A 16 legjobb Rangoli dizájn vízen képekkel

A Rangoli vízrajzok rendkívül kreatív ötlet. Ez nemcsak újdonságot kölcsönöz a régi technikának, hanem látványossá is teszi. Ezt a gondolatot most azok a családok fogadják el, akiknek nincs sok idejük a dekorációra. Próbálják egyszerűnek, mégis elegánsnak és szemet gyönyörködtetőnek tartani. Olyan egyszerű módszereket keresnek, amelyek nem sok időt vesznek igénybe, és jobb eredményeket hoznak. Ez a fajta rangoli nem is hoz létre sok szennyeződést, és könnyen tisztítható is. Nem foglalnak helyet a padlón sem. Könnyen összeszerelhető egy edényben vízzel. A kreatív ötletek felhasználásával színesebbé és jóbbá tehetjük azt.

Csodálatos Rangoli minták a vízen fotókkal:

Az alábbiakban bemutatjuk a leghíresebb rangoli mintákat vízen, képekkel a fesztiváljaidhoz, amelyek nagyon alkalmasak a nappalikban és a verandán.

1. Virágos úszó Rangoli minták vízben:

Virágos úszó Rangoli minták a vízben

Kis virágok vagy virágszirmok segítségével hatalmas virágot lehet létrehozni az egészben. Ez kissé bonyolult lehet, de a végeredmény megéri az elfogyasztott időt. Ennek a rangolinak a bonyolult részletei pompás megjelenést kölcsönözhetnek. A kontrasztos szín a háttérben még jobban kiemeli a fő dizájnt. A szélén lévő vékony szegély kiegészíti a rangoli megjelenését.

2. Gyertya és rózsaszirom vízben:

Gyertya és rózsaszirom a vízben

A vízbe kis úszó gyertyákat is lehet helyezni. Ettől a rangoli fényes és gyönyörű. Kevés rózsaszirom veszi körül a gyertyákat, hogy még jobban nézzen ki. A fent látható módon állványra helyezett edény az egész rangolit kiemeli, és alig fogyaszt időt. Néhány diya kis gyertyák a padlón is lehet használni, hogy több fényt a rangoli. Ez a fajta vízi rangoli dizájn diyával tökéletesen alkalmas a Diwali fesztiválra.

3. Színes virágos Rangoli vízben:

Színes virág Rangoli a vízben

A fent megadott vízen lévő rangoli deign egy kicsit összetett, de nagyszerű hatást fejt ki. Nem képez szennyeződést, és könnyen tisztítható is. Friss virágok könnyen beszerezhetők, és nagyon jól is néznek ki. A rangoli készítéséhez különféle színű szirmokat lehet használni. Ez a fajta rangoli nagyon friss megjelenést kölcsönöz és kellemes a szemnek.

4. A Rangolit vízben hagyja:

A Rangolit vízben hagyja

Az ehhez a rangolihoz szükséges anyagok mindenhol rendelkezésre állnak. Csak leveleket és színes rangoli port kell szereznie. A fő design friss levelek felhasználásával készül. A háttér lefedéséhez rangoli por vagy színes rizs használható. Különböző típusú levelek is használhatók a szép megjelenés érdekében. A legjobban akkor néz ki, ha dizájner edényt vagy edényt használ.

5. Kör alakú virágos Rangoli vízben:

Kör alakú virágos Rangoli vízben

Virágszirmok használhatók kör alakú mintás rangoli kialakításhoz. A használt edény lehet vízzel töltött virágcserép. Egy egész virág használható a közepén, és a felület többi része különböző szirmokkal tölthető meg, és mintát hozhat létre. A levelekkel színt is adhatunk ehhez a rangolihoz. Ez a fajta rangoli nagyon organikus megjelenést kölcsönöz, és a kertben a legjobban fog kinézni.

6. Virág Rangoli vízben:

Virág Rangoli a vízben

Ez a fajta rangoli egyszerűnek és nagyon egyszerűnek tűnik. Csak virágokat kell tenni egy vízzel teli edénybe. Hogy több színt adjon hozzá, a személy díszítést is végezhet a padlón. Így az edény kiemelkedőbb lesz, és kreatívabb lesz. Azonban ügyelni kell arra, hogy ne használjon sok rangoli port a padlón, mivel ez túlterheli a fő rangolit.

7. Csillogó Rangoli vízben:

Csillogó Rangoli vízben

Ez a fajta rangoli a legjobb az ünnepi szezonban. Jazz és színes lesz a minta, ha néhány egyszerű technikát követ. A csillámport a víz minta létrehozásához használják. Az embernek türelmesnek kell lennie, amíg csillámporral dolgozik. A rangolit gyertyákkal is díszíthetjük. Az élénk színek és a megfelelő kialakítás látványossá teheti ezt a fajta rangolit. Azonban nem szabad elvárni, hogy nagyon szép legyen, mivel a csillogó por könnyen eloszlik a víz felszínén.

8. Mesterséges virágos Rangoli minták a vízen:

Mesterséges virágos Rangoli minták a vízen

A Rangolis művirágok felhasználásával is elkészíthető. Ez a legegyszerűbb módja a rangolisz elkészítésének. Csak ki kell választani a művirágokat, és el kell rendezni egy kör alakú edényt. Ez dizájnernek tűnik, és remek módja az otthonok díszítésének. Világos és színes kövek is elhelyezhetők a virágokon, hogy vonzóbb legyen. Kis lámpák is használhatók.

9. Lotus Rangoli vízben:

Lotus Rangoli a vízben

A cserép közepébe mesterséges vagy valódi rangolit helyezhetünk, és a hátteret egyetlen színes szirmok borítják. Ez a vízi rangoli dizájn elegánsnak és elegánsnak tűnik. Ez a minta szintén egyszerű kiút. A padló díszíthető diyák vagy lebegő rangoliszok használatával is, amelyek kész rangoliszok. A lótusz helyett bármely más virágot is használhatunk középpontként. Ez a rangoli vízen kis edényekben tűnik a legjobban.

10. Rangoli por design a tányéron:

Rangoli por design a tányéron

Ez az egyik legegyszerűbb módszer egy gyönyörű dekoráció elkészítésére néhány perc alatt olajjal. Ehhez egy normál acéllemez méret, személyes választás szerint, és egy tervezett lyuklemez, amely bármilyen virágmintával vagy bármilyen Isten -képpel rendelkezhet. A színes port a lemezre adagoljuk, és a tervezettet az olajjal zsírozott lemezre formáljuk. Ezután vizet öntenek rá. A víz lebeg a por tetején, és elképesztő kilátást nyújt.

11. Faragott zöldséges Rangoli vízen:

Faragott növényi Rangoli vízen

Nőtt a zöldségfaragási igény az emberek körében. Manapság ez a fajta alkotás nemcsak a házasság alatt, hanem otthon is látható az ünnepi időszakban. A zöldségfaragás Rangoli tervezési munkájaként is használható, ha a faragott zöldséget a vízre helyezi, és díszíti színes kavicsokkal vagy kis, kerek gyertyákkal együtt, amelyek kiemelik a faragott zöldségeket.

12. Pálmalevél virágokkal Rangoli Design:

Pálmalevél virágokkal Rangoli Design

Virágkötészet pálmalevéllel, amely egy hatalmas réztálon úszik a vízen, szemet gyönyörködtető pillanat. Ez hozza a hagyományos módot arra, hogy pálmalevelet bármilyen ünnepi alkalomra használjunk, és díszítőanyagként mutassuk be.

13. Spirális úszó virágrendezés a vízen:

Spirál úszó virág elrendezés a vízen

Ebben a fajta kivitelben a különböző színű virágok szirmát használják, és a zöld fű tetejére helyezik, mint alapot, amely segít a szirmok spirális elrendezésében, amely lebeg a nagy víztálon. Ez a fajta dekoráció üdvözlőlapként használható a látogatásra érkező Vendégek számára, vagy az ünnepi időszakban.

14. Gyöngymunka Rangoli lebeg a vízen:

Gyöngy Work Rangoli lebeg a vízen

Az ilyen típusú dekorációban üvegtálat vagy üvegedényt használnak, és vízzel töltik fel, és különböző méretű, színes gyöngyöket tesznek a vízbe. Annak érdekében, hogy megnyugtatóbb legyen az esti vacsora közben, vagy fesztivál gyertyákat helyeznek ebbe a rendszerbe, amely finom, színes környezetet biztosít. Ezt a fajta dekorációt leginkább karácsonyi és újévi szezonban használják.

15. Lebegő Diya tartó kanállal Rangoli Design:

Lebegő Diya tartó kanál Rangoli dizájnnal

A Rangoli dekoráció történhet virágokkal, színes porral, levelekkel, de műanyag kanállal is elkészíthető. A díszítéshez egy csomag műanyag kanálra, festékszóróra és ragasztóra, valamint egy műanyag lapra van szükség. A kanálhegyeket levágják, és ezeket a tippeket szórással festik, és a használt színt személyesen választják. Ezeket a kanálhegyeket a szükséges egyedi tervezés szerint ragasztják, és a közepére gyertyát helyeznek. Ezt úgy lehet elérni, hogy vízben lebegjen. Ez az egyszerű dekoráció az egykori saját kreativitásról szól.

16. Úszó Diya tartó Kundan Rangoli dizájnnal:

Lebegő Diya tartó Kundan Rangoli dizájnnal

Ez az egyik gyertyatartó típus, amelyet Kundan kőből készítenek díszítő alapként, és a közepébe egy kis gyertyát helyeznek, amelyet azután lebegnek a lebegő vízbe. A színes kövekre eső gyertya fénye boldog pillanat, különösen az esti órákban. Ez a fajta dekoráció használható vacsorára vagy bármilyen ünnepi szezon díszítőelemeként.

A Rangoli határozottan kreatív módja a ház díszítésének. Ez nemcsak virágokkal, hanem más otthon kapható tárgyakkal is elvégezhető, amelyek dekoratív darabká alakíthatók. Ezek a kreatív munkák ahelyett, hogy csak egy üvegszekrényben tartanák, azt az ünnepi időszakban vagy a partin víz és tál használatával mutatnák be, a víz és a tál segítségével a művészi munka nagyon egyszerű.