A legjobb 9 emeleti Rangoli minták

A Rangoli készítése India népszerű művészeti formája. Gyönyörű minták jönnek létre a padlón a nappaliban vagy az udvaron olyan anyagok felhasználásával, mint a színes rizs, száraz liszt, színes homok vagy virágszirmok, különösen olyan fesztiválok során, mint a Holi, Diwali és más indiai fesztiválok. Ezek a hindu istenségek szent befogadó területei. A terveket általában egyik generációról a másikra adják át, megőrizve a művészeti formát és a hagyományt.

Íme néhány padló rangoli design. A Rangoli művészi érzést kölcsönöz a helynek, és lenyűgözővé teszi. Ez az egyik legjobb ötlet az otthonok díszítésére, minimális ráfordítással. A Rangoli bizonyára számos háztartásban hagyomány, ahol minden nap rajzolnak. A többiben lehet, hogy ez csak egy ünnepi ügy, amelyet Diwali és néhány más fesztivál mellett jelölnek meg. Rangoli üdvözli a jólétet és a békét a házban.

Egyszerű és könnyű indiai padló Rangoli minták:

Padló Rangoli Designs

1. Ez a Ganesha rangoli padló kialakítás a legjobb az indiai fesztiválokra, mint például a Diwali, amikor Ganesát teljes odaadással imádják. Ez hagyományosan megfelel a legtöbb fesztiválunk vallási érzelmeinek. Az élénk színek felpezsdítik azt az energiát, amelyet egy fesztivál hoz. Mi jobb, ha az úr a bejáratánál. De ügyeljen arra, hogy biztonságos helyen készüljön.

Padló Rangoli Designs 2

2. Ez egy művészi minta, amely inkább a virágos oldalon alapul. Gyönyörűen megtervezett, élénk árnyalatai életre keltik. Ez a minta alkalmas olyan családi funkciókra is, mint a családi puja. A virágok élettel telítik az életet a padló rangoli esztétikai megjelenésében.

Padló Rangoli Designs 3

3. Ez a gyönyörű padló rangoli kialakítás egy páva ábrázolása. A tetején lévő diya a Diwali, a fények fesztiváljának fontosságát jelzi. Színes és világos. A páva és a virág egyaránt boldog levegőt áraszt, és valóban üdítően és barátságosan néznek ki. Diya a fény jelzője, amely elűzi a sötétséget és minden rosszat.

Padló Rangoli Designs 4

4. Ennek a virágos Diwali rangolinak a sárga az alapja és a fények a témája. Egyszerű, mégis elegáns. A sárga a jólét színe, és elegánsan használták ezt a rangoli padlóburkolatot. Melegnek és barátságosnak tűnik.

Padló Rangoli Designs 5

5. Ez a rangoli művészi érintéssel örökíti meg a valaha gyönyörű páva Rangolit. Élénk színösszeállítással rendelkezik. Ez a padló rangoli kialakítás a legjobb a versenyek és az elismerés megnyeréséhez.

Padló Rangoli minták 6

6. Ez geometrikusan virág alapú rangoli a padlón. Elegáns mintája és élénk színei vizuális élvezet. Ez a modern rangoli design a modernizációra utal, amely behatol az indiai hagyományokba, mivel még az alapvető kulturális gyökerek (például a rangoli készítés) is élénk színárnyalatokkal vannak festve.

Padló Rangoli minták 7

7. Ez a páva lenyűgöző ábrázolása biztos győztes minden rangoli versenyen. Fényessé teheti a fesztivált, és hangulatos megjelenést kölcsönöz otthonának.

Padló Rangoli Designs 8

8. Ez a szimmetria szerelmeseinek szól. Ez a geometriai minta szép és elegáns megjelenést kölcsönöz minden padlónak. A szimmetria egyensúlyt biztosít, ami jelzi az egyensúly fenntartását a való életben is.

Padló Rangoli Designs 9

9. Ez a vörös és sárga alapú padló dekorációs rangoli abszolút szépség. Az egyszerűség nyugalmat áraszt. A diyák életre keltik a gyönyörű mintát.

Ezek voltak a diwali népszerű padló rangoli mintái. A Rangolis az indiai otthonok fesztiváljainak szerves része. A színek és a fények jelzik, hogy mire való a fesztivál. A hagyományos művészeti forma egyedülálló a mi kultúránkban. Ezek a gyönyörű tervek csak boldogságot terjeszthetnek és jólétet hozhatnak az ünnepi hangulat alatt. Ezenkívül más különleges alkalmakkor is választhatók.