Hvordan bringer kærligheden ind i et forhold?

Inden ægteskabet kommer kærligheden, som er mantraet til “lykkeligt nogensinde”. Det er hvad du synes rigtigt? Au contraire, nogle ægteskaber eller forhold er så platoniske, hvor kærlighed er en langt ude drøm bag smilene fra de såkaldte lykkelige par. Vi leder alle efter perfektion hos vores ægtefæller, kærester eller kammerater, men vi glemmer, at perfektion er en myte. For at få et forhold til at fungere, skal der lægges konstant indsats og hårdt arbejde i, så fremskridt for det samme sker. “JEG GØR” er ikke det fornuftige mantra, der længere skal binde to sjæle i hellig ægteskab; derfor er her nogle tips til at bringe kærlighed til, som yderligere vil forbedre status quo for ethvert forhold eller ægteskab. Her er nogle tips til, hvordan du bringer kærlighed ind i et forhold?

Sådan bringes kærligheden i et forhold:

Vær sød ved dig selv:

I et forhold skal du acceptere, at det at give gør tingene bedre, og derfor skal du elske og være venlig mod dig selv først. Sæt dine prioriteter på plads, og kend dine grænser, hvile og slappe af til tider, planlægge plads til dig selv uden at være egoistisk over for dine behov. Dette ville bringe en fornuftig version af dig selv frem, som derefter ville definere dine behov for at have os i et forhold.

Accepter op- og nedture:

Det handler ikke om at løbe rundt i træer, der indbringer kærlighed, men at plante de træer, der nærer kærligheden. Det betyder, at du skal lære, hvordan du vil have forholdet til at være, hvordan du vil have partneren til at kommunikere med dig, og når du har svar på disse spørgsmål, kan du fra den aktuelle situation beslutte, hvordan du vil have kærligheden til at strømme ind i forholdet. Der er op- og nedture for hvert par at stå over for, så sid og find løsninger med hinanden.

Planlæg din økonomi sammen:

Penge kan ødelægge et forhold; bringe argumenter, egospørgsmål også. Tillad ikke dig selv eller din partner at være en passiv beslutningstager, ikke når et forhold er beregnet til to til at arbejde og tage stilling til tingene. Sid og noter de økonomiske prioriteter i dit liv. Hav en fælles konto for hjemmet og andre forpligtelser, som ikke bør blandes med dine egne individuelle konti. Tag beslutninger, der både gør det muligt at være en del af det, og derefter beslutte, hvordan du skal bruge dine midler.

Dette er ikke et spil der skal vindes:

Lad ego og vrede ikke komme ind for legens skyld, dukke tingene rundt, tag en pust i luften, hvis det er nødvendigt. En kamp kan være sket, men det betyder ikke, at det er slutningen, dette er en læringsmulighed for jer to. Ingen krænkende indsats på hinanden, hvilket ville kræve en eskalering for at blive bragt ind. Gennemgå emnet igen, når temperamentet er lavt, og tal det ud som voksne på en rolig og sammensat måde

Hold dig ikke tilbage til fortiden:

Skyldspilsscenariet er det værste af alle fjender, lad være med at forklejne din ægtefælle på grund af de fejl, han eller hun begik. Kærlighed ser ikke de fejl, du begik; den ser, hvordan du arbejder omkring ting, der ville gøre livet bedre med to af jer i nærheden.

Brænd nagbroen, lær at acceptere hinandens fejl og betænkeligheder, først da ville du vide, at din soulmate også har sine egne grænser at håndtere. Tag en ferie og flyt ud af rigmarolen i livet, måske ville dette også tillade jer begge at forstå hinanden.

Involver aldrig tredjemand, kvaksalvere og såkaldte rådgivere til at tale med din ægtefælle på dine vegne, de gør mere skade end gavn. Det giver ikke mening at tillade verden at blande sig i dine personlige sager, derfor regne tingene ud og bringe den kærlighed ind, der banker dit dejlige hjem i dag.