Hvordan stopper man med at hade sig selv?

Det gamle ordsprog lyder “Du er ikke grim, samfundet er”. Når det er sagt, hvorfor hader du så dig selv? Hvorfor tillader du andre at diktere, hvordan du går, taler, klæder dig på og socialiserer dig? Du er et frisindet individ, skabt som guddommeligt, så hvorfor tillade nogen at trække din glans ned? Lettere sagt end gjort, men halvfems procent af teenagere og unge voksne lider i disse dage af lavt selvværd. I dag vil vi gerne tale mere om dette med dig, så du lærer at acceptere tegnene Her er tegnene på, hvordan du holder op med at hade dig selv. Læs derfor videre og bliv velinformeret.

Tips til at elske dig selv:

Har du set den populære dreng eller pige i skolen? Se på antallet af venner, de har, og hvilken massiv fan, der følger med at håndtere. Men vent, er det, hvad du virkelig ønsker, for hvis du ser dybt inde i deres liv, er den samme populære dreng eller pige i skolen et ensomt barn. De bærer en maske af lykke, og selvom de har en fantastisk krop, har godt tøj på, hænger ud med de rige børn og kører smarte køretøjer, dybt inde er de ikke glade. Men viser det sig? Nej det gør det ikke, fordi de har lært at elske sig selv, er de holdt op med at hade den måde, de er på, og på grund af det er andre inspireret til at være omkring dem og følge dem.

Det første du skal forstå er, at du er et individ. Ja, nogle gange forældre og venner, samfundet generelt kan være grusomt, og de elsker at lave sammenligninger. Lige fra udseende til tøj, den mad, du spiser, og hvordan du spiser, hvilken tid du sover, og hvad du gør, når du er inaktiv, dømmer de alt. Men hvis du har accepteret dig selv som et individ med dine egne behov, skal du huske at ignorere andre negative bemærkninger og nyde velsignelsen og miraklet, som er dig.

Lær, at hver krop er unik, så hvis du også vil have den flade abs, skal du arbejde for det. Du kan stadig spise, hvad du vil, og alligevel træne for at få den fantastiske krop. Når du holder dig i form, forbliver du glad, og du er også motiveret til at klæde dig godt på. Folk ville derefter bemærke gløden på dit ansigt, som kommer indefra og ud. Dette er fordi du har motiveret dig selv til at være stærk og behagelig, ikke for andre, men for dig selv først. Når folk ser, hvor meget du elsker at være den, du er, med dine egne valg og naturlige måder, ville de gerne være dine venner. Ingen ønsker at være sammen med en kedelig og negativ, derfor skal du ændre dig selv, før du tillader andre at bemærke den ændring i dig.

At elske dig selv gør hele forskellen:

Tag et kig på din krop, dine øjne, din næse, din hud, dit hår. Hver centimeter af din krop er du, den nøgne sandhed, fremstillet i stil med det guddommelige. Du skal forstå, at ved at passe på dit sind og din krop, ville du være fit hele vejen igennem. Dette ville give dig styrken til at udføre daglige aktiviteter og også at udøve dit sind. Sunde sind giver aldrig plads til negative kommentarer og kritik. Tag dog et kig på de negative kommentarer, der kommer også, lær af det og kom videre, lad være med at dvæle ved dem.

Hvis du ikke kan elske dig selv først, hvordan ville du så forvente, at andre skulle respektere, bekymre sig og elske dig? De siger, at det hele starter med DIG, hvilket er så sandt. Så fortsæt og forkæl dig selv, nær kroppen, sindet og sjælen, og når det sker, ville du automatisk begynde at elske DIG.