Forbedring af kommunikationen mellem familiemedlemmer

Fem fingre på den samme håndflade er ikke det samme, så husk det samme ville være med familiemedlemmer, der bor under ét tag. Mor og far kunne have boet sammen i femogtyve år, men de er stadig individer. Du ville være anderledes i tanker, handlinger og ord fra dine søskende og deres ønsker. Aldersforskel, generationskløft og individualisme, hvert aspekt skal respekteres og æres. Kampe bryder ud inden for familiemedlemmer igen og igen, men det betyder ikke, at afslutningen på en slægt er undervejs. Nogle gange er alt du skal gøre;

Forbedring af kommunikationen mellem familiemedlemmer

 • Sidde.
 • Tale.
 • Observere.
 • Tænd igen.
 • Respekt.
 • Ære.
 • Tillid.
 • Kærlighed.
 • Smil.
 • Kram.

Tal det ud:

I stedet for at vaske snavset linned ud offentligt, er det bedst at sidde med familien og tale tingene ud. Lad være med at surre, grine eller klynke, bare tal dit sind ud med en fredelig dæmning og sørg for, at du også tillader andre at udtrykke deres meninger, uden afbrydelser fra begge ender.

Når nogen taler, skal du lytte og lade dem fuldføre. Døm ikke, og vær ikke hård, når du løser sager, eller når du skal lede efter løsninger. Hvis der tidligere har været problemer, hvortil der aldrig kom nogen løsninger, skal du give slip på dem. Måske blev læringen for hele familien udført, og det ville ikke være klogt at grave lig fra en grav.

Få en familie til at komme sammen, og inden vinen flyder, skal du sidde og minde med hinanden om fortidens dage. De glade dage, der er gået, bringer helt sikkert smil tilbage, og mange smil får en til at glemme og tilgive de alvorligste handlinger, der blev udført dengang.

Hold kontakten med familiemedlemmer, uanset hvor i verden du er, især med forældre. De har stået sig over tid, bragt dig op og gjort dig til en enestående voksen. Du skylder helt sikkert mindst en time hver dag til Skype, whats App eller sms dem, find ud af om deres helbred, hvad de gjorde i løbet af dagen eller hvordan de har det. Det ville vise dem, at du stadig er ligeglad.

Få en overraskende frokostsamling eller en middag bare for familien. Gør det specielt, hav alles yndlingsret på bordet, eller måske inviter dem alle til potluck. Mens du smuttede på de bedste fødevarer i nærheden, ville du høre historier om de gamle dage og grine dem. Drille og trække hinandens ben uden at krydse grænser, have det sjovt og fange de øjeblikke på kameraet. Lav en videoblog; dele det, hvis det er tilladt på sociale medier og sociale netværkssider.

Du kan også have en familieferie. Spørg dine forældre, onkler og tanter, fætre og søskende og tag også dit kæledyr. Nyd en strandferie eller en tur til bakkerne, tag på en åndelig rejse eller bare dase på et bondehus. Jo mere du bruger tid med hinanden, jo mere ville du blive værdsat, og du ville gøre det samme for dem, der tager sig tid til at komme og være sammen.

Men er dette alt? Der er også nogle dokumenterede måder at forbedre familiekommunikation på. Tag et kig på de fem måder og aktiviteter til at forbedre familiekommunikation.

Få situationer til at tale: Det er vigtigt at skabe en grund til kommunikation eller bare tale om forskellige ting i verden. Frembring et sundt rum til at tale om interessante ting, der sker omkring dig. Det er vigtigt at tale med dine børn. Tag en afslappet snak med dem, og lad dem tale. Du kunne gøre dette selv på den korte vej tilbage fra skolen.

Planlæg picnics: Vælg et dejligt sjovt sted. Skovture er gode aktiviteter til at starte med. Deltag i vandspil eller forlystelsesparker. Chat over måltiderne og spørg dem om dagen. Lytte er altid en måde at bevise, at de er vigtige i en samtale. Du kan også vælge et måltid sammen. Planlæg noget som et gryde held, der lader jer binde og grine af hinanden. Det er i orden at planlægge aftaler. Travle mennesker har en tendens til at have aftaler til alt, inklusive familie.

Talestil: Sørg for, at det er uformelt. Din talestil har en stor rolle at spille i de emner, du vælger. Hvis du ønsker at fremme kommunikation blandt familiemedlemmer, vil det være ideelt at bruge uformelt sprog. På denne måde vil du gøre den anden mere tilpas, og selv de introverte i familien kan åbne sig.

80:20 -reglen: Reglen er enkel. Lyt mere og tal mindre. Lyt opmærksomt. Lad de andre tale. Hvis de ved, at der bliver lyttet til dem, vil de altid have motivation til at tale og vil åbne op mere. Effektiv kommunikation mellem familiemedlemmer opnås ved at lytte mere til den anden.

Organiser begivenheder: Organiser begivenheder hver måned til enhver lejlighed. Aktiviteter som at organisere får flere mennesker til at tale og mene. Slips bliver mere stærke, og når folk når til arrangementet, har du skabt en god grund for de mange til at interagere.

Familiekommunikation er en ekstrem nødvendighed i de voksende travle dage i vores liv. Vores travle tidsplan og ensformige arbejdsliv giver os ingen mulighed for at forstå vores egne børn. Når de får mindre opmærksomhed og omsorg, går det meste af deres dyrebare barndom tabt. Tag på date med dine børn og lad dem åbne op for dig. Giv dem noget af din tid og få dem til at føle sig specielle. Betydningen af ​​kommunikation i familien sikrer, at du har et sundt bånd, og forskning har vist, at børn klarer sig bedre i skolen og andre aktiviteter.

Familie kommer først:

Hvis familien stod i stormens dage, ville de stå ved ethvert behov. Familie er vigtig for ære og respekt, der kan tjene penge når som helst. Ær de nære, der elsker dig og holder af dig, de er dine rigtige diamanter, dine aktiver. Forkæl dig med småsnak nu og da; giv nogen hjemme en skulder at græde på. Lad dem vide, at du er der, for tiden, der var væk, ville ikke komme tilbage.

De siger, at blod er tykkere end vand. Dette virker sandt for de mange af os derude. Tro på effektiv og sund kommunikation. Dette er nødvendigt for både dit barns og familiemedlemmers personlige og faglige udvikling. Der er intet mere værdifuldt end tid, som du kan give enhver. Prøv det i dag, og se den ændring, du bringer ind.

 • ”Familie er ikke en vigtig ting. Det er alt – michael j.fox “
 • ”Det er ikke hvor stort huset er, det er hvor lykkeligt hjemmet er. “

De siger, at blod er tykkere end vand, fortsæt og bevis det!!