7 bedste rejsemål at udforske i Indien via vej

Hvis du planlægger at udforske Indiens spektakulære naturskønne skønhed, er rejser på vej den ideelle måde. De maleriske omgivelser og synet af smuk flora og fauna kan bogstaveligt talt tage pusten fra dig. Nedenfor er listen over 7 imponerende smukke steder og ruter, som du helt sikkert bør besøge enten med venner eller familie en gang i dit liv.

Manali til Leh:

Rejsemål at udforske i Indien via Road1

Den naturskønne skønhed ved at rejse fra Manali til Leh ad vej kan ikke udtrykkes i ord. Hvis du rejser med en jeep eller en kugle, vil det smukke syn etse et fast sted i dit hjerte. Manali til Leh er 490 km lang, med en højde på mere end 4000m. Hvis du vil se de mest fantastiske bjergkæder og dale, skal du bare pakke din taske og tage på vejen.

Pamban -broen:

Pamban -broen

Leder du efter en ubesværet kørsel? Pamban Bridge er din destination. Denne bro, der stiger over Det Indiske Ocean, forbinder øen Pamban med Rameshwaram. Kør over broen i løbet af aftentimerne for en spektakulær udsigt over havet og øerne omkring dig. Afstanden til Pamban Bridge er 13,5 km, som let kan tilbagelægges på 25 minutter. Tag en biltur til Pamban Bridge i dag, og oplev den fugtige brise på din hud.

Mumbai til Goa:

Mumbai til Goa

Trænger du til en lang køretur? Kør derefter ad NH17 for en smuk road trip, der strækker sig helt op til Goa. Uanset om du rejser i bil eller kører på en motorcykel, er turen spektakulær for dig. Mumbai til Goa er 615 km, og det tager virkelig 10-12 timers tid. De smukke vandfald og templer kan være en årsag til distraktioner, før de når Goa.

Bangalore til Coorg:

Bangalore til Coorg

Hvis du leder efter en smuk naturskøn udsigt, så nyd en køretur til Skotland i Indien- Coorg. At køre fra Bangalore til Coorg er en ganske udfordrende og eventyrlig oplevelse. Pas på de stejle stigninger og skarpe kurver. Afstanden fra Banglore til Coorg er omkring 260 km, som let kan tilbagelægges på 5-6 timer. Med grønt og den fængslende duft af kaffe rundt omkring dig, gør dig klar til at føle dig mere afslappet og forfrisket.

Delhi til Jaipur:

Delhi til Jaipur

Vil du udforske og beundre ekstravagansen af ​​indiske arkitekturer? Den berømte lyserøde by er det rigtige sted for dig. Men kørsel fra hovedstaden gør din rejse endnu mere spændende. Den omtrentlige afstand er 274 km, og kan let tilbagelægges på 5-6 timer. NH8 er den bedste vej foreslået for at nå Jaipur. Men hvis din foodie så glem ikke at stoppe til nærliggende dhabas, der tilbyder det bedste indiske køkken.

Kolkata til Puri:

Kolkata til Puri

Planlægger du en tur til stranden? Roadturen anses for at være den mest bekvemme og komfortable løsning. At køre fra byen Joy direkte til Puri er bestemt en køretur værd. Hvis du har en smag af skaldyr, så vil du bare elske de sorter af skaldyr, der er tilberedt her. Afstanden er 500 km fra Kolkata, og det tager virkelig mere end 11 timer af din tid. Prøv at forlade byen tidligt om morgenen, så du når Puri inden solnedgang.

Ahmedabad til Kutch:

Ahmedabad til Kutch

Hvis du leder efter en mindeværdig køretur, skal du bare pakke dine tasker og begynde at køre fra Ahmedabad til Kutch. Kutch er et land fuld af kontraster. Vejene er fremragende, og du får mulighed for at opdage forskellige slags destinationer som Rann of Kutch og Wild Ass Sanctuary. Afstanden fra Ahmedabad til Kutch er omkring 400 km, og det tager cirka 7 timer. Glem ikke at udforske lokale kunsthåndværk, mens du vender tilbage.

At rejse ad vej er bestemt en bedre mulighed end bare at hoppe på et kedeligt tog eller tage en kort flyvetur. Alt du behøver er en bil eller en motorcykel og bare medalje på pedalen. Turen ville bare være en spektakulær.