dizájn, amelyeket 2021 -ben kipróbálhat!
  • 5 gyönyörű 13 pontos Rangoli minták képekkel!