Top 9 gulv Rangoli designs

Rangoli -fremstilling er en populær kunstform i Indien. Smukke mønstre skabes på gulvet i stuer eller gårde ved hjælp af materialer som farvet ris, tørt mel, farvet sand eller blomsterblade, især under festivaler som Holi, Diwali og andre indiske festivaler. De er beregnet til at være hellige indbydende områder for de hinduistiske guder. Design overføres normalt fra den ene generation til den anden og holder kunstformen og traditionen i live.

Her er nogle af gulv rangoli designs. Rangoli giver stedet en kunstnerisk fornemmelse og får det til at se fantastisk ud. Det er en af ​​de bedste ideer til at dekorere boliger til en minimal udgift. Rangoli er helt sikkert en tradition i mange husstande, hvor det tegnes hver dag. I resten kan det bare være en festlig affære, som kommer mærket sammen med Diwali og nogle andre festivaler. Rangoli er en velkomst for velstand og fred i huset.

Enkle og lette indiske gulv Rangoli designs:

Gulv Rangoli Designs

1. Dette Ganesha rangoli gulvedesign er bedst til indiske festivaler som Diwali, når Ganesha tilbedes med fuld hengivenhed. Det er traditionelt i tråd med religiøse følelser for de fleste af vores festivaler. De lyse farver giver liv til den energi, en festival bringer. Hvad bedre end herren ved din indgang. Men pas på, at det er lavet på det sikre sted.

Gulv Rangoli Designs 2

2. Denne er et kunstnerisk mønster baseret mere på blomstersiden. Det er smukt designet med de lyse nuancer, der gør det levende. Dette mønster er også velegnet til familiefunktioner som en familiepuja. Blomster brænder i livet ind i det æstetiske strejf af gulv rangoli designs.

Gulv Rangoli Designs 3

3. Dette smukke gulv rangoli design er afbildningen af ​​en påfugl. Diyaen øverst betyder betydningen af ​​Diwali, lysfestival. Det er farverigt og lyst. Påfugle og blomster har begge en glad luft og ser virkelig forfriskende og indbydende ud. Diya er en indikator på lys, der afværger mørket og alt det dårlige.

Gulv Rangoli designs 4

4. Denne blomster Diwali rangoli har gul som bund og lys som tema. Det er enkelt, men elegant. Gul er velstandens farve og er blevet brugt elegant i dette rangoli -design til gulv. Det ser varmt og indbydende ud.

Gulv Rangoli Designs 5

5. Denne rangoli foreviger den nogensinde så smukke påfugl Rangoli med et kunstnerisk præg. Det har et levende farveskema. Dette gulv rangoli design er bedst til at vinde konkurrencer og påskønnelse.

Gulv Rangoli designs 6

6. Dette er geometrisk blomsterbaseret rangoli på gulvet. Dets elegante mønster og levende farver er en visuel godbid. Dette moderne rangoli -design tyder på modernisering, der trænger ind i den indiske tradition, da selv de grundlæggende kulturelle rødder (som rangoli -fremstilling) er blevet farvet i sine livlige nuancer.

Gulv Rangoli designs 7

7. Denne fantastiske repræsentation af en påfugl er en sikker vinder for alle konkurrencer på rangoli. Det kan lysne op til en festival og give dit hjem et charmerende udtryk.

Gulv Rangoli Designs 8

8. Denne er til symmetrielskeren. Dette geometriske mønster giver ethvert gulv et flot og elegant look. Symmetri giver balance, som også angiver opretholdelse af balance i det virkelige liv.

Gulv Rangoli Designs 9

9. Denne gulvdekoration rangoli baseret på rød og gul er en absolut skønhed. Den enkelhed spreder en ro. DIYerne levendegør det smukke mønster.

Det var nogle af de populære gulv rangoli designs til diwali. Rangolis er en integreret del af festivaler i indiske hjem. Farverne og lysene angiver, hvad festivaler er til. Den traditionelle kunstform er unik for vores kultur. Disse smukke designs kan kun sprede lykke og bringe velstand under feststemningen. Derudover kan de også vælges ved andre særlige lejligheder.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80