A legjobb 9 Pongal Kolam dizájn képekkel 2021!

Minden év január 15 -én Pongal ünnepségre került sor, Pongal az egyedülálló szüreti ünnep. Az emberek szívesen díszítik otthonukat és környéküket Pongal kolam mintákkal. Az emberek szeretnek piknikezni a családdal cukornádat harapni, és megosztani a történeteket a családtagok között. Minden évben Pongal kolam tervezési versenyt rendeznek fiatal idős emberek számára. A nők lehetőséget kapnak arra, hogy felfedezzék művészetüket ezen a versenyen keresztül.

A legjobb Pongal Kolam minták 2021 képekkel:

Íme a 9 legjobb Pongal kolam rangoli design lépésről lépésre képekkel, amelyeket kipróbálhat Bhogi Pongal, Surya Pongal és Mattu Pongal. Ezek szabadkézi és legvonzóbb tervek rangoli kolam a Pongal fesztiválra.

1. Mattu Pongal Kolam Rangoli Design:

Pongal Kolam Rangoli Design

Ez az egyszerű módja a Pongal kolam tervezésének a szezonban; ez kicsi, de aranyos rangoli kialakítás, amely a legalkalmasabb a Mattu Pongal rangoli kolamhoz. Leginkább a faluban kap ilyen típusú dizájnt, gyönyörű fehér színű körvonallal, vegyes vörös színnel.

2. Pot Rangoli Pongal Kolam Design:

Pot Rangoli Designs

Ez egy kicsi Pongal kolam rangoli kivitel, olyan pontokkal, amelyek 64 pontot használtak rangoliban. Ez a rangoli egyedülálló, vonzó kolam edénye, amely a legjobb Pongal szezon. Csak fehér színű homok töltötte ki a pontokat, és ha szükséges, különböző színeket is keverhet. Szerezd meg ezt a dizájnt a Pongal szezon megünneplésére.

3. Pontok Pongal Kolam Design:

pontok rangoli design

Néha a családtagok szeretnek együtt rangolit tervezni, így a Pongal dot kolam kiváló választás lesz a kreativitáshoz a Pongal szezonban. Hat cserep és egy közepes virágú egyszerű Pongal kolangal pöttyökkel kihasználhatja a jó családi időt a fedélzeten. A háza előtt kipróbálhatja ezt a fehér pöttyös művészetet.

4. Nagy Pongal Design:

pongal rangoli tervez

Kipróbálhatjuk az egyszerű kolam rangolit a padlón, de a nagy rangolit a Pongal szezonban nem nehéz megtervezni. A Pongal Pulli kolam lépésről lépésre tervezhető családtagjaival vagy barátaival együtt. Négy edény és vegyes szín vonzó megjelenést kölcsönözhet a küszöbön, és segíthet barátjának vagy rokonának.

5. Happy Pongal Design:

Az egyszerű Pongal kolam pöttyökkel hízelgő pillantást kölcsönöz valakinek, aki belép a házába. Az ajtó melletti edénytervezés „Happy Pongal” idézettel kifejezheti kívánságait a vevő számára. Próbálja ki ezt a kialakítást vegyes színű segítségével is.

6. Indiai Pongal Kolam Rangoli Design:

Az erőteljes kultúratükör az India, a Pongal minták pedig napról napra egyre divatosabbak. Különösen a nők tudják, hogyan kell kreatívan tervezni a legújabb Pongal fazék kolam szezonális rangolist. Ez a kialakítás az alkalom iránti odaadást mutatja, vegyes sötét színűek elismeréssel adják a figyelmet. Próbálja ki ezt a dizájnt, hogy a különleges nap legyen a Pongalon.

7. Welcome Pongal Rangoli Design:

Pongal jó szerencsével és az ünnepi szüreti szezon kezdetével jön. Szerezd meg Pongal kolam pontok képeket rangoli felfedezni a jólétet mindig. Ez a művészet üdvözlő üdvözlet mindenkinek. Ez a típusú rangoli új jó gondolatok kezdete az életünkben. Próbálja ki ezt a Pongal rangoli dizájnt.

8. Margazi Kolam Rangoli:

Ez a rangoli sandupolli kolam, amely régiesen híres sarki alkalmakkor. Ez 13-5 Pongal kolam pöttyös. A háromcsillagos és három virág vonzó megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A különböző színű, egyedi mintázatú módszer bájos hangulatot kölcsönözhet a rangolinak.

9. Pongal Kolangal Rangoli:

Ez a fesztivál típusú Pongal kolam rangoli design, amely a legjobb alkalomnapra. A lótuszvirág és cserepek különleges érintést hozhatnak a funkcióba. Ebben a Pongal egyedi kialakításban a hat edény kör alakú, és lótusz van a közelükben. Félkövér színű, ehhez a kialakításhoz használt. Az emberek igényei szerint bárki tervezhet különböző színekkel is.

A fesztivál évente egyszer megrendezésre kerül, és több energiát ad nekünk a családdal és a barátokkal való együttéléshez. A Pongal funkció miatt az emberek összejönnek és élvezik ezt a pillanatot. A Kolam rangoli design része ennek a funkciónak. Próbálja ki egyedi ötletét, hogy ezzel a rangoli stílussal boldog otthon legyen.