Hvordan taler man til piger?

Lukker du eller glemmer du dit navn, når du taler med en pige? I så fald er det tid for dig at finpudse dine færdigheder og fange en piges opmærksomhed med det samme. En betydelig mængde mennesker frygter at finde ud af, hvordan man taler med en pige, for det meste fordi de er tøvende eller frygtsomme. Indtil videre er det at tale med unge damer en social praksis, som hver person skal lære. At finde ud af, hvordan man taler med en pige, er noget, som en betydelig mængde mennesker stresser over. Alt taget i betragtning er hver person nødt til at vinde over sin fantasi unge dame før eller siden. Hovedproblemet med denne trang er, at det ikke lige præcis er let at gøre, størstedelen af ​​alt er, at du slet ikke aner, hvordan du skal tale med piger og fortsætte spændende diskussioner under alle omstændigheder.

Der er utallige måder at demonstrere, hvordan man taler med piger, og hvad man skal tale med piger. I denne artikel har vi præsenteret nogle af de mest nyttige tips, der vil hjælpe dig i samtale med pigen. Nu er jeg sikker på, at du synes, det er sværere end det lyder, men bare rolig, det er så let som 1,2,3,4.

Sådan taler du til piger

Sådan taler du til piger?

Denne artikel lærer dig, hvordan du taler med pige Følg nedenstående trin for at starte en samtale og tale med din drømmepige.

1. Fang hendes opmærksomhed:

Du behøver ikke at gøre noget udførligt eller ekstravagant for at gøre dette, faktisk burde du sandsynligvis ikke.

Bare smil til hende på tværs af rummet eller børst forbi hende og lås øjnene med hende bare for at vise din nysgerrige. Spil ikke for hårdt til at komme og bare gå og sig hej vær sikker på og og spis ikke dine sætninger op.

Præsenter dig selv ved at sige “Hej mit navn er”, og når hun reagerer ved at give sit navn, rækker du ud og ryster let på hænderne. Når du nu lærer hendes navn at kende, skal du gentage det et par gange for at vise, at du er interesseret.

2. Vær dig selv:

Dette er det vigtigste trin af alt, det er at være dig selv, når du taler med hende. Piger elsker, ærlighed og derfor at være falske vil bare udsætte hende. Prøv ikke at vise dig selv som en, du ikke er. Slap af, vær fjollet, sjov og vigtigst af alt være dig selv.

3. Få hende til at grine:

Alle piger elsker humoristiske mænd, så knæk et par vittigheder og få hende til at grine. Dette ville få hende til at føle sig mere tryg ved dig. Dette er en anden fantastisk teknik til, hvordan man taler med en pige og også imponerer hende.

4. Hold hende opmærksom:

Prøv ikke for hårdt, og vær naturlig, hold din selvtillid oppe og ros hende lidt, for eksempel fortæl hende, hvor smukke hendes øjne er eller hendes hår ser ud. Bliv afslappet, spørg hende om hendes tanker, hendes meninger, hendes liv. Lad være med at snakke om dig selv og få hende til at føle, at du er ligeglad.

5. Gør fælles grund:

Dette er et af de vigtigste trin, find et fælles emne, du både kan lide, og forlæng det. Giv din mening til kende, og accepter hendes. Dette vil fange hendes interesse, da hun frit kan tale med dig, hvis hun finder ud af, at I har nogle ting til fælles.

6. Tag hende kontaktoplysninger:

Dette er en af ​​de vigtigste ting, glem ikke at tage hendes kontaktoplysninger til for at kontakte hende yderligere. Hvis du føler dig genert, kan du bede hende om hendes e -mail eller tilføje hende som din Facebook -ven. Spørg hende om hendes kontaktoplysninger, lige på det tidspunkt, hvor samtalen mellem jer begge går godt. Det vil ikke give hende meget tid til at tænke over det, og hun ville være i godt humør til at give dig sine oplysninger.

7. Vær forberedt på afvisning:

Gå til den unge dame udstyret uden frygt for afskedigelse. I tilfælde af at du bliver afvist, afhængig af din smag, er der stadig andre potentielle datoer. Afvisning betyder ikke, at dit datingsliv er slut.

8. Vær sikker:

Lær at øge dit tillidsniveau. Tillid er hovedmantraet, hvis du stadig undrer dig over, hvordan du taler med en pige, du kan lide. Tilgang til at tale med en pige i fuld tillid. Lad ikke pigen vide, hvor nervøs du er ved at undgå tilfælde af at mumle foran hende .. Tillid viser, at du er garanteret i dig selv, sender derudover beskeden om, at du er sikker på, at du er vild med en ung dame du ‘ nærmer sig igen.

9. Vis din sans for humor:  

Dette er et af de vigtigste trin i, hvordan du taler med en pige, du kan lide, og får hende til at tale med dig i lange timer uden at kede sig. Prøv at få pigen til at grine i kraft af dine komiske tidspunkter og humor. hvis du gør det som sådan, kan du inspirere hende til at tale med jer alle natten lang. Mange damer respekterer en mand, der kan få hende til at grine. At få en ung dame til at grine handler mere om at pifte diskussionen med vittige opfattelser end at fortælle vittigheder. Du bør finde ud af, hvordan du koordinerer din forbløffende ind i diskussionsstrømmen ved at komme med kloge kommentarer til, hvad hun siger og underholdende bemærkninger til dit miljø.

10. Samtaleemner:

Forsøg at undlade at komme med en bemærkning om klimaet. Dette er sandsynligvis den mest udnyttede afhentningslinje, der er hørt af nogen. Prøv snarere at oprette din helt egen signaturlinje. Afhentningslinjer virker en gang imellem, men vær opmærksom på, hvilke du bruger. Den forkerte linje kan give dig bagslag og kan skubbe den unge dame væk. Også emner at sige til en pige er afhængige af, hvor du er (ved kystlinjen, i en danseklub, på træningscenteret og så videre). Vær ægte med din åbningslinje.

11. Opfør dig naturligt:

Overdan ikke omstændigheden. Du behøver ikke at ordne hvert ord, før du siger det. Du skal blot slå dig ned på en åbningslinje og lade diskussionen streame fra det tidspunkt. Er du klar over, at din talemåde kan krydse din interne frygt dobbelt? Prøv at vide, hvordan du taler med en pige på den mest naturlige måde. Når du henvender dig til en smuk ung dame, skal du blot forestille dig, at du taler med din nærmeste ledsager. Dette vil holde din måde at tale upåvirket og upartisk.

12. Anmod om hendes mening:

Alle har forskellige synspunkter vedrørende forskellige spørgsmål i hverdagen. Dette er det, der gør vurderinger til så utrolige venlige udvekslinger under alle omstændigheder. Hvis du ikke aner, hvad du skal spørge, kan du prøve at organisere din forespørgsel med, hvor du er. I tilfælde af at du er i en købmand, for eksempel få nogle oplysninger om hendes overvejelser om nogle af dagligvarerne. Dette vil ikke bare udfylde som en utrolig isbryder, men i tilfælde af at hun er sundhedsbevidst, vil det også efterlade et godt indtryk på hende.

13. Udfør forskning om pigers fysiologi før hånden:

Husk, at du ikke har et betydeligt omfang af muligheder for at ærefryse unge damer, så du skal få mest ud af hvert sekund. Dette indebærer, at man gør rigeligt med forskning om, hvordan man taler med piger, og hvad unge damer kan lide om deres humørsvingninger osv. Godt i forvejen, for eksempel, så du kan tænke på de bedste emner at diskutere med dem. En betydelig mængde mennesker har en tendens til at stille ubetydelige, formelle eller udmattende henvendelser, men unge damer er ikke optaget af det. I tilfælde af at du skal snare en ung dame ind, skal du opdage, hvad de virkelig er fascineret af og gøre det til et punkt at være den mest interessante person i pigens øjne

14. Giv udtryk for dine synspunkter om forhold:

Anmod om forholdsråd er også et af de trendy emner at tale med piger nu om dagen.Hvis du er nødt til at opdage, hvad denne unge dame ligner med hensyn til forbindelser, men alligevel foretrækker ikke at lyde invaliderende i nogen form, skal du tage en stikke ved at nærme sig hende for forholdsopfordring. Faktisk bør du ikke få det til at lyde som om du er den person, der har problemer med forholdet. Fortæl hende, at du beder om en ledsager. Når du har motiveret hende til at tale med dig, kan du opdage mere om hendes følelser på forbindelser uden at være invaliderende eller overdrevent individuel. Endnu en gang har alle en slags vurdering af alt i livet. Uanset hvad, når du henvender dig til en ung dame for at få vejledning om noget, vil hun ligeledes føle sig vigtig og imødekommende i mellemtiden.

15. Vær kreativ:

Giv et unikt kompliment for at starte interessen. Vær innovativ. At komme tættere på, efter at du har hørt hendes snicker, giver dig den ideelle chance for at rådgive hende om en fantastisk fnis hun har, men sørg for at have noget smart at hale det op med, så du motiverer hende til at grine endnu en gang. At kontrastere en ung dame med et ekstraordinært vidunder kan være usikkert, så du foretrækker ikke at fortælle en ung dame, at hun ligner en bestemt superstjerne, hvis hun føler, at VIP ikke er blandt hendes gode bøger.

Ved dagens afslutning er det vigtigt at have rimelige mål. Du er måske uhyggelig til at starte med, men forstå det. Unge damer er også frygtsomme. Afvisning vil ske, håber ikke at få den primære, anden eller endda tredje unge dame, du henvender dig til. Fortsæt med at prøve og med ovenstående tip om, hvordan du taler med piger, og du er sikker på at få et telefonnummer, en dato eller endda et sødt forslag.

Billedkilde: Shutterstock