Hvordan laver man et Rangoli -pulver derhjemme i forskellige farver?

Vil du fejre den traditionelle festdag med farvepulver ?? Denne artikel viser de 9 bedste tips til, hvordan man laver rangolipulver derhjemme, frem for at bruge rangolipulver købt i butikken, hvilket kan være ret dyrt og for de mennesker, der er allergiske over for rangolipulver med ikke-organiske elementer.

Sådan laver du Rangoli -pulvere derhjemme i forskellige farver:

Her er top 9 rangoli -pulvere, som du kan lave derhjemme på enhver festivaldag.

1. Rose Rangoli pulver:

Rose Rangoli pulver

Piger, der kan lide pink farve og vil male dem med rosen rangolipulver, så her er ideen, tør rosenblomstblade og male dem og tilføj med fint universalmel, her er det bedste hjemmelavede rangolipulver klar til brug.

2. Gul Rangoli -pulver:

Gul Rangoli pulver

Den gule lyse farve, der passer meget godt til rangoli, man kan lave gult farvepulver ved at bruge gurkemeje -pinde som hovedingrediens. Disse pinde tørres og formales til halvfint pulver; dette kan meget vel bruges som rangoli farvepulver. Du kan prøve dette gule pulver til din almindelige brug til hjemmet.

3. Cherry Red Rangoli pulver:

Kirsebærrødt Rangoli pulver

Kirsebærrød er en rig og attraktiv farve, der kan bruges til at male rangoli i løbet af den festlige dag. Her er den bedste idé til det, brug de tørre rødbederfalser som hovedingrediensen. Mal det og her er det bedste kirsebærrøde rangolipulver.

4. Orange Rangoli pulver:

Orange Rangoli pulver

Den orange farve er den lyse og farverige farve, som helt sikkert er sommerens farve. Denne sommer kølige farve Orange farvet frugt, appelsinskal tørres og formales i halv groft pulver og blandes med kikærter pulver. Tag et par dråber duft med dette, bland det godt, du får god lugt efter brug.

5. Nuancer af grønt Rangoli -pulver:

Nuancer af grønt Rangoli pulver

For at lave din verdens bio -indlæste produkter er her den bedste idé at bruge grønne blade spinat, koriander og andre grønne herbyer til at lave dette grønne rangolipulver. De grønne blade tørres og formales til fint rangolipulver. Denne er en god type pulver, som du kan prøve mindst en gang.

6. Lilla Rangoli -pulver:

Lilla Rangoli -pulver

Den lilla farve, som er en yndlingsfarve blandt piger og damer, der er til at designe rangoli, prøv derefter at lave lilla farvepulver til rangoli derhjemme ved at bruge den tørrede lavendelblomst som hovedbase.

7. Brunt Rangoli -pulver:

Brunt Rangoli -pulver

Mørkebrun farve rangolipulver kunne det bedste valg til brug som hjemmelavet rangolipulver, dette pulver opnås ved at bruge kanelstænger som hovedingrediens. Kanelstængerne tørres og pulveriseres. Men en anden måde kan være at bruge allerede kanel i pulverform.

8. Rangoli -pulver i hvid farve:

Hvidt farve Rangoli pulver

Hvordan laver man hvidt rangolipulver derhjemme? Hvilket kan være det enkleste og mest effektive rangolipulver, der let kan laves ved at bruge en hovedingrediens, som er risen? De tørre ris formales godt og bruges som rangolipulver.

9. Blandet farve Rangoli pulver:

Blandet farve Rangoli pulver

Blandede farver rangoli kan laves let ved at bruge forskellige farverige rosenblade som hovedingrediens. Farverne kan vælges efter eget valg. Disse kronblade tørres og pulveriseres. Denne farve blandes med groft salt eller med universalmel.

At gå grønt er hovedformålet med at lave ting fra naturmateriale i stedet for at bruge ikke -organiske materialer. En måde for damer, hvis daglige indretning af deres husindgang er med farverigt rangolipulver, for dem er dette hjemmelavede rangolipulver absolut en fænomenide.