Top 9 Pongal Kolam -designs med billeder 2021!

Hvert år den 15. januar fandt Pongal -fest sted, Pongal er den unikke høstfestival. Folk kan lide at dekorere deres hjem og område med Pongal kolam -designs. Folk elsker at tage på en picnic med familien for at bide sukkerrør og dele historier mellem familiemedlemmer. Hvert år afholdes Pongal kolam designs konkurrence for unge menneskers gamle mennesker. Kvinder får en chance for at udforske deres kunst gennem denne konkurrence.

Bedste Pongal Kolam -designs med billeder 2021:

Her er de 9 bedste Pongal kolam rangoli -designs trin for trin med billeder, du kan prøve på Bhogi Pongal, Surya Pongal og Mattu Pongal. Disse er frihåndede og mest attraktive designs af rangoli kolam til Pongal -festivalen.

1. Mattu Pongal Kolam Rangoli Design:

Pongal Kolam Rangoli Design

Dette er den enkle måde at designe Pongal kolam i sæsonen; dette er lille, men sødt rangoli -design, som er bedst egnet Mattu Pongal rangoli kolam. Mest i landsbyen får du denne type design med en smuk hvidfarvet kontur med blandet rød farve.

2. Pot Rangoli Pongal Kolam Design:

Pot Rangoli designs

Dette er et lille Pongal kolam rangoli -design med prikker, der har gjort ved hjælp af 64 prikker i rangoli. Dette er det unikke, attraktive kolam pot -design af rangoli, som er den bedste Pongal -sæsonmulighed. Kun hvidt sand bruges til at fylde prikkerne, og hvis du har brug for det, kan du også blande forskellige farver. Få dette design til at fejre din Pongal -sæson.

3. Dots Pongal Kolam Design:

dots rangoli design

Nogle gange kan familiemedlemmer lide at designe en rangoli sammen, så Pongal dot kolam vil være et glimrende valg til at lave kreativitet i Pongal -sæsonen. Seks krukker og mellemblomst enkle Pongal kolangal med prikker kan udnytte god familietid sammen ombord. Foran dit hus kan du prøve denne hvidprikede kunst.

4. Big Pongal Design:

pongal rangoli designs

Vi kan prøve simple kolam rangoli på gulvet, men store rangoli på Pongal -sæsonen er lidt svære at designe. Pongal Pulli kolam trin for trin design kan laves sammen med familiemedlemmer eller dine venner. Fire krukker og blandet farve kan give et attraktivt udseende på døren og hjælpe din ven eller slægtning.

5. Happy Pongal Design:

Let Pongal kolam med prikker giver et flatterende udseende til en, der kommer ind i dit hus. Design ved siden af ​​døren med citatet “Happy Pongal” kan udtrykke dine ønsker til modtageren. Prøv også dette design ved hjælp af blandede farver.

6. Indisk Pongal Kolam Rangoli Design:

Kraftfuldt kulturspejl er Indien og Pongal -designs er mere og mere trendy fra dag til dag. Især kvinder ved, hvordan man laver et kreativt design på den nyeste Pongal pot kolam sæsonbetonede rangolis. Dette design præsenterer hengivenhed mod lejlighed, blandet mørkfarvet giver opmærksomhed med påskønnelse. Prøv dette design for at lave den særlige dag på Pongal.

7. Velkommen Pongal Rangoli Design:

Pongal kommer med held og lykke og begyndelsen på den festlige høstsæson. Få din Pongal kolam med prikker billeder rangoli for altid at udforske velstand. Denne kunst er en velkommen hilsen til alle. Denne type rangoli er begyndelsen på nye gode tanker i vores liv. Prøv dette potdesign af Pongal rangoli -design.

8. Margazi Kolam Rangoli:

Dette er sandupolli kolam af rangoli, som er gammeldags berømt i polære lejligheder. Dette er 13-5 Pongal kolam med prikker. Tre-stjernet og tre blomster giver et attraktivt look til designet. Forskellige farver med en unik måde af mønsteret kan give et charmerende touch til rangoli.

9. Pongal Kolangal Rangoli:

Dette er festivaltypen Pongal kolam rangoli -design, der er bedst til lejlighedsdag. Lotusblomst og krukker kan give et særligt præg på funktionen. I dette unikke design i Pongal er de samlede potter seks designet i cirkulær form og lotus placeret i nærheden af ​​dem. Fed farve brugt til dette design. I henhold til folks behov kan enhver også designe ved hjælp af forskellige farver.

Festivalen kommer en gang om året, og det giver os mere energi til at leve med familie og venner. På grund af Pongal -funktionen kommer mennesker sammen og nyder det øjeblik. Kolam rangoli design er en del af denne funktion. Prøv din unikke idé til at skabe et lykkeligt hjem med denne rangoli -stil.